razdragana -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (29.1.2013 20:51:27)
|
IZVORNA PORUKA: Anja74 Pozdrav za sve drage moje, vec duzi period redovno citam i pratim ovu temu,a nikako nemam hrabrosti i da se javim. Posle tri neuspele inseminacije, svih mogucih analiza, ustanovili smo da je kod mene sve ok. Hsg uredu, hormoni, brisevi takodje. TSH je bio problem, sada uz terapiju je oko 3-4. Problem je los spermogram ukupno oko 10ml. Bili smo pre godinu dana u Le i tada su jos predlozili VTO. Problem je kao i svuda finansije, zato me zanima da mi neko ko ima je radio tamo posalje poruku o cenama. Koliko otprilike sve to izadje, sam proces znam, ali lekovi, smestaj itd. Hvala unapred i pozdrav za sve. Od srca nam svima zelim [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/duda.gif[/image] . anja evo cene koje su na klinici od onoga sto sam ja koristila ICSI 240.000 DIFERELIN 450.00 GONAL 75ij-2,500 MENOPUR 75ij 1,700 pregnil620.00 Cena hormona 750.00 krvna slika 350.00.Smestaj ti je od 10 evra pa navise a u proseku svuda je po 1500 din zavisi sve koliko ces terapije da potrosis tako da niko nemoze da ti kaze koliko ce tacno da te kosta jer zavisi kako ces da reagujes na terapiju a dali ce da ti se radi IVF ili ICSI posto je i tu velika razlika u ceni tako da moze da bude od 2500-3000 evra(nas je konkretno samo na klinici kostalo 350,000 din)+stan 1100 dnevno a ostali smo 13 dana.ako te zanima jos nesto slobodno pitaj.
|
|
|
|