Anoniman -> RE: Plišane igračke (14.4.2011 19:13:52)
|
IZVORNA PORUKA: New Mom IZVORNA PORUKA: BubaMira E , da te iskoristim dok si još tu - pitala sam pre neki dan ovde kako da operem dečje plišane igračke . Kontam u mašini na programu za ručno pranje , ali kako oprati one igračke koje su plišane , a imaju neki andrak u sebi (pište , zuje, zvone , hrču i ostalo) . Imamo li temu o održavanju igračaka , imate li neku foru za rešavanje te zeze ? KLIK <- ima tu pisano A ima i TEMA o plišanim igračkama IZVORNA PORUKA: Maya21 IZVORNA PORUKA: BubaMira ali kako oprati one igračke koje su plišane , a imaju neki andrak u sebi (pište , zuje, zvone , hrču i ostalo) . Imamo li temu o održavanju igračaka , imate li neku foru za rešavanje te zeze ? moja sestra ih pere rucno, uzme neku cetkicu i sapunicom ih trlja, tako da se ne skvase mnogo IZVORNA PORUKA: BubaMira Maki , a kako spere tu sapunicu ? Nina se stalno mazi sa sijaset plišanih meĐedova , neretko nekog gurne i u usta [sm=smiley29.gif] , pa mi je baš bitno da ih dobro operem i isperem . IZVORNA PORUKA: Maya21 cetku potopi u cistu vodu i par puta opet izriba... i moji su se mazili sa njima i trpali ih u usta. nece joj nista biti od malko sapunice [sm=smiley1.gif] pa i kad se kupa i tek kasnije kad je budes postavljala da sedi u kadici sama, kad tad ce probati tu nasapunjanu vodu [sm=smiley1.gif] IZVORNA PORUKA: Tash ne perem prlisane igracke koje piste, sva sreca nemamo ih puno. Istresem i stavim na sunce. Jbg.
|
|
|
|