Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Haljinica ili odjelo za prvi rodjendan 19.2.2011 0:52:19
|
|
|
|
madre
|
a jooooj, bice prava mala princezica
< Poruku je uredio madre -- 19.2.2011 0:53:35 >
|
|
RE: Haljinica ili odjelo za prvi rodjendan 19.2.2011 0:57:21
|
|
|
|
indy_25
|
I ja se nadam da ce biti mala princezica tek nam je prvog aprila rodjendan a mi se vec pripremamo jos nam neke carapice elegantne fale i to je to .
|
|
|
|
RE: Haljinica ili odjelo za prvi rodjendan 19.2.2011 11:44:16
|
|
|
|
NadaR
|
Divno Indy ! Sarah ce biti prava princezica
|
|
RE: Haljinica ili odjelo za prvi rodjendan 5.5.2011 23:49:25
|
|
|
|
Snelle
|
Prekjuče smo kupili haljinicu za prvi rodjendan i ja sam oduševljena njom kao malo dete. Još da kupimo čarapice i polusandale i da budemo tuto kompleto
|
|
RE: Haljinica ili odjelo za prvi rodjendan 5.5.2011 23:55:47
|
|
|
|
madre
|
snele, a hocemo li je videti, da i mi budemo odusevljeni btw, ja bogdanu jos nista nisam kupila. da nisi slucajno videla nesto interesantno u nasem kraju za decake za te prilike? a gde planiras da joj kupis polusandale? ja sam videla da pavle nudi svasta lepo a ima li njihova obuca u obr?
< Poruku je uredio madre -- 5.5.2011 23:57:51 >
|
|
RE: Haljinica ili odjelo za prvi rodjendan 5.5.2011 23:58:34
|
|
|
|
Snelle
|
Videćete je kad je obučemo, da bude fotka u full-u Ne znam za dečake, nisam gledala, ali moram OT - imaš u Turbo limaču super letnjih stvarčica na sniženju! Ja sam za 2.700din kupila 4 majice i 1 šorc!
|
|
RE: Haljinica ili odjelo za prvi rodjendan 6.5.2011 0:00:17
|
|
|
|
madre
|
a gde u turbo limacu, online ili ?
|
|
RE: Haljinica ili odjelo za prvi rodjendan 6.5.2011 0:01:38
|
|
|
|
Snelle
|
Turbo limač nema online, valjda U ušću smo pazarili. Sad vidim pitanje za polusandale - ovde planiram da kupim, ima baš lepih modela. I da, ima Pavle u Obr.
< Poruku je uredio Snelle -- 6.5.2011 0:03:01 >
|
|
RE: Haljinica ili odjelo za prvi rodjendan 6.5.2011 10:26:45
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mi smo se kompletirali alki niiigde nemogu da nedjem lepu svcanu trakicu za kosu...poluuuuuuuudela sam vec!
|
|
|
|
RE: Haljinica ili odjelo za prvi rodjendan 6.5.2011 10:27:43
|
|
|
|
Olga75
|
pogledaj po salonima vencanica , tamo ima i sesirica i trakica i snalica
|
|
RE: Haljinica ili odjelo za prvi rodjendan 6.5.2011 11:10:09
|
|
|
|
jelenadunja
|
Ja sam ovako nesto zamislila za prvi rodjendan,jer ujedno planiramo i krstenje 01.07.
01.07.2010. 11:15 rodila sam andjela
|
|
|
|
RE: Haljinica ili odjelo za prvi rodjendan 6.5.2011 11:51:06
|
|
|
|
LillyT
|
Evo Larina toaleta za prvi rođendan. Nažalost, kosa joj nije jača strana, pa nisam mogla ništa da joj postavim na glavu, a baš sam planirala neki crveni detalj
|
|
RE: Haljinica ili odjelo za prvi rodjendan 6.5.2011 11:53:21
|
|
|
|
jelenadunja
|
Pravi mali secer IZVORNA PORUKA: LillyT Evo Larina toaleta za prvi rođendan. Nažalost, kosa joj nije jača strana, pa nisam mogla ništa da joj postavim na glavu, a baš sam planirala neki crveni detalj
01.07.2010. 11:15 rodila sam andjela
|
|
|
|
RE: Haljinica ili odjelo za prvi rodjendan 7.9.2011 11:45:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Moja biberčica za prvi rodjendan
|
|
|
|
RE: Haljinica ili odjelo za prvi rodjendan 7.9.2011 11:48:51
|
|
|
|
*Alexx*
|
Znači, odlepljujem kad vidim decu u starkama Ja ih svom detetu nisam kupila, smaraju me pertle.
