Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tabletice zelenog čaja 20.9.2011 2:18:18
|
|
|
|
Misketa
|
valenti Kako su ti se pokazale tabletice,ima li pomaka?
|
|
|
|
RE: Tabletice zelenog čaja 13.2.2012 12:03:56
|
|
|
|
Jeca*
|
IZVORNA PORUKA: mulan Ja sam vec imala neke tabletice zelenog caja koje sam skoro zaboravila sva sreca te su u roku. Pijem ove The Verde Pošto nisam nigde uspela da nadjem da kupim Pharmanovin zeleni caj, a imam jos par tabletica, u nekoliko apoteka su mi Bog zna kako preporučivali ovaj gore pomenuti i kupila sam ga. Javiću vam prve utiske kad počnem da pijem
|
|
RE: Tabletice zelenog čaja 13.2.2012 12:16:17
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Jeca* IZVORNA PORUKA: mulan Ja sam vec imala neke tabletice zelenog caja koje sam skoro zaboravila sva sreca te su u roku. Pijem ove The Verde Pošto nisam nigde uspela da nadjem da kupim Pharmanovin zeleni caj, a imam jos par tabletica, u nekoliko apoteka su mi Bog zna kako preporučivali ovaj gore pomenuti i kupila sam ga. Javiću vam prve utiske kad počnem da pijem Jel baš čaj? Znam da imaju Zelenu kafu, da li imaju baš i čaj, ili je to isto?
< Poruku je uredio dunja RR -- 13.2.2012 12:18:01 >
|
|
|
|
RE: Tabletice zelenog čaja 13.2.2012 12:24:16
|
|
|
|
malapufika
|
ja pijem zeleni caj dosta ,3 solje dnevno bez secera,za tablete prvi put cujem.ali sam u srednjoj uz pomoc njega smanjila 10 kg i nisu se vratili...sad kad sam cula za tablete mozda probam jer od caja idem sto puta dnevno u vc
|
|
|
|
RE: Tabletice zelenog čaja 13.2.2012 12:28:26
|
|
|
|
Jeca*
|
Dunja: THE VERDE Zeleni čaj je dijetetski preparat koji stimuliše metabolizam i razlaže masti, te tako dovodi do mršavljenja i pomaže u borbi protiv celulita. Ima diuretično dejstvo - pomaže u eliminaciji suvišne tečnosti, i odličan je antioksidans - ublažava efekte starenja kože i pospešuje suprostavljanje slobodnim radikalima. Zeleni čaj utiče na nivo triglicerida i holesterola u krvi, a time i na opasnost od bolesti krvog sistema i arteroskleroze. Način upotrebe: 3-4 kapsule dnevno (što odgovara 1-2 šolje zelenog čaja) Pakovanje: 150 kapsula
|
|
RE: Tabletice zelenog čaja 13.2.2012 12:29:53
|
|
|
|
dunja RR
|
Jecka, a jel taj Verde Pharmanovin ili? To nisam ukapirala, jer znam samo za njihovu Zelenu kafu.
|
|
|
|
RE: Tabletice zelenog čaja 13.2.2012 12:32:23
|
|
|
|
Jeca*
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman "> Ne. Ja sam mesecima, da ne kazem godinama, pila Pharmanovin, ali sad nisam uspela nigde da nadjem da ga kupim, pa sam kupila ovaj The Verde...to je neki Italijanski, valjda
|
|
RE: Tabletice zelenog čaja 13.2.2012 13:23:48
|
|
|
|
Lu
|
I ja trenutno pijem taj Verde, dosta je jeftiniji a i ima više kapsula.
|
|
RE: Tabletice zelenog čaja 13.2.2012 13:55:06
|
|
|
|
Jeca*
|
eeeeeee...drugarice moja daj iz prve ruke, kakvi su ti utisci? iskreno, mene strah sto po forumima pisu zene da mrsave od kako piju jer ja ne zelim taj efekat...ne na taj nacin. Ja ga pijem zbog detoksikacije i jer mi inace prija.
|
|
RE: Tabletice zelenog čaja 13.2.2012 14:17:26
|
|
|
|
Lu
|
Ma ne mršavim, ima isti efekat, pijem ga već 3., 4. kutiju. Imam isto kg Možda su smršale u periodu kad su bile na nekoj dijeti, kao pomoć pri mršavljenu a pošto je detoks.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?