RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

Ljubav81 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (26.2.2013 16:35:03)

Ivanicasale..i mi smo isto u aprilu, pijem mikroginon do 28.03. i mi imamo isti problem, ja muku mucum godinama sa policisticnim jajnicima....i nama je prvi put da radimo vto....pozzz i srecno...druzicemo se

ivanicasale -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (26.2.2013 19:13:11)

IZVORNA PORUKA: alex88

dobrodosla ivanicesale i puno srece ti zelim.[sm=smiley1.gif]

Hvala svima.Ljubav81 koliko dugo pijes mikroginor?Mi kad smo bili u le. bio je samo ginekolog i nije mi radeo uz,samo pogledao dokumentaciju i to je to.Ja imam neku produzenu semu pijem dve kutije Mikroginora...

Dana 72 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (26.2.2013 20:03:23)

POZDRAV SVIMA , DOBRO DOSLE i SRETNO

alex88 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (26.2.2013 20:52:56)

ivanicasale i ja pijem dve kutije mikroginona,za neki dan zavrsavam prvu kutiju,28marta idem na kontrolu.
IZVORNA PORUKA: ivanicasale

IZVORNA PORUKA: alex88

dobrodosla ivanicesale i puno srece ti zelim.[sm=smiley1.gif]

Hvala svima.Ljubav81 koliko dugo pijes mikroginor?Mi kad smo bili u le. bio je samo ginekolog i nije mi radeo uz,samo pogledao dokumentaciju i to je to.Ja imam neku produzenu semu pijem dve kutije Mikroginora...

Ljubav81 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (27.2.2013 9:27:27)

Ivanicasale, ni meni nisu radili ultrazvuk kada sam bila 1.put, ja isto imam terapiju 2 meseca mikroginona, 28.03. idem na kontrolu i ultrazvuk:)))

daca77 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (27.2.2013 9:44:25)

Ja imam zakazane konsultacije sl.utorka i bas razmisljam kada ce mi zakazati VTO. Ne znam koliko se ceka...volela bih da to zavrsim juna meseca.

Ljubav81 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (27.2.2013 10:22:06)

Daco, mi smo bili na konsultacijama sredinom novembra 2012...i evo radimo u prvoj polovini aprila...srecno[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image]

daca77 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (27.2.2013 10:39:34)

Ljubav81, izgleda da se stvorila guzva...zelim ti puno srece[sm=bravo.gif]

ivanicasale -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (27.2.2013 11:52:10)

[sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]ljubav81 i alex88 super sto cemo biti zajedno u le,verovatno da ce u isto vreme da nam rade vto!Kako podnosite Mikroginor?Ja nemam neku promenu veliku,ponekad me malo zivci drmaju i pocele mi bubuljice malo po licu kao kad treba da dobijem.Bice ovo ludo prolece u le i nadam se dosta uspesnih trudnoca.Ljubav81 da li si ostajala trudna do sada i koliko se lecite?

ivanicasale -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (27.2.2013 11:58:01)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif]ljubav81 i alex88 super druzicemo se u le,verovatno ce u isto vreme da nam rade vto.Da li imate neke promene od kako pijete Mikroginor?Meni malo bubuljice izlaze kao kad treba da dobijem?Bice ovo ludo prolece u le i nadam se puno uspesnih oplodnji.

alex88 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (27.2.2013 13:51:48)

izlaze i meni,svaki drugi,treci dan po jedna kao da cu da dobijem,nisam primetila previse pojacan apetit ali sam se ugojila par kila,inace ga super podnosim,druzicemo se nadam se,bice nam tako lakse i lepse[sm=smiley1.gif]

alex88 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (27.2.2013 13:55:20)

da dodam odkad pijem mikroginon bolje spavam,ranije nisam mogla po celu noc zaspati.

Ljubav81 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (27.2.2013 14:48:16)

Ljudi...ja nemam ama bas nikakve simptome...pitam se da li je to taj lek..???Jel je kutija plavo-bela?

Dana 72 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (27.2.2013 15:09:13)

Cao Daco. Ja sam bila na konsultacijama krajem Januara i Dr.Stojkov. mi je rekao ako prikupim sve nalaze ( i ako budu svi o.k) do kraja Febr. da nam ja VTO u Junu. Danas sam bila kod endokrin. to mi ja bio zadnji nalaz , i cekam da mi docu rezultati od histero. koju sam radila 23.02.u bolnici ( zato nisam odmah dobila rezultate) to su mi rekli da je u redu al naravno moram imati i pismeno. Kod stitne mi je "malo" umanjena funkcija pa mi je danas propiso tablet Thyrex da pijem pola dnevno i kapsule Thyrim jednu dnevno. Nadam se da ce mi za dan-dva stici nalazi od histero. pa da ih saljem . I ja jedva cekam da dobijem termin. Pozdrav SVIMA[sm=bravo.gif]

ivanicasale -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (27.2.2013 15:57:34)

IZVORNA PORUKA: Ljubav81

Ljudi...ja nemam ama bas nikakve simptome...pitam se da li je to taj lek..???Jel je kutija plavo-bela?

Ljubav81 jeste plavo-bela kutija.Jos bolje ako ih nemas.Alex88 Ja ne dodajem kilazu ali iz principa jedem 2x dnevno(za svaki slucaj)A sa spavanjem nikad nisam imala problem.Druzicemo se.

alex88 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (27.2.2013 17:25:15)

takodje jedem 2x dnevno kao i pre,svaka zena je prica za sebe,al dobro samo da sve bude kako treba a kg su nebitni.

mischovi -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (28.2.2013 9:11:14)

Pozdrav drugari,

Čula sam se sa sestrom iz Speba pa mi je rekla da računam da između 11.04.-14.04. računam da treba da sam dole jedno 20-tak dana...[sm=smiley36.gif] Imam tremu ali dobro i to će proći...
Trebao bi mi smeštaj u tom periodu pa ko ima neki kontakt neka mi pošalje na private... Unapred hvala... Držim svima fige... Biće ovo lepo proleće

masa81 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (28.2.2013 12:10:10)

Dobrodosla Ivanicasale! [sm=smiley1.gif]
I meni trebaju informacije za smestaj jer sam i ja u ekipi za april. Inace sam juce popila prvu kutiju mikroginona, napokon. Od 7-og marta krecem sa drugom. Alex, ti bese pijes gluformin?? Jel jedes slatkise??[sm=zmeden.gif]

jela 76 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (28.2.2013 12:45:23)

Deco, pijem prvu kutiju mikroginona, na pola sam, ubiše me živci, i izuzetno bolne grudi. Nemam apetit uopšte, što je super.

I ja sam za drugu polovinu aprila! [sm=bravo.gif]

alex88 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (28.2.2013 13:03:07)

jedem sve normalno pa i slatkise,pitala sam endokrinologa da li trebam da menjam ishranu rekao je nema potrebe,prvih mesec dana i nisam bas jela slatkise jer mi je bilo strasno muka,mada u principu bilo mi je muka od svega,sad sam navikla i nemam mucnine.[sm=smiley1.gif]
IZVORNA PORUKA: masa81

Dobrodosla Ivanicasale! [sm=smiley1.gif]
I meni trebaju informacije za smestaj jer sam i ja u ekipi za april. Inace sam juce popila prvu kutiju mikroginona, napokon. Od 7-og marta krecem sa drugom. Alex, ti bese pijes gluformin?? Jel jedes slatkise??[sm=zmeden.gif]

daca77 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (28.2.2013 13:20:26)

A koliko tableta dnevno Mikroginona, pijete?
Ja pila prosle god.po 2 dnevno i nisam imala nikakve tegobe.[sm=smiley1.gif]

alex88 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (28.2.2013 13:58:44)

jednu dnevno pijem,a zasto si ti pila po dve?

daca77 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (28.2.2013 14:04:08)

Kada mi se pojavila vodena cista, usled nepucanja folikula u vreme O, dr mi je propisao tu dozu, alex.

maka... -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (28.2.2013 19:17:49)

Devojke moze pomoc?Prestala sam 25. da pijem mikroginon i jos nemam [sm=hudicek1.gif] a treceg dana treba da odem u le po stimulaciju.Posle koliko dana treba da se pojavi vestica [sm=zmeden.gif],znam da je kod svake drugacije a ja ih pijem prvi put u zivotu?

alex88 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (28.2.2013 19:39:57)

mako ja za par dana zavrsavam prvu kutiju tako da nemam iskustvo,u upustvu pise da po prestanku uzimanja tableta menstruacija dolazi 2-3 dana,ne brini dobices.srecno

Stranica: <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sledeća stranica >   >>