Anoniman -> RE: Hodalica (4.8.2011 23:34:46)
|
IZVORNA PORUKA: oxy7 Mi smo počeli sa nepunih šest mjeseci, bebac je bio presrećan, uživao je. Visinu smo podešavali kako je rastao, važno je da ne vuče nogice. Nije mu smetalo da samostalno prohoda sa nepunih 11 mjeseci, mada su mi mnogi govorili da to ide sporije kad se naviknu na dubak. Važno je vremenski ograničiti koliko provodi u toj spravici, dozvoliti bebi da puzi, da se pridiže i uz namještaj. Potpisujem od reči do reči! Kažu, ako staviš bebu u dubak, neće da puzi. Hoće, hoće, ako će da puzi, puzaće stavljao je u dubak ili ne. Isto sam radila sa oba sina, prvi nije puzao, drugi puzi. Marko evo prohodava sa nepunih 11 meseci, a Luka je prohodao sa oko godinu i 2 nedelje. IZVORNA PORUKA: limunada ne dodiruje nogama vec samo sedi al nece dugo dojadi mu Zato mu i dojadi. Spusti da dodiruje vrhovima prstiju, da može da se odguruje. Ustvari, jesi ti mislila na dubak, jer ovo je tema o hodalicama, a ustvari su guralice. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] I limunada, stavljaj bebu na pod, na tepih što više. Ja Luku nisam spuštala, kao tvrdo, jao udariće se, prljavo... nije puzao. Sigurna sam da to ima veze, jer Marko je dosta bio na podu, i prosto je propuzao. Nemoj forsirati, ako krene-krene. Ali pokušaj.
|
|
|
|