Klarita
|
Danas sam je napravila, malo je nakriva...ali nece pred goste Bas me umorile kore, sledeci put probacu sigurno Lesicin recept U pocetku mi delovao jako tecan fil, ali se kasnije stegao bas, bas, kao nijedan do sada koji sam pravila...Jedva sam uspela da isfilujem jer sam pravila ipak cetvrtastu, a i mm je malo malo lizao. K sam ponudila, a ona je bila ushicena misleci da sam napravila kVem (eurokrem) i pitala me, a gde je ono belo i zasto je kVem u seVpi , nisam imala za odozgo, pa sam skuvala naknadno cokoladni preliv od margarina, mleka, secera i cokolade, jer mi nekako ne ide slag uz ovu tortu. Kore su ipak debele ispale, pa sam morala da prelivam mlekom (sa maaaalkoooo secera ) i stavila sam 300gr visnji (Frikom pakovanje) iz kojih je bilo soka za jednu soljicu...i njime sam plus poprskala kore Veceras ovako, a sutra vece i presek i utisci...jedva cekam misljenje mog tate i tetke koji su nevidjeni gurmani i obozavaoci slatkog i slatkisa
|