mlaka -> RE: Pomoć bebi sa grčevima (23.3.2018 10:32:09)
|
IZVORNA PORUKA: Dragce86 Kazu da su dobri i Enterokind i Colikind, imam prijateljice jedna hvali jedno a druga drugo. Treba isprobati sve sto mamama padne na pamet i nesto ce pomoci, mislim da je kod svake bebe razlicito. Znam da je nama najvise pomogla topla pelenica na stomak i nosenje na stomaku, kao ljuskanje :) Ja koliko znam Enterokind je isto sto i Colikind. Samo je promenio ime. Nas je Enterokind pre nekoliko godina bukvalno spasio. Toliko da nisam mogla da verujem sta se desava. Pre toga nema sta nam u apoteci nisu prodali, od tih Biogaja, Espumisana, cak su mi i iz Svedske doneli nesto njihovo, kao najbolje. Apsolutno mu nista nije pomagalo. Posle mi je u apoteci farmaceut objasnila da te grceve ustvari izaziva vise faktora, a da svi ovi lekovi deluju na neki od njih., npr crevnu floru itd... a jedino Enterokind deluje na sve, i na floru i na te grceve u zidu creva, i na varenje laktoze. i Bukvalno se dete od dve doze skroz smirilo. imao je negde oko mesec i po. Do tad nismo spavali uopste. Sad treba da se porodim drugi put, i vec sam se spremila, tako da su mi u apoteci rekli da se sad samo zove Colikind, a sve ostalo je isto, proizvodjac, sastav.
|
|
|
|