Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta vas na njemu privlači? 11.8.2009 20:53:48
|
|
|
|
gagana83
|
Osmeh,ruke,ramena...
|
|
|
|
RE: Šta vas na njemu privlači? 4.9.2009 23:38:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Joj ja kod MM volim i ruke i noge i dupenceeeee...
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 5.9.2009 9:14:11
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Šta vas na njemu privlači? 8.7.2010 18:14:23
|
|
|
|
Anoniman
|
oci...
|
|
|
|
RE: Šta vas na njemu privlači? 3.8.2010 11:33:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Tražila sam ovu ili sličnu temu da se ovde ušuškam i eksplodiram Osim prelepih plavih očiju i lepih , muževnih ruku u vlasništvu moga muža - ima još jedna stavka koja mene kod njega izbezumljuje koliko mi je hot , hot , hot ... Jutros me je , kao i obično , probudio da me poljubi pre odlaska na posao , i ja onako bunovna čujem njegov GLAS ... i odlepim od želje za njim , od zaljubljenosti u njega i njegov najmuževniji glas na svetu . Da , moj muž ima neverovatno sexy glas . I preko telefona , i uživo , i kad šapuće , i kad hrče . Tootalno , totalno sexy . Obožavam da ga slušam kad nešto mudruje , em što je inteligentan pa ono što priča itekao ima smisla , em što onaj njegov muški glas tako dobro izmodeluje svaku rečenicu , da se ja ježim . I primetila sam da , pogotovo kad smo u ženskom društvu , cice padaju k'o ošamućene ćurke kad on počne da priča . Jednom sam zatekla u WC-u neke cure koje smo tek upoznali kako se ispovedaju "jao , jesi ga čula , kako je sladak , kakav ima glas ..." A ja izašla iz WC -a pored . Nasmejala se , naterala ih da malo pocrvene , i vratila se kog MOJEG muža . Mojeg . Mojeg , mojeg .
|
|
|
|
RE: Šta vas na njemu privlači? 3.8.2010 11:36:20
|
|
|
|
Maza82
|
Tijelo, ruke, pogled, glas, nježna koža kao kod bebe, guza, lice, MA SVE BRATE!!!!!! Ja sam u svog muža zaljubljena do ušiju.
|
|
RE: Šta vas na njemu privlači? 3.8.2010 11:41:56
|
|
|
|
Misica 3
|
Privlaci me sve sto je navedeno...bukvalno je savrsen za mene
|
|
|
|
RE: Šta vas na njemu privlači? 3.8.2010 11:46:44
|
|
|
|
choopa choops
|
Od ponudjenih najprije ruke, a onda noge (najvise prsti na nogama). Ne podnosim kad neko ima ruzne kvrgave, krive prste i nokte To odmah gledam. Volim kad neko ima stomak i dupe dobro, ali sa MM-om to nije slucaj, sreca pa mi to nije presudno A na MM mi se svidjaju najvise usta
|
|
RE: Šta vas na njemu privlači? 3.8.2010 11:47:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Joooj , da ...i usta ... Moj muž ima debela , puna usta ... Milina za poljubiti
|
|
|
|
RE: Šta vas na njemu privlači? 3.8.2010 11:51:29
|
|
|
|
ivana.stosic
|
ruke, pa gradja uopsteno. da je krupan to mi je najbitnije. glas. pa guza, pa p... . Ma volim da je musko u svakom smislu te reci. a moj muz ima sve to samo se raskrupnio u braku.
|
|
RE: Šta vas na njemu privlači? 3.8.2010 12:14:15
|
|
|
|
Jele
|
Šake da su jake, prave muške sa lepim, a ne debelim prstima, ruke da su žilave i jake, široka leđa i mišićave noge, naročito listovi. Lepa stopala. Mala guza. Visok, krupan. Ne volim mršave muškarce, bolje mi je kad ga ima viška nego manjka . Ne smeta mi ni da je ćelav ni da je dlakav, sve sam ih probala . A ono što mi je naročito privlačno ima veze sa psihološkim profilom, a ne sa fizičkim izgledom: a to je kada je iskren i kada ga ništa nije sramota, kada pokaže i slabost, kada nije proračunat i kada ima smisla za humor i kada me zasmejava iako to drugima možda i ne zvuči smešno.