|
|
RE: Haljinica ili odjelo za prvi rodjendan 7.1.2012 20:39:52
|
|
|
|
dejana007
|
moze li meni neko dati ideju za odelce za prvi rodjendan ili da to bude ipak pantalone i kosulja, đžempercic isl. inace tek aprila nam je rodjendan ali evo znatizeljna sam ovo iznad je prepo ali za devojcice, tu ima svega i svacega
|
|
RE: Haljinica ili odjelo za prvi rodjendan 7.1.2012 20:53:27
|
|
|
|
vukosava
|
Evo autfita sa prvog rodjendana:
|
|
|
|
RE: Haljinica ili odjelo za prvi rodjendan 7.1.2012 20:58:46
|
|
|
|
Leki 77
|
LillyT ribizla vukosava
|
|
|
|
RE: Haljinica ili odjelo za prvi rodjendan 7.1.2012 21:16:41
|
|
|
|
dejana007
|
mora rodim devojcicu treba mi ideja za decaka
|
|
RE: Haljinica ili odjelo za prvi rodjendan 7.1.2012 21:20:00
|
|
|
|
nenja22
|
to ja stalno govorim :) vuko, kakva šmizla šećerna :)
|
|
RE: Haljinica ili odjelo za prvi rodjendan 8.1.2012 12:56:58
|
|
|
|
minna
|
Mi smo uglavnom ceo dan bili samo u sorcu, ovako: pa smo cisto reda radi obukli kosuljicu, bilo je preeeeeevruce, bas cudno za 21. avgust dejana, to sto si napisala zvuci sasvim ok, ali imas vremena jos da pogledas do tad, nesto ce ti se vec dopasti
|
|
|
|
RE: Haljinica ili odjelo za prvi rodjendan 8.1.2012 13:02:17
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja uvek glasam za udobnost pre svega. Ne volim detetu da oblačim nešto u čemu mu neće biti maksimalno udobno (pretpostavljam da će se ovo promeniti ako dobijem devojčicu), pa sam mu i za rođendane (pošto je toplo) oblačila bermude i majice...kupovala sam, naravno, novo, da makar sa te strane bude svečano ali pošto su to uglavnom jurcanje, igra sa decom i skakanje, po meni su ona mini odela, pa čak i farmerice, nepraktične.
|
|
|
|
RE: Haljinica ili odjelo za prvi rodjendan 8.1.2012 13:11:49
|
|
|
|
zoća
|
i ja sam praktičar po tom pitanju.Kuma je Mihajlu kupila odelo da je ne uvredim nosio je samo dok gosti nisu posedali,bilo mi je žao da je ne ispoštujem
|
|
|
|
RE: Haljinica ili odjelo za prvi rodjendan 8.1.2012 13:30:04
|
|
|
|
Leki 77
|
I ja sam praktičar. Kada sam videla temu prevrnula sam očima, ali ipak ušla. Ali ovo troje bebaca za svoj prvi rodjendančić su mi preslatki:) Još su polumobilni pa mogu mame da ih obuku kako hoće:) I mi smo za prvi rodjendan u novoj garderobi, ali nije tada prvi put nošena. Ja baš ne patim od tih stvari. Ali ova tri bebca su kao lutke u ovim odelcima
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Dušica Eli - priča o dobroćudnom duhu žens...U mts Dvorani u nedelju 3. novembra u 15h održaće se specijalna projekcija animirane priče "Dušica Eli", na kojoj će p...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Ime za devojcicupahuljce91Koje je najlepse ime za devojcicu?Milica (
32%)
Mirjana (
3%)
Marija (
17%)
Valentina (
14%)
Sara (
30%)
Dusica (
4%)
Ukupan broj glasova: 316Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!