RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

lalojedac -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (15.1.2013 16:16:06)

dace Bog mei,prasi me,vuci,ma sta god samo da uspem[sm=bravo.gif] kao i sve devojke koje su u postupku[sm=bravo.gif]

alex88 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (15.1.2013 20:52:40)

uspeces lalo,mozda cemo zajedno u aprilu po svoje[sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif],drzim ti fige za 23,da te ubace u program.

alex88 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (15.1.2013 20:54:29)

jelo za koju kliniku si se odlucila,jer jevremovu?srecno

lalojedac -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (16.1.2013 10:44:06)

alex to bi bilo divno,dace Bog[sm=bravo.gif]
zene ja sam se razbolela kao i muz,da li ce mu to uticati na rezultate? i da li necu naskoditi zenama tamo ako odem sa virusom,doduse verovatno ce me proci do sl.nedelje ali brinem i za muza..ionako je opet 0,sad mu jos fali i ovo[sm=smiley13.gif]

jela 76 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (16.1.2013 11:05:18)

IZVORNA PORUKA: alex88

jelo za koju kliniku si se odlucila,jer jevremovu?srecno

Ne Alex, već za Spebo.

jess021 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (16.1.2013 11:10:42)

jelo, srecno!!

alex88 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (16.1.2013 12:42:05)

neka pije sto vise vitamina i caja,koiko sam citala prehlada moze da utice na rezultate spermograma,nadam se da nece u vasem slucaju,bas sad naso da vas snace glupi virus.

alex88 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (16.1.2013 12:47:23)

Jelo bas lepo sto mozes sam da biras kliniku,to nisam znala,mislila sam da oni odredjuju.Nas je prof. u leskovcu pitao zasto se ne prijavimo za besplatnu vantelesnu,sto bi retko ko pitao,to ukazuje na njihovo postenje i da im nije u interesu samo da ti uzmu novac(kao neki)vec da ti pomognu da ostvaris svoj cilj.

jela 76 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (16.1.2013 14:17:38)

IZVORNA PORUKA: jess021

jelo, srecno!!

Hvala jess! Navijam i ja za sve vas!

gradinar -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (16.1.2013 15:30:35)

Evo i mene posle duze vremena. Razdragana, srecno u LE i da nam se vratis[sm=nosecka.gif] Svima ostalima koji ulaze u program, puno srece i da vec jednom zatrpamo ovaj forum sa vestima o [sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif]!

lalojedac -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (16.1.2013 20:41:09)

hvala drage moje,pijemo revitu,voce,cajeve,ma svasta,ali gde nadje bas sad?bez veze!no,dobro,sta je tu je.
gradinar pa gde si ti? kako si? sta ima?

mala_82 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (16.1.2013 22:59:08)

Lalo proci ce ta prehlada do 23 bice to sve ok navijam jako da saznas konacno nesto lepo [sm=bravo.gif]
Gradinar kako si ti dokle si stigla?

gradinar -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (17.1.2013 10:10:35)

Mene su praznici totalno odvojili od racunara - slavlja, gosti, krkanluk, ma verujem da ste slicno i vi prozivljavale. Bockam se (ne da muz ima laku ruku[sm=smiley36.gif]) i verovatno cu sledece nedelje biti u LE. Malo smo uzbudjeni, trenutno pravimo kolekciju filmova za opustanje u LE!
Zenske puno[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] [sm=smiley31.gif] od mene!

jela 76 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (17.1.2013 10:22:21)

IZVORNA PORUKA: gradinar

Mene su praznici totalno odvojili od racunara - slavlja, gosti, krkanluk, ma verujem da ste slicno i vi prozivljavale. Bockam se (ne da muz ima laku ruku[sm=smiley36.gif]) i verovatno cu sledece nedelje biti u LE. Malo smo uzbudjeni, trenutno pravimo kolekciju filmova za opustanje u LE!
Zenske puno[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] [sm=smiley31.gif] od mene!

