Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: U Zemlji krvi i meda 18.2.2012 18:47:39
|
|
|
|
hanka
|
Ja gledala seriju Interesuju me takve stvari
|
|
|
|
RE: U Zemlji krvi i meda 18.2.2012 19:11:01
|
|
|
|
Krofnaa
|
Ja se izvinjavam što ovako upadam, zanima me da li je tačan podatak o broju silovanih žena kojim Jolie raspolaže?
|
|
|
|
RE: U Zemlji krvi i meda 18.2.2012 19:18:46
|
|
|
|
minavb
|
Ja se izvinjavam, ali mislim da mi ne znamo odgovor na to pitanje. Mislim da, kad su takve stvari u pitanju, svaka strana raspolaze nekim drugim brojem. Istina je tamo negde.
|
|
RE: U Zemlji krvi i meda 18.2.2012 19:24:39
|
|
|
|
MicinaMama
|
zar se mora meriti brojka....previse je sto je i po jedna zena sa svake strane silovana,zalosno je to....Tu je oskrnavljena neduzna dusa,greh je i spomeniti i jednu a kamo li svrstati u cifru...
|
|
|
|
RE: U Zemlji krvi i meda 18.2.2012 19:26:05
|
|
|
|
Krofnaa
|
Niste me razumeli. Da li negde postoji zvaničan podatak o tome? Možda je neko naišao na to ili je u toku. Pitam jer mi je baš kao i vama tužno i nepojmljivo toliko stradanja.
< Poruku je uredio Krofnaa -- 18.2.2012 19:27:47 >
|
|
|
|
RE: U Zemlji krvi i meda 18.2.2012 19:41:21
|
|
|
|
LillyT
|
Postoji. UN vodi istraživanja o tome, ali taj broj ne odgovara realnosti jer je silovanih žena više nego što je prijavljeno.
|
|
RE: U Zemlji krvi i meda 18.2.2012 19:46:11
|
|
|
|
Krofnaa
|
Hvala. To me je zanimalo. Pozdrav.
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 18.2.2012 20:10:37
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: U Zemlji krvi i meda 18.2.2012 20:18:25
|
|
|
|
hanka
|
Dan nakon sarajevske premijere filma Angeline Jolie „U zemlji krvi i meda“ slavna glumica, koja se prvi put pojavljuje u ulozi reditelja, u razgovoru za RSE kaže da je bila zabrinuta kako će ljudi koji su prošli rat primiti njen film.
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 18.2.2012 20:21:18
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: U Zemlji krvi i meda 18.2.2012 20:21:30
|
|
|
|
malapufika
|
a kad i gde mi mozemo da gledamo film?
|
|
|
|
RE: U Zemlji krvi i meda 18.2.2012 20:22:14
|
|
|
|
MicinaMama
|
Da je ona bila zabrinuta nebi ona ni snimila ga....ali neka joj...
|
|
|
|
RE: U Zemlji krvi i meda 18.2.2012 20:22:19
|
|
|
|
razlicak
|
Mozda su neke od vas i u pravu kad kazu kako osudjujemo film koji nismo ni pogledali, slazem se...Ali jedno mi nije jasno...Zasto taj film nije snimljen u Srbiji, zasto nije takav scenario da srpkinju siluje musliman ili hrvat? Zasto jedan srbin mora uvek da bude najgori zlocinac? U ratu svi ratuju, svi ubijaju, a samo su srbi krivi za sve-vekovima...uvek bilo i bice-dokle?!
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 18.2.2012 20:23:45
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: U Zemlji krvi i meda 18.2.2012 20:24:28
|
|
|
|
Olga75
|
molim vas da raspravljate samo o filmu a ne i o ratu na prostoru bivse SFRJ
|
|
[Obrisana poruka] 18.2.2012 20:25:47
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: U Zemlji krvi i meda 18.2.2012 20:28:12
|
|
|
|
Olga75
|
znam ali ovo je porodicni forum na kome ima clanica raznih naciona i iz raznih delova drzave a ne forum o politici i o filmskim kritikama molim jos jednom da se ne prica o ratu koliko sma shvatila niko od nas film nije ni pogledao
|
|
[Obrisana poruka] 18.2.2012 20:30:03
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: U Zemlji krvi i meda 18.2.2012 20:31:57
|
|
|
|
Krofnaa
|
Da li je neko imao prilike da pogleda film? Utisci?
|
|
|
|
RE: U Zemlji krvi i meda 18.2.2012 20:32:57
|
|
|
|
Olga75
|
cini mi se da nije
|
|
RE: U Zemlji krvi i meda 18.2.2012 20:36:03
|
|
|
|
hanka
|
Za svadju je potrebno dvoje a kamo li za rat,bez obzira da li u to ulazili samoinicijativno ili po naredjenu Upravo netujem i nisam imala pojma da su zene Srebrenice trazile da se film ne snima u BIH a bile na premijeri
|
|
|
|
RE: U Zemlji krvi i meda 18.2.2012 20:38:00
|
|
|
|
Krofnaa
|
Ja bi ga volela pogledati pa onda da kažem utiske. Možda nije loše zamišljen samo eto ima priču koja je malo škakljiva. Treba videti.
|
|
|
|
RE: U Zemlji krvi i meda 18.2.2012 20:53:35
|
|
|
|
razlicak
|
IZVORNA PORUKA: gagi Pa ne svadamo se,samo raspravljamo i rat je dio zivota pojednih clanica foruma bio.Ali neka nema veze. I ko ga nije doziveo, nikada nece znati zasto mi tako razmisljamo i reagujemo. Mislim da ce svako sa ovog foruma ko je preziveo rat, dal sa ove ili bilo koje strane, slicno reagovati...Ja vise ne komentarisem i stavljam ovde tacku....izvinjavam se ako se nekom moj kom. ne svidja, ali imam svoje misljenje cak i o filmu koji nisam gledala. I u pravu si Olga, ne treba ovde da se raspravlja o politici...ja zavrsavam.
|
|
|
|
RE: U Zemlji krvi i meda 18.2.2012 22:02:44
|
|
|
|
jelena038
|
hehe, meni pojedine teme izgledaju tako strasno i smesno u nekom trenutku, kao u onim filmskim scenama kad sto zena u crnom skoci da cerupa jednu koju su neposredno pre toga osudile , tako zamisljam napad na andju kada bi se pojavila ovih dana na rr, lol, izvinjavam se, ovo je stvarno jace od mene
|
|
RE: U Zemlji krvi i meda 18.2.2012 22:06:17
|
|
|
|
MicinaMama
|
Hehe ma nebi sta ti je.....jos samo to fali da pokvarimo utisak kod Breda
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?