stevajela -> RE: Tabletice zelenog čaja (6.9.2009 13:39:08)
|
Mogu samo da potvrdim da je tacno da tablete zelenog caja tope naslage sala i samim tim olaksavaju praznjenje. Inace ja imam problem sa TM,neki 20 kg viska,sto je za moju kicmu pogubno.Pre godinu dana prijateljica koja je klinicki psihijatar mi je rekla za tablete Chitosan i Xenical koje sluze za izbacivanje masnih naslaga iz organizma i da nisu stetne,pa ih cesto internisti preporucuju.Medjutim cena jednog pakovanja je 20E,a pakovanje sadrzi 21 tabletu sto je dovoljno za 7 dana.Medjutim nisu preporucljive ukoliko se obavlja nesto van kuce,jer toliko masnoce tope,da do praznjenja moze da dodje ne kontrolisano.Posto mi je cena bila visoka razmisljala sam da li da ih kupim i tom razmisljanju jedan dr epidemiolog mojoj kumi kaze da ne trosimo tolike novce,jer za samo 150 dinara mozemo uzeti kapsule zelenog caja,a dejstvo je isto.I stvarno je dejstvo isto.Ja uzimam kapsule zelenog caja,kutija od 30 kom 160 dinara.Kada ih uzimam redovno(1 kapsula uz jedan masni obrok,znaci 2-3 kapsule dnevno) i primenjujem dijetu za dijabetes tip 2,sto znaci 5-6 obroka dnevno,ja mrsam 1 kg nedeljno.
|
|
|
|