Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
[Obrisana poruka] 1.7.2009 9:35:29
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Šta "ukradete" od deteta? :) 1.7.2009 10:12:19
|
|
|
|
oliveradj
|
Isto čokoladicu ako nije poslednja, a pre neki dan sam ukrala malo šampona jer je moj nestao pa ajde onaj neutralni jer nemam čim da operem kosu i ponekad malo Pavlovićeve preko moje kreme za lice i malo na ruke odlična je .
|
|
RE: Šta "ukradete" od deteta? :) 1.7.2009 11:45:48
|
|
|
|
Lu
|
Slatkiše naravno, a meni se uvijek naveče jedu kad je on već oprao zubiće i naravno ne smije više ništa jesti e onda se sakrijem,ko pravi lopov...jao jesmo grozne
|
|
|
|
RE: Šta "ukradete" od deteta? :) 1.7.2009 12:36:34
|
|
|
|
Anoniman
|
smoki njam njam
|
|
|
|
RE: Šta "ukradete" od deteta? :) 1.7.2009 19:02:04
|
|
|
|
afrodita
|
Maznem joj neku maicicu ili nesto od nakita Ponekad i pare jer oni imaju kad ja nemam ali vracam sa kamatom
|
|
|
|
RE: Šta "ukradete" od deteta? :) 1.7.2009 20:36:27
|
|
|
|
gracija
|
Uglavnom "kradem"cokoladice
|
|
|
|
RE: Šta "ukradete" od deteta? :) 1.7.2009 21:33:48
|
|
|
|
Lilly*
|
Evo priznajem, "shoot me" ukradem ponekad malko cokolade kada mi se bas jede a nema nego ta njegova, a bas me mrzi da idem u prodavnicu ili je kasno, ali uvek ostane i njemu malo ili ima drugu
|
|
|
|
RE: Šta "ukradete" od deteta? :) 2.7.2009 8:32:07
|
|
|
|
Anoniman
|
hahahhaha Sve krademo slatkiše (sem Vučkice, ona vole slano).
|
|
|
|
RE: Šta "ukradete" od deteta? :) 2.7.2009 8:50:36
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Šta "ukradete" od deteta? :) 2.7.2009 22:14:00
|
|
|
|
afrodita
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR hahahhaha Sve krademo slatkiše (sem Vučkice, ona vole slano). i ja ne
|
|
|
|
RE: Šta "ukradete" od deteta? :) 20.9.2013 10:02:51
|
|
|
|
NadaR
|
Kinder cokoladicu
|
|
RE: Šta "ukradete" od deteta? :) 20.9.2013 11:25:23
|
|
|
|
big mum
|
Ukradem Kinder Pingvi,čoksu,pokoji puding-priznajem grozna sam ali šta ću kad mi padne šečer pa moram
|
|
RE: Šta "ukradete" od deteta? :) 14.10.2013 19:23:19
|
|
|
|
lesica
|
Ja sam upravo od svoje šćeri "ukrala" čips... Ona to ne jede (kromir) ali ga šteka u štekovima, pa je mama pronašla štek
|
|
RE: Šta "ukradete" od deteta? :) 14.10.2013 19:27:25
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja ću garant krasti slatkiše
|
|
RE: Šta "ukradete" od deteta? :) 14.10.2013 19:31:14
|
|
|
|
milicicak
|
Sve slatkise koje dobije, to ne sme da jede :) i Pringles, to sme pa me bude sramota
|
|
|
|
RE: Šta "ukradete" od deteta? :) 14.10.2013 21:16:04
|
|
|
|
Janncica
|
Bananicu obavezno... leta sladoled(kad je ona vec pojela jedan),sakrijem se u kuhinju da me ne nadju. Ponekad i pare(kad mi zafali) i tako... Grozna sam
|
|
RE: Šta "ukradete" od deteta? :) 14.10.2013 21:18:25
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Slatkise naravnoooooo...
|
|
|
|
RE: Šta "ukradete" od deteta? :) 24.2.2015 23:12:05
|
|
|
|
mila83
|
Po neku cokoladicu uglavnom ali se uvek iskupim posle !
|
|
|
|
RE: Šta "ukradete" od deteta? :) 25.2.2015 7:32:11
|
|
|
|
mali_mis
|
Slatkis koji mu se ne svidi ili sadrzi kikiriki
|
|
|
|
RE: Šta "ukradete" od deteta? :) 25.2.2015 8:31:13
|
|
|
|
veselicaa
|
Uglavnom grickalice,ali se tesim da je bolje ja da ih pojedem nego one
|
|
|
|
RE: Šta "ukradete" od deteta? :) 25.2.2015 8:35:53
|
|
|
|
emicaa
|
Keksić,jogurt i kinder gokoladicu,užasna sam majka,znam
|
|
RE: Šta "ukradete" od deteta? :) 25.2.2015 8:40:06
|
|
|
|
jabudic
|
Ja to ne gledam da je djetetovo, pa da ja ukradem od njega. To je sve moje, pa kad je dijete dobro, dobije nešto od tih mojih slatkiša
|
|
|
|
RE: Šta "ukradete" od deteta? :) 25.2.2015 8:45:19
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Ja to ne gledam da je djetetovo, pa da ja ukradem od njega. To je sve moje, pa kad je dijete dobro, dobije nešto od tih mojih slatkiša Moracu i ja ovako
|
|
|
|
RE: Šta "ukradete" od deteta? :) 25.2.2015 8:51:10
|
|
|
|
dijana1*
|
Posto mi je prodavnica pored zgrade i radi 24 h nemam osecaj da ista kradem. Ako nesto treba za minut se iskupim
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Пушење током трудноће.
пеперутка16
Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.