Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pomoć bebi sa grčevima 31.1.2011 14:07:32
|
|
|
|
maslachak
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 maslachak, a koliko puta je tvoj teca rekao da se espumisan kapi daju i po koliko? Pise u upustvu, ali bas me interesuje njegovo misljenje. od 25-30 kapi,ja joj u proseku dajem 5 puta dnevno,nekad i svaki put kad jede,zavisi od dana..a Visnjica jede 6-7 puta,zavisi kako kad.. i dajem joj pre jela jedno 5 minuta..pre jela joj dajem i kad pije moje izmuzeno,ne mesam kapi u flasici mada moze i tako..
|
|
|
|
RE: Pomoć bebi sa grčevima 2.2.2011 14:08:28
|
|
|
|
coka 2
|
nama espumisan kapi bas pomazu dajem joj posle dojenja i nema problema mada joj i u toku dana svremena na vreme dam i malo bibilibi caja,ali sve zavisi do deteta sa starijom cerkom sam sve i svasta koristila ali nista nije pomoglo!!!
|
|
|
|
RE: Pomoć bebi sa grčevima 8.2.2011 22:54:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Mi još uvek spavamo sa termoforima... evo punih 5 meseci!
|
|
|
|
RE: Pomoć bebi sa grčevima 9.2.2011 12:23:57
|
|
|
|
ivaj
|
A ja pojma nemam kako da joj stavim termofor kad sad ne nosi siroki povoj I kod nas grcevi ne prestaju...
|
|
|
|
RE: Pomoć bebi sa grčevima 9.2.2011 17:44:24
|
|
|
|
Anoniman
|
termofor u pelenu, spustis bebu na ledja i termofor na stomak.
|
|
|
|
RE: Pomoć bebi sa grčevima 9.2.2011 17:47:05
|
|
|
|
ivaj
|
Opisa ga ti detaljno!
|
|
|
|
RE: Pomoć bebi sa grčevima 9.2.2011 17:48:47
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja kupih danas taj termofor. Ajde da probamo i mi to cudo. Samo nije meda, nego slonce
|
|
RE: Pomoć bebi sa grčevima 9.2.2011 18:00:32
|
|
|
|
ivaj
|
Gde su mu smestili surlu? Ako si kupila,videces da je super stvar.
|
|
|
|
RE: Pomoć bebi sa grčevima 9.2.2011 18:02:17
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Danas sam se uzvrtela dok je spavala..taman krenem ona se probudi, ja jos jednu pesmicu otpevam i ona se uspava. Iskoristila sam priliku dok je mama tu i odem do apoteke.
|
|
RE: Pomoć bebi sa grčevima 26.2.2011 19:44:23
|
|
|
|
Happymum
|
Moje iskustvo je da ni Espumisan kapi ni Plantex ni Hippovi cajevi nisu efikasnio koliko je Milupin Milutee caj i Nurse H. sirup. Te dve stvari su nas sa cerkom spaisle grceva a tek danas primecujem da dvonedeljni sin ima grceve pa cemo nabaviti iste ;)
|
|
|
|
RE: Pomoć bebi sa grčevima 1.3.2011 12:50:06
|
|
|
|
jovicaa
|
do kada se daje espumisan?
|
|
|
|
RE: Pomoć bebi sa grčevima 1.3.2011 12:51:19
|
|
|
|
Olga75
|
dok ima potrebe
|
|
RE: Pomoć bebi sa grčevima 1.3.2011 12:52:14
|
|
|
|
jovicaa
|
a otprilike? posto on sada vise nema grceve, ali ne znam da li su sami prosli ili kapi i dalje rade svoje?
|
|
|
|
RE: Pomoć bebi sa grčevima 1.3.2011 12:55:26
|
|
|
|
Olga75
|
probaj da mu ne das pa ces videti , grcevi mogu da traju do sestog meseca , ako vidis da se muci daces mu
|
|
RE: Pomoć bebi sa grčevima 1.3.2011 12:56:27
|
|
|
|
kaca82
|
Pozdrav cure,jedan savet kad su grcevi beba u pitanju.Fenchel tee je najbolji lek za to.Provereno i dokazano.Svi pedijatri u inostranstvu preporucuju.Cak i ja matora ga pijem.
