Mariolka -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (3.4.2013 12:18:17)
|
Evo i ja da se javim sa mojom pricom. 27.03. su mi radili punkciju i bile 2 jajne celije kako sam vec i navela u prethodnim porukama.Samo da napomenem da je tog dana bila i jedna Nislika kojoj je ovo 2 vto (prva nije uspela imala 2 jajne celije), imala je 1 jajnu celiju, mada su joj tog dana rekli da ima 2 zbog cega se normalno obradovala.[sm=bravo.gif] 30.03. zakazali transfer u 9 i 15. Mi smo dosli prvi,a kasnije i Nislije. Pre transfera razgovor sa prof.Stojkovicem. Prvo su prozvali Nislije na razgovor ja sam se nasalila zasto prvo njih kad smo mi dosli prvi i tog trenutka mi je proslo kroz glavu mozda sa nama nesto nije u redu pa zato,ali sam brzo odbacila takve lose misli (ali ne zadugo)[sm=zmeden.gif] Nisliku su poslali u salu da se sprema za transfer,a mm i ja na razgovor kod prof. Kad sam cula rezultat malo se nisam slogirala.[sm=zmeden.gif][sm=smiley19.gif] Receno nam je da su moje obe jajne celije bile zrele,da su suprugovi spermatozoidi bili ok,ali se nista nije desilo,ni posle 3 dana, niti posle direktnog ubizgavanja 2 najbolja spermatozoida tj.neka mikrofiltracija (tako su nam objasnili) nista se nije desilo,jajne celije su ostale iste kao sto su i bile kad je vrsena punkcija. Njihov odgovor je da neznaju zasto se to desilo.[sm=smiley19.gif] Prekinula terapiju utrogestana i cyclo proginovom,nastavila primolut nor da bih dobila ciklus. Da cekam 2-3 ciklusa da se ustale,a njihov predlog je da pokusamo jos jednom za otprilike 6 meseci. Tada treba ponoviti neke briseve i to je to. To je bila moja prica bar za sada. Svim ostalim devojkama zelim mnogo, mnogo vise srece posto je ja nisam imala.[sm=bravo.gif] [sm=smiley20.gif] i naravno puno, puno [sm=duda.gif] [sm=duda.gif] [sm=duda.gif] Mirjanam cestitam od srca da sto lakse i lepse provedes trudnocu. Maka puno srece sledeci put!!!!! Pozz svima!!!!!
|
|
|
|