Misha i Ljisha -> RE: Pomoć bebi sa grčevima (22.10.2014 0:45:40)
|
IZVORNA PORUKA: pozitiva Mame,kako se daju espumisan kapi,na kasicicu sat malo mleka ili same? Pomagajte nemam kad citati ranije postove Ja sam davala sam espumisan ali sam iskreno na kraju imala utisak da joj espumisan samo pogorsava stvari. skini joj siroki povoj i radite vezbice, i masiraj stomak. Nama je to najvise pomagalo, i naravno silne noci provedene spavajuci na meni. Ja u fotelji, ona mi na grudima, dignem noge na stolic, mm mi podmetne cebe ispod nogu da me ne zulja, i pokrije nas i tako smo silne noci provele. Uzasne grceve je imala.Jednom mi je zamalo ispala iz ruku od umora[sm=smiley13.gif]. Drzite se. Procice. Uzmi i termofor za grejanje tibe, imas i onaj sto ide u mikrotalasnu, Nipov ima i jos sa mirisom lavande, sav je plisan. Odlican je bio. Ja to stavim ispod njenog stomacica pa je jos drzim na sebi. Tako smo nekako pregurale, a preko dana vezbice vezbice vezbice.Ja sam joj skinula taj siroki povoj mnogo ranije no sto su nam "dali zeleno svetlo" jer su joj grcevi bili nepodnosljivi.
|
|
|
|