KSneza
|
Poruka Drage devojke u slicnim zivotnim okolnostima, zelela bih da podelim sa vama svoje dragoceno iskustvo i nadam se da zasvetleti pozitivnijom verom u svaku vrstu izlecenja..moj problem se zvao “endometrioza” (zadebljani endometrijum zbog nedovoljnog isticanja menstrualne krvi) endometricna cista 3cm puta 3cm..buduci da sam iz porodice lekara (prof. knjizevnosti sam po struci) zatvorenih prema alt_ernativnim medicinskim resenjima, dugogodisnji problem vodenih cista sam sporo i dugotrajno resavala konzumiranjem hormonskih, kontraceptivnih pilula (uprkos cinjenici da je je njihova upotreba dodatno rizicnija po oboljenje od kancera ukoliko je neko u porodici imao kancer dojke ili grlica materice, jajnika, sto je slucaj sa mojom majkom). Kada mi je postavljena dijagnoza endometrioze, “omeksala” sam prema savetima nekih prijatelja, koji su odusevljeni rezultatima svojih zdravstvenih problema, pricali o proizvodima Forever Living Products na bazi aloje i najlekovitijih biljaka ( koje pije preko sto miliona ljudi u svetu, kao i nas Nole izmedju ostalih, svesni neverovatnog dejstva ovoh proizvoda ) Iskljucivo prirodnim putem sam se izborila sa ovom bolescu za cetiri meseca, doktori su bili u neverici, ali ja nisam usamljen slucaj, lece se i ozbiljniji problemi- iskorenjuju hpv virusi visokog rizika, nestaju miomi, ciste, lece uzroci steriliteta svake vrste…koliko sam ja odusevljena svojim licnim iskustvom, toliko sam u jos vecoj zelji da podelim svoje iskustvo i veru u mogucnost saniranja naizgled tesko resivih oboljenja, i to iskljucivo prirodnim putem!!! Mene je savetovala predivna, dobronamerna zena u konsultaciji sa ginekolozima, inace prof. matematike po struci, ali svojim zivotnim okolnostima od rane mladosti upucena na medicinu, i pomazuci mnogobrojnim ljudima poslednjih petnaest godina koliko je svedok blagodeti i dobrocinstava ovih proizvoda…koliko je “magicno” njihovo dejstvo govori cinjenica da i ja svoje tvrdokorne lekare polako “osvecujem” otvarajuci ih prema realnim, ni sa cim merljivim blagodetima ovih proizvoda…Od srca vam preporucujem, i ako neko zeli da se izbori sa bolescu na ovaj nacin, moj kontakt tel je: , sa srecom EDIT: Poštovana, broj telefona je obrisan zbog reklamiranja, ukoliko je neko zainteresovan može vas kontaktirati putem privatne poruke.
< Poruku je uredio Ana RR -- 21.7.2014 12:29:40 >
|