lalojedac -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (17.4.2013 18:21:59)
|
e ovako,zene vec sam pisala o tome ali nisam ovde pa ajd i ovde da kazem, u manastiru Ravanica imate kompetan prirodni program za lecenje steriliteta kod oba partnera,mi smo uzeli pune 2 kese,tu ima svasta i sve je od biljaka koje same neguju a sve to pravi zena koja je dr i dipl.farmaceut,zena,tj.monahinja je legenda,ispricas joj sta osecas i ona ti daje terapiju,i nema sanse da omane,izlecila je cak i tumor! Pa mozda ce nekom znaciti,kao npr.nama da popravimo spermogram,itd,ima i za ciste,za hormone,za imunitet,ma svasta,eto mozda ce nekom znaciti ovo,pa rekoh da javnem. Ima i cajevi za sterilitet i piju oba partnera i ima extra sredstvo za jacanje imuniteta,sto kaze da je bitno za vto. ja pijem,nista od toga nema kontraindikacija i sve sme da se kombinuje sa bilo kojim drugim lekom. Dala mi je recept za ciste i,ne daj Boze,tumore i recept za ceo organizam,da bi se plod uhvatio,da ne ometam temu,ako nekome nesto treba javite mi u pp...pozdrav devojke... ja necu biti nista vezano za O i zacece,posto sam na kontracepciji ali ovo ostalo naravno da hocu a muzic krece sa cajevima od veceras,pa ako Bog da,mozda i ne odemo na vto[sm=bravo.gif]
|
|
|
|