|
|
|
|
RE: Šta vas na njemu privlači? 3.8.2010 12:33:19
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: Jele kada ima smisla za humor i kada me zasmejava Daaaaaaaaaaa meni je ovo isto jako bitno
|
|
RE: Šta vas na njemu privlači? 3.8.2010 12:37:06
|
|
|
|
Anoniman
|
Telo-volim mršavije muškarce, pune usne, frćkava crna kosa, pa kad provučem ruke zaglave se u loknama...iskrenost i spontanost...a pre svega to što smo drugari, što se nikad nije ustezao, stideo, folirao kad smo zajedno, nego smo, nekako, bili prirodni...on pogotovo
|
|
|
|
RE: Šta vas na njemu privlači? 3.8.2010 13:52:55
|
|
|
|
smeško
|
Duge trepavice i lepe, prave noge. Pedantnost i kako mu stoje bokserice. Volim njegove dlake na nogama i rukama, ne volim cosave muskarce. Najvise od svega volim njegovo ponasanje prema meni i sto pored njega mogu da budem prava ja, bez foliranja i taktike. Najprivlacniji-nacin na koji me gleda. Prepoznajem taj pogled caki u mraku.
< Poruku je uredio smeško -- 3.8.2010 13:54:21 >
|
|
|
|
RE: Šta vas na njemu privlači? 3.8.2010 14:32:25
|
|
|
|
Jele
|
IZVORNA PORUKA: smeško Najvise od svega volim njegovo ponasanje prema meni i sto pored njega mogu da budem prava ja, bez foliranja i taktike. Da, veoma mi je važno da se pored njega osećam dobro u svojoj koži (feel good about myself), opušteno, što kažu ''k'o kod svoje kuće''.
|
|
|
|
RE: Šta vas na njemu privlači? 3.8.2010 14:40:05
|
|
|
|
Podrum Š.
|
1. Guza 2. Noge 3. Oči I najvažnije zaboravih, mesto između ramena i grudi za noćno ugnježđivanje
|
|
|
|
RE: Šta vas na njemu privlači? 3.8.2010 15:51:39
|
|
|
|
Mishica 77
|
Maniri, pažljivost, inteligencija, to što me stalno zasmejava, ruke....
|
|
RE: Šta vas na njemu privlači? 5.11.2018 14:12:51
|
|
|
|
Dora89
|
Oči, mišići... Ma, sav mi je lep! A da ne budem površna, dobrota, pamet, snalažljivost, zrelost...
|
|
|
|
RE: Šta vas na njemu privlači? 7.7.2020 8:12:49
|
|
|
|
branki*
|
nakon 12 godina braka i svega i svacega..sta me privlaci..ja sam vise puta pisala da me je prvi put privukao fizicki izgled mm i njegova ozbiljnost i distanciranost.nakon ovih godina,ono sto i dalje ostaje,na stranu to,sto vrsnjaci mm izgledaju kao cice,a on izgleda bo,je od pojedinih mojih vrsnjaka,nebitno je to,uostalom.privlaci me njegov karakter,rezon,razum,ponasanje,ono sto me u isto vreme milion puta iznervira,onaj prezir prema pojedinim ljudima ii postupcima za koje ga cak i osudjujem,ali taj karakter i stav i doslednost i cvrstina me privlace uvek.i naravno godine iza nas...ja sam njega birala.
|
Anketa
Одређивање пола.
пеперутка16
Колико је поуздано одређивање пола ултразвуком? Ваше искуство је: