hanka -> RE: U Zemlji krvi i meda (18.2.2012 12:04:26)
|
Ne shvatam cemu ovakve osude kad niko nije gledao film [sm=zmeden.gif] Ne znam da li ste citali knjige o Avganistanu,bez obzira sto je sama tematika teska knjige su fenomenalane Sta onda reci o Sergeju Trifunovicu koji zarad svog uspeha glumi u Holivudu sve same teroriste,Srbe,Albance,Bosance.Kao glumca ja ga volim,o njegovom zivotu ne komentarisem Vezano za sam film.Naslov mi je zanimljiv veoma,ne zaboravimo da i nasi glumci igraju u tom filmu,zasto ne napadate njih koji znaju sta se i kako desavalo nego samo rediteljku filma,koja verovatno je za ceo dogadjaj cula od Amerikanaca Sta reci onda o filmu sa Ricardom Girom-Fox,ili onom sa muslimanskom porodicom iz Bosne koju su Srbi upropastili,ili filmu o Sadamu Huseinu koji je obesen a njegov zivot prikazan zastrasujuce,kao da veceg zlocinca ovaj svet nije video,ili filmu o gradjanskom ratu u Ugandi,ima milion filmova o ratovima i ubistvima da ne nabrajam.Zasto niko ne osudi Prvu Srpsku tv koja nam prikazuje turske serije a silovane su zene sa ovih preostora na sve strane a sad zene balave za glavnim glumcima Kad budem odgledala film komentarisacu samo kvalitet umetnickog dela a ne tematiku,koja je veoma zamrsena,istorijski promenjiva sa svakom novom vlascu u drzavama Zasto se ne vodi polemika o filmu Parada,i o paradiranju koje je nametnuto sa zapada.Da se razumemo nemam nista protiv LPG populacij(moja dva dobra druga su pripadnici) samo protiv bilo kakvog paradiranja. Nisam politicki nastorjena,Bosnu volim,veoma zanimljiva zemlja sa zanimljivom istorijom i ljudima.Zajednica razlicitih vera,nacija ,obicaja.Pretrpela sve i svasta.Pa ja sam sat vremena posle spontanog ustala i otisla u obilazak Sarajeva na -10 sa zeljom da upoznam sve njegove tajne.
|
|
|
|