EnaEna -> RE: VTO - Klinika Medico S, Banja Luka (26.12.2020 15:02:11)
|
Ja kako sam se vratila na posao,upala u rutinu pa ne stignem na forum. A i sad smo rekli da ne gledamo kalendar, ne razmisljamo previse o tome bar do proljeca a ako do tad se nesto desi bice super. Tako da se sad trudimo za svoj ceif. Malo smo se opustili jer stvarno u zadnje smo se bas time opteretili, citali,zvali, ganjali konsultacije...Ne znam za tu dr Vujovic.A sto se tice hemofilija radila sam. Imam neku mutaciju ali to nije za terapije. Mada mi je ipak ukljucila,preventivno. Najvise zbog mojih godina i prethodnih iskustava (spontani i vise biohemijskih)Idem kod dr Drljace, zena je super. Pogotovo sto se i ona ostvarila kao roditelj u 40tim. Pa te bas ohrabri. Jesi ti mozda pila neke preparate za poboljsanje jajnih celija, ili cirkulaciju? Ja imam hrpu tih sto pijem. Neke zbavljam iz Srbije neke iz Austrije. Ako te zanima mogu ti napisati. IZVORNA PORUKA: Acilim 87 Jako mi je zao! Ni meni nije uspjela vto u medico s. Ne znam da li neko ima iskustva sa dr Svjetlanom Vujovic... Ja sam krenula kod nje, da obavim sve analize. Jako se plasim spontanih, neuspjeha, praznih folikula (bas to mi se desilo).... Ona me razumije i svidjela mi se. Problem je cijena + ne znam zasto insistira da se nalazi rade u konzilijumu... Ali dobro, sve za to malo bice koje postane cijeli svijet i sva muka se zaboravi u jednom trenu. Moj ti je savjet da odes kod hematologa u Medico S. Zena je odlicna i vrhinski strucnjak za trombofilije, ako do sada nisi to radila. Ako mogu da pomognem, tu sam... nemam previse iskustva sa vto, uglavnom strah cak i kad pomislim na proceduru...
|
|
|
|