|
|
|
|
RE: Pomoć bebi sa grčevima 1.3.2011 12:57:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Jovice , koliko dana već nema grčeve ? Nemoj da se zezneš kao ja , Nina nije imala grčeve 4 dana i ja prestala sa Espumisanom - peti dan je opet vrištala od grčeva . Ako moraš , smanjuj postepeno .
|
|
|
|
RE: Pomoć bebi sa grčevima 1.3.2011 12:57:54
|
|
|
|
jovicaa
|
da li je bolje da prvo pocnjem da mu dajem svaki drugi podoj, pa tek onda da prestanem, ili je isti efekat ako samo prestanem?
|
|
|
|
RE: Pomoć bebi sa grčevima 1.3.2011 12:58:37
|
|
|
|
jovicaa
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Jovice , koliko dana već nema grčeve ? Nemoj da se zezneš kao ja , Nina nije imala grčeve 4 dana i ja prestala sa Espumisanom - peti dan je opet vrištala od grčeva . Ako moraš , smanjuj postepeno . vec par nedelja nema grceve, ustvari od kada dajemo redovno espumisan nema... a to je dugo
|
|
|
|
RE: Pomoć bebi sa grčevima 1.3.2011 12:58:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja ti napisala gore ... Ja sam odjednom prestala da dajem i zeznula se . Ako nema par nedelja to je već druga priča .
< Poruku je uredio BubaMira -- 1.3.2011 12:59:45 >
|
|
|
|
RE: Pomoć bebi sa grčevima 1.3.2011 13:02:30
|
|
|
|
Olga75
|
jovice , mozda da mu dajes predvece a preko dana ces videti ja sam redovno davala do cetvrtog meseca
|
|
RE: Pomoć bebi sa grčevima 1.3.2011 13:03:18
|
|
|
|
gabrijelaaa
|
od prekljuce su nam poceli grčići ...poceli smo sa espumisanom i pomaze...
|
|
RE: Pomoć bebi sa grčevima 1.3.2011 14:33:42
|
|
|
|
jovicaa
|
IZVORNA PORUKA: olga75 jovice , mozda da mu dajes predvece a preko dana ces videti ja sam redovno davala do cetvrtog meseca do punog cetvrtog meseca?
< Poruku je uredio jovicaa -- 1.3.2011 14:34:00 >
|
|
|
|
RE: Pomoć bebi sa grčevima 1.3.2011 14:34:27
|
|
|
|
jovicaa
|
IZVORNA PORUKA: gabrijelaaa od prekljuce su nam poceli grčići ...poceli smo sa espumisanom i pomaze... ja ne znam da li se daje pre pune dve nedelje
|
|
|
|
RE: Pomoć bebi sa grčevima 1.3.2011 14:35:19
|
|
|
|
jovicaa
|
IZVORNA PORUKA: kaca82 Pozdrav cure,jedan savet kad su grcevi beba u pitanju.Fenchel tee je najbolji lek za to.Provereno i dokazano.Svi pedijatri u inostranstvu preporucuju.Cak i ja matora ga pijem. kakav je to caj, ima li secera u njemu? da li moze da se nabavi u srbiji?
|
|
|
|
RE: Pomoć bebi sa grčevima 2.3.2011 15:26:06
|
|
|
|
kaca82
|
Mislim da moze,ja ga kupujem ovde pa donosim u Srbiju.Ne sadrzi secer,vec je sama biljka slatka.Ne znam kako se zove na rpskom,ali videla sam da ima u merkatoru.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Lista najlepših ženskih imena GRČKOG poreklaNiste još odlučili kako ćete nazvati vašu devojčicu? Potražite inspiraciju među imenima grčkog porekla, jer svako od nji...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?