[sm=bravo.gif]
Draga kad si počela i kako? Kontacepcija, pa stimulacija, ili...?

gradinar -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (17.1.2013 21:47:39)

Bas tako Jelo, kontracepcija, pa stimulacija, mikroginon i diferelin. Od novembra sam pocela sa kontracepcijom, a u januaru sa bockanjem.

maka... -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (18.1.2013 23:03:48)

Evo i ja da se pridruzim.Citala sad sto puta ovaj forum i dao mi je ogromnu nadu.Sve ste divne a najvise se zahvaljujem Alexis89 koja je sve lepo objasnila,njen *referat* sam procitala milion puta [sm=smiley1.gif].Imam 28 god. 2006 sam imala vanmatericnu trudnocu i odstranjen mi je jedan jajovod dok se posle god dana zbog priraslica drugi slepio tako da nam je jedina opcija VTO.Bila sam u Spebo sredinom decembra i VTO nam je zakazana za mart.Jedva cekamo,nadamo se najboljem [sm=smiley36.gif].Drugih problema nemamo,mladi smo.Doktor nam je ulio veliku nadu kad nam je rekao da ako nekome moze da uspe to smo mi zbog svih pozitivnih okolnosti koje nam idu u prilog.Svim buducim [sm=nosecka.gif]zelim uspeh i puno optimizma.Toliko od mene za sada,veliki pozz za sve hrabre dame [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif]

alex88 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (18.1.2013 23:53:35)

Mako dobrodosla i puno sreca u martu,kad kreces sa kontracepcijom, stimulacijom?

maka... -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (19.1.2013 1:07:28)

Alex88 hvala ti puno od [sm=smiley27.gif].Ocekujem [sm=hudicek1.gif] 24. pa su rekli da im se javim.Ostalo mi je jos da uradim hormone iz krvi sto se rade drugog dana [sm=hudicek1.gif] i ako budu u redu nadam se da cu krenuti sa kontracepcijom do kraja meseca.
Tebi je zakazana aprila?
Mnogo mi je drago sto je Spebo na listi klinika koja radi Vto o trosku drzave,mi smo otisli sa odlukom da platimo ali nam je doktor rekao da bi vise voleo da idemo o trosku drzave pa cemo se potruditi da do pocetkom marta kad pocnem sa bockanjem da predamo papire za besplatnu vto i da zadrzimo termin u martu.

lalojedac -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (19.1.2013 9:44:16)

maka dobrodosla i želim ti puno uspeha! joj blago vama,vi to brzo idete a mi krenuli još u junu i ništa nam nisu rekli kad ćemo mi,nikako da se javi neko ko je imao situaciju kao mi,loš spermogram,malo me brine što ništa ne pominju,samo bockaju muža i zamrzna ako ima nešto i to je to. nikako da nam kažu nešto,bar okvirno,tako da velike nađe polazem u sredu i da čujem bar nešto novo!

koalica72 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (19.1.2013 10:02:00)

Devojke, evo i mene posle dužeg vremena. Novim drugaricama želim dobrodošlicu, svima mnogo sreće i mnogo zdravih bebica. Ja sam juče bila kod one Majre u Bg-u i još ne mogu da se saberem. Po njenom viđenju ni jedan hormon mi nije dobar. Užas! Lalo, lečite se prirodno, nikako ferveks. Pokazalo se da loše utiče na spermiće.

mala_82 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (19.1.2013 10:05:27)

Mako dobro dosla i srecno u martu.
Koalice draga [sm=bravo.gif] kako si sta se desava kod tebe sta ces i kako dalje?
Lalo sigurno ces cuti nesto konkretno u sredu navijamo za to.

koalica72 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (19.1.2013 10:58:00)

Dobro sam Mala. Slava, ovi praznici i gužva na poslu su mi malo odvukli pažnju. Plan mi je da, po savetu iz Le, uradim histeroskopiju, kariotip i neke 4 gen.mutacije na trombofiliju, pa onda ponovo u akciju. Mislila sam da u međuvremenu ubacim i malo neke alternative, rekreaciju...., ali me je ova Majra skroz demoralisala. Od situacije da su problem samo moje godine i povremeno ne baš sjajan spermogram, što je konstatovalo 5 lekara, došla sam do toga da su mi po njoj svi hormoni u haosu već godinama. Nisam pametna! Šta ti radiš, šta planiraš?

daca77 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (19.1.2013 11:03:56)

Koalice, a da li je nesto predlozila da uzimas kako bi sredila hormone?

nata11 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (19.1.2013 11:15:09)

Mene interesuje kada ste pozvale za koliko su vam zakazali pregled? Koliko ste dugo cekali? I u kom mesecu leti im je odmor?

koalica72 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (19.1.2013 11:30:43)

Daco, ona je navodno samo dijagnostičar, mada sam čula da je nekima savetovala neku mumie smolu. Meni ne. Rekla je da moram da uradim hormone 2,7,14 i 21 dc i da sa njima idem kod ginekologa. Ja pitam kod kog. Bila sam bar kod 5, uključujući i komisiju za vto u NF i niko nije rekao da nisu ok. Ona kaže, kod onih koji su radili vto i nije uspelo. Neprijatna je, imaš utisak da te grdi! Nisam pametna.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>