smeskicTB -> RE: Endometrijum (18.5.2011 23:01:41)
|
jako sam se zainteresovala za ovu temu.. i pogledah uz, vaginalni koji mi je radjen 30dana ciklusa i kada sam imala ustanovljenu trudnocu, a beta mi je bila 207, duplirala se u odnosu na prethodni dan..ne znam gde bih mogla videti debljinu endometrijuma, pa cu vam kucnuti podatke sa snimka..ne vidim nigde mm[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley9.gif[/image] 7,5Mhz G 92% D 8cm PRC 157H/1 PRS 4 PST 2 tada se na uz nije nista videlo u materici, ali ni van materice sto je bilo najbitnije..ali sam imala braonkast sekret.. nekoliko dana kasnije, beta je malko porasla, krv se pretvorila u svezu, a dr u bolnici mi je rekla da je rec o biohemijskoj i jedino sto je pogledala je bila materica..ne secam se, ali znam da je samo potvrdno klimnula i rekla-pa da, tanka je..ne secam se, mislim 6mm..to je mozda bio 34dan.. zahvaljujuci ovom forumu, saznah da je moguce jer su mi ciklusi trajali uvek krace i zacece mi je bilo8,9,10dana ciklusa..da se mozda endometrijum ne zadeblja..sta mislite?
|
|
|
|