Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Gestacijski dijabetes( ili " slatke ... 10.2.2016 13:37:26
|
|
|
|
New Mom
|
Nakon 2 sata ti je visok secer, ne sme da bude preko 7.6. Ide hospitalizacija tada.
|
|
RE: Gestacijski dijabetes( ili " slatke ... 10.2.2016 15:46:24
|
|
|
|
choopa choops
|
ASN sa koliko glukoze si radila test?
|
|
RE: Gestacijski dijabetes( ili " slatke ... 10.2.2016 16:04:51
|
|
|
|
choopa choops
|
Po ovome je Ok, zar ne? Mada zaboravila sam tačno kako ide. Mada svakako povedi računa o ishrani, jer si u rizičnoj grupi (član porodice ti je dijabetičar) pa bolje spriječiti nego liječiti
|
|
RE: Gestacijski dijabetes( ili " slatke ... 10.2.2016 18:09:37
|
|
|
|
New Mom
|
Ovde ide hospitalizacija na 7.6. Iz iskustva znam.
|
|
RE: Gestacijski dijabetes( ili " slatke ... 10.2.2016 18:38:57
|
|
|
|
superm
|
U 3.trudnoći radila sam ogt na 100gr glukoze.1 merenje 11, posle sat 8.2 a posle 2 sata 8.1. Dr mi je rekao da obratim pažnju na ishranu.
|
|
RE: Gestacijski dijabetes( ili " slatke ... 18.2.2016 9:08:13
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Nisam dobila neku specijalnu dijetu, samo mi je rekla da smanjim slatkise, znaci ne da ukinem da izbacim beli hleb (sto mi je tesko jedino ujutru...nemogu da smislim sta za dorucak) i jako slatke vocke da izbegavam kao smokve, grozdje. Inace taj dan u bolnici mi je secer bio skroz ok...nije ni cudo kakva im je hrana ( horor film) Kriziram preko dana malo za slatkisima priznajem., Zakazali su mi za 8 Mart opet hospitalizaciju da mi rade taj SUK profil opet gore mi je kad pomislim na onu njihovu hranu nego sto ce me busiti citav dan
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?