Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Žene najsrećnije u 28. godini 16.3.2011 14:18:40
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: Nedja RR Ma ide on u vrtić, privatni, na par sati, nemam problem da se odvojimo...ali je ove godine bio čitave tri nedelje u vrtiću pa blago ludim Mislila sam na državni vrtić, pošto ovako ne postižem ništa, kamo li posao da tražim i faks da završavam...al dobro, čekam 28. godinu U 28 ima da ti krene!
|
|
|
|
RE: Žene najsrećnije u 28. godini 16.3.2011 14:20:01
|
|
|
|
Olga75
|
da li to znaci da je zena nesrecnija nakon 28 - me i da ce u 56-oj biti toliko nesrecna da bi to matematicki moglo da se izrazi sreca - 0 %
|
|
RE: Žene najsrećnije u 28. godini 16.3.2011 14:20:35
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR da li to znaci da je zena nesrecnija nakon 28 - me i da ce u 56-oj biti toliko nesrecna da bi to matematicki moglo da se izrazi sreca - 0 % Verovatno
|
|
|
|
RE: Žene najsrećnije u 28. godini 16.3.2011 14:21:38
|
|
|
|
Olga75
|
ondaK pih , tesko nama
|
|
RE: Žene najsrećnije u 28. godini 16.3.2011 17:23:28
|
|
|
|
eni26
|
Blago meni onda!
|
|
|
|
RE: Žene najsrećnije u 28. godini 16.3.2011 17:29:20
|
|
|
|
bokicans
|
Eee pa meni prosla onda !!Pa sa obzirom da sam veci deo godine bila trudna ,bas i nisam bila nesto poletna i leprsava!!!
|
|
|
|
RE: Žene najsrećnije u 28. godini 16.3.2011 22:12:47
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR ondaK pih , tesko nama Sto smo bile srecne, bile smo
|
|
RE: Žene najsrećnije u 28. godini 17.3.2011 11:41:01
|
|
|
|
Vučko.ba.
|
eki 28...ma gdje je ona tema da su dobre u 32
|
|
RE: Žene najsrećnije u 28. godini 17.3.2011 14:41:03
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR da li to znaci da je zena nesrecnija nakon 28 - me i da ce u 56-oj biti toliko nesrecna da bi to matematicki moglo da se izrazi sreca - 0 % ova ti je zlatna
|
|
|
|
RE: Žene najsrećnije u 28. godini 17.3.2011 14:57:19
|
|
|
|
mikica sa
|
koliko se sjećam, sve su mi životne godine uglavnom bile lijepe... ali, ta 28.i 31. nisu baš. u 28.sam se teško bila razboljela i jedva ostala živa (možda je to zbog toga bila sretna godina ) a 31.sam izgubila mamu, tako da mi je ta godina ostala u užasnom sjećanju ipak, najbitniji je osjećaj u trenutku života... nakon te 28.godine svaki dan mi je ispunjen srećom jer sam ostala živa i učim se da uživam u svakom trenutku jer ga doživim ... na žalost, to shvatimo kad nas nešto tako prodrma... ali,bolje ikad nego nikad i zato, cure, uživajte u ssvojim godinama
|
|
RE: Žene najsrećnije u 28. godini 17.3.2011 15:17:12
|
|
|
|
liliana
|
Ja, ipak , mislim da smo mi sa 30 i nekom najsrečnije!!!
|
|
RE: Žene najsrećnije u 28. godini 17.3.2011 15:41:11
|
|
|
|
mikica sa
|
da znaš da si u pravu! nekako smo kompletnije, znamo više uživati u životu i životnim trkama vjerovatno se to zove zrelost
|
|
RE: Žene najsrećnije u 28. godini 17.3.2011 15:42:45
|
|
|
|
liliana
|
I think so!!!
|
|
RE: Žene najsrećnije u 28. godini 17.3.2011 15:55:18
|
|
|
|
vukosava
|
a ja sam sad maltene operisana od kompleksa... kad se setim ranije samo na sta sam sve gubila zivce...
|
|
|
|
RE: Žene najsrećnije u 28. godini 25.11.2013 10:20:55
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mozda, sa 28 sam se udala i rodila prvu bebu i skucili se...da, daa.... mozda tu i ima malo istine
|
|
|
|
RE: Žene najsrećnije u 28. godini 25.11.2013 10:24:34
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: vukosava a ja sam sad maltene operisana od kompleksa... kad se setim ranije samo na sta sam sve gubila zivce... istoooo
|
|
|
|
RE: Žene najsrećnije u 28. godini 25.11.2013 11:05:07
|
|
|
|
jole82
|
Pa 28 je inače moj srećan broj..rođena 28....'82. u 10 i 28..T se rodila kad smo živeli u stanu br.28.. Sa 28 sam se verila..nije bila prava veridba, al ajd tako da nazovem....Te godine sam na poslu primljenja konačno za stalno...Pokušavam još čega da se setim.. Ali da mogu reći da sam u 28. bila jako jako srećna
|
|
RE: Žene najsrećnije u 28. godini 25.11.2013 11:08:34
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja odavno prešišala 28 god,i za nju me ne vezuju baš lepe uspomene
|
|
RE: Žene najsrećnije u 28. godini 25.11.2013 11:09:52
|
|
|
|
New Mom
|
Ja sam nekako u 28. godini zivota zivela punim plucima. Nesto sto se vise ponovilo nije niti ima izgleda da ce ikad.
|
|
RE: Žene najsrećnije u 28. godini 25.11.2013 11:16:06
|
|
|
|
serpica
|
I meni je 28 bila lepa godina tada sam dobila drugu cerku,mada i sad sa skoro 34 se ne zalim,sad sam nekako potpuna cini mi se.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Žene najsrećnije u 28. godini 13.11.2014 1:37:06
|
|
|
|
mati
|
Tek sad vidim ovu temu, da sam je videla ranije mozda bi vise uzivala... Vala meni je ova godina proletela, sve u nekoj brzini. Nisam se pronasla u onom clanku sa prve str, posebno sto se keksica tice...
|
|
RE: Žene najsrećnije u 28. godini 13.11.2014 2:15:16
|
|
|
|
Žapkić
|
Ja se, čak , ne mogu ni setit šta mi se dešavalo u zivotu kad sam imala 28! Davno beše!
|
|
RE: Žene najsrećnije u 28. godini 13.11.2014 6:35:02
|
|
|
|
mali_mis
|
Ma zena je najsrecnija kad dobije dete Dakle, kod mene 32.
|
|
|
|
RE: Žene najsrećnije u 28. godini 13.11.2014 8:08:15
|
|
|
|
serpica
|
Ja sam srecna uvek kad za to imam razloga,a imam ih vala dosta i sa 25,28,33 nadam se da cu srecu upotpuniti i sa 35
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Žene najsrećnije u 28. godini 13.11.2014 8:13:58
|
|
|
|
eca89
|
Ja imam jos 3 god.pa vam onda javljam
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?