World -> RE: Prikupljanje sredstava (donacije) na internetu (5.2.2012 17:02:27)
|
mislim da je ovo sve otislo malo predaleko, a bez potrebe.... prvo, pratila sam desavanja na crticama i znam da je ideja prikupljanja dosla od djevojaka koje su bile tu (ne znam sad tacno ko, ali nije ni bitno), tako da cisto sumnjam da je pandica imala namjeru da prevari nekoga.... njen problem je, sto se kao nova na forumu, pojavila i na pocetku dobila neku podrsku (koju ocigledno nema u svom okruzenju), gdje se sasvim naivno upustila u dalji tok dogadjaja, i opet, naivno, vjerovala da ce to tako proci, bez prethodne dobre podloge i obrazlozenja za svoj slucaj... ono sto mi se ne svidja u svemu ovome je da na rr ima mnogo zena sa finansijskim problemima, a koje nikad nista nisu trazile niti bi im to palo na pamet... a pogotovo mi se ne svidja cinjenica sto ima STARIJIH zena (ne zelim da vrijedjam ikoga, i sebe svrstavam u ovu grupu) koje definitivno imaju realan problem i pitanje je koliko jos imaju vremena da taj problem i rijese, dok je pandica mlada i, bez uvrede mladjim forumasicama, mislim da ipak sa 21. godinom ne mozes potpuno znati sta zelis u zivotu... godine njenog muza ne zelim da komentarisem... i opet kazem, ne vjerujem da je prevarant, nego samo da je previse mlada i naivna i da mozda treba malo vise da prodje u zivotu da bi shvatila neke stvari.... nadam se da ne grijesim, jer moj mozak ne moze da shvati kako bi neko sa takvom zlom namjerom mogao mirne savjesti da nas svakodnevno laze i samim tim uznemirava zene koje imaju i previse muka u zivotu..... to bi stvarno bilo nezamislivo pakosno...
|
|
|
|