RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

nadjaa -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (13.3.2013 13:11:43)

IZVORNA PORUKA: mala_82

Ima li jos koja zakazanu vto za maj ?

Ja Djole [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Dana 72 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (13.3.2013 13:22:59)

Devojke i ja sam u planu za Juni, znacu tacnije sta i kako do kraja nedelje[sm=bravo.gif] Lep pozdrav , svima

nadjaa -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (13.3.2013 13:23:00)

IZVORNA PORUKA: masa81

Drage moje.... ja samo da vam javim da sam ja odustala od Leskovca definitivno. Bicu ja i dalje sa vama ovde i bodricu vas. [sm=bravo.gif] Svima vam zelim puno srece. [sm=smiley27.gif]

Masa, a sta se desilo??? Ja bih volela da znam i ako si se nesto razocarala u njih, ovde su nam ,svakako, od pomoci i dobra i losa iskustva. Tvoju odluku postujem i sve najbolje ti zelim.

mala_82 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (13.3.2013 13:54:55)

Za tebe znam [sm=smiley36.gif] ali nesto sam se malo pomerila unapred jer mi se ciklus u februaru malko uzdrmo pa mi sad doslo ranije tako da sam ja dole pocetkom meseca, ali se nadam da cemo se videti [sm=smiley1.gif]
To sam i ja htela da cujem od Mase pa bi volela ako hoce da nam pojasni ili ovde ili u pp .

nadjaa -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (13.3.2013 14:20:42)

Oni nas steluju tim kontraceptivima da odprilike sve bidemo tamo pocetkom meseca,verovatno cu ja opet dobiti kutiju i nesto preko pa cekam ciklus oko 2,3...maja.Sta ponavljas od analiza??? Ja jos nista nisam [sm=zmeden.gif] A Malince kad nam radi betu???

mala_82 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (13.3.2013 17:20:53)

Ja sve briseve i papa test, a muzic samo spermokultura jer one ostale anaize vaze godinu dana pa verovatno ja po nekom svom proracunu trebam da dobijem oko 3 maja videcemo brzo ce to, ne znam sta nam je sa Koalicom???

lalojedac -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (13.3.2013 19:32:27)

pa ne znam,kad smo bili dole,dr Nebojsa me pregledao i rekao da cemo u maju raditi vto i rekao sestri da upise. dali mi onaj spisak analiza,i da im se javim u martovskom ciklusu,i ja tako i uradim,medjutim oni mi telefonom kazu da je maj popunjen i da ako hocu mogu da nas upisu za jun[sm=zmeden.gif] ja normalno pristanem i onda mi kazu da koristim neke vaginalete,da se dogovorim sa svojim ginekologom,pa da ponovim papanikolau test jer sam 2 grupa...i da preostale analize odradim u aprilskom ciklusu i 1 dc da im se javim,eto to je to,nisu mi nista vise rekli. a dace Bog pa da mi jun donese najradosnije vesti[sm=bravo.gif]

jela 76 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (13.3.2013 21:09:36)

Deco, treba mi mišljenje!
U nedelju sam popila poslednju tabletu mikroginona a još menzis nisam dobila! Ima li neko ideju o čemu se radi?!
Inače u ponedeljak treba da počnem sa drugom kutijom, u postupku sam u aprilu.
[sm=zmeden.gif]

mala_82 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (13.3.2013 21:09:46)

Donece nam Lalo, ova godina ce nam biti uspesna [sm=smiley36.gif]

alex88 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (13.3.2013 21:37:54)

dobices ovih dana ne brini,ja sam dobila 4dana posle prestanka mikroginona,sutra krecem sa drugom kutijom.drugu kutiju nastavi od ponedeljka nema veze ako je krvarenje jos prisutno

Mirjanče -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (14.3.2013 0:30:12)

Jelo..ne sekiraj se dobices vesticu..ja uvek dobijem 4 dan posle mikroginona [sm=smiley36.gif] A gde su moje aprilke [sm=smiley36.gif]

mischovi -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (14.3.2013 8:24:25)

Pozdrav drugari,

Ja sam u nedelju završila sa prvom kutijom microgynona i evo još nije došla [sm=hudicek1.gif] Nadam joj se danas. 26.03. idem u LE na kontrolu tako da sam sredinom aprila dole. Ako ima još koja garica neka se javi na private pa da se družimo! Držim fige svima. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Ljubav81 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (14.3.2013 10:49:05)

Ja vec uveliko pijem drugu kutiju mikroginona, pijem do 28.03, a 22.03. idem na kontrolu, nadam se da sam dole pocetkom aprila.Ko je sve pocetkom aprila od vas?????

lalojedac -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (14.3.2013 11:14:42)

devojke srecno i da budu lepe vesti[sm=bravo.gif]

nata11 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (14.3.2013 11:54:27)

IZVORNA PORUKA: lalojedac

pa ne znam,kad smo bili dole,dr Nebojsa me pregledao i rekao da cemo u maju raditi vto i rekao sestri da upise. dali mi onaj spisak analiza,i da im se javim u martovskom ciklusu,i ja tako i uradim,medjutim oni mi telefonom kazu da je maj popunjen i da ako hocu mogu da nas upisu za jun[sm=zmeden.gif] ja normalno pristanem i onda mi kazu da koristim neke vaginalete,da se dogovorim sa svojim ginekologom,pa da ponovim papanikolau test jer sam 2 grupa...i da preostale analize odradim u aprilskom ciklusu i 1 dc da im se javim,eto to je to,nisu mi nista vise rekli. a dace Bog pa da mi jun donese najradosnije vesti[sm=bravo.gif]

Mesec dana je nebitno Lalo, navijacemo juna za [sm=duda.gif][sm=duda.gif]

nadjaa -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (14.3.2013 13:59:27)

IZVORNA PORUKA: mala_82

Ja sve briseve i papa test, a muzic samo spermokultura jer one ostale anaize vaze godinu dana pa verovatno ja po nekom svom proracunu trebam da dobijem oko 3 maja videcemo brzo ce to, ne znam sta nam je sa Koalicom???

Vaginalni i cervikalni bris (to znam),koje jos briseve???? Ja cu izgleda morati privatno ,ako treba jos nesto od briseva, ovi kod nas u DZ. ne rade nista sem toga[sm=smiley13.gif] Koalica nam je dobro, malo se povukla u ilegalu, odmara od svega i bacila se malo na prirodnjak, pa da nas obraduje[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

jela 76 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (14.3.2013 14:27:16)

Dobila jutros! [sm=bravo.gif]
U drugoj polovini aprila sam zakazana. [sm=smiley1.gif]

mala_82 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (14.3.2013 14:32:16)

Nadja mikroplazma,ureaplazma,klamidija i vaginalni i cervikalni bris sigurno ce te pitati kad si radila ostale analize dal je proslo godinu dana.
Super za Koalicu navijamo jako za prirodnjaka [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Bravo Jelo navijamo za sve aprilke [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

nadjaa -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (14.3.2013 14:38:43)

Tako sam i mislila, znaci moram privatno[sm=smiley7.gif] Ma nesto mi je na brzinu rekla za te briseve, a za ostalo znam da vazi godinu dana. Pitacu ja kad bidem zvala za semu kontrac., nego, reko ,ajde da vidim sta si ti radila. Aprilke, samo napred[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

alex88 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (14.3.2013 14:45:32)

hvala zenske,navijacemo i mi za vas u maju i junu.[sm=smiley1.gif]

mischovi -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (14.3.2013 15:37:42)

IZVORNA PORUKA: jela 76

Deco, treba mi mišljenje!
U nedelju sam popila poslednju tabletu mikroginona a još menzis nisam dobila! Ima li neko ideju o čemu se radi?!
Inače u ponedeljak treba da počnem sa drugom kutijom, u postupku sam u aprilu.
[sm=zmeden.gif]

Ej Jelo pa ti i ja smo na istoj šemi [sm=smiley1.gif] I ja sam danas dobila [sm=hudicek1.gif] i počinjem u ponedeljak sa drugom kutijom. Znači družimo se u aprilu

mala_82 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (14.3.2013 15:40:00)

Nadja i ja cu sve privatno kao i do sada [sm=smiley11.gif]

razdragana -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (14.3.2013 20:30:54)

dali moze hormoni stitne zlezde da se vade i kad ima ciklus?

alex88 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (14.3.2013 20:50:50)

ja sam ih radila drugog dana ciklusa.

lalojedac -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (14.3.2013 21:30:30)

meni su rekli 2 dc da sve odradim...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sledeća stranica >   >>