Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovom forumu: niko
|
|
|
Tema |
Odgovori |
Autor |
Pogledi |
Poslednje |
|
|
Bracu ne donose rode
|
2 |
mama ivane
|
2719 |
14.12., 12.44 Dragce86
|
|
|
Bosanski trkači - Branko Ćopić
|
2 |
Anoniman
|
5003 |
24.2., 07.53 lenka sarajevo
|
|
|
Bila mama kukunka, bio tata taranta
|
14 |
Anoniman
|
16934 |
2.9., 08.58 nela79
|
|
|
Aždaja svome čedu tepa :)
|
12 |
Pretty78
|
57024 |
1.6., 12.34 Ivanka 75
|
|
|
Arčijeva igra reči
[Stranica: 2 ]
|
28 |
Anarunika
|
14015 |
20.10., 13.14 Misha i Ljisha
|
|
|
And you're calling me colored?
|
9 |
Anoniman
|
5439 |
29.10., 14.17 lu
|
|
|
Ala su to grdne muke
|
1 |
mama ivane
|
2552 |
4.8., 09.28 mama Jo
|
|
|
Ala je lep ovaj svet
|
8 |
Anck Su Nmaun
|
3932 |
14.9., 14.37 Mirko Svirko
|
|
|
"Dečiji tablić"
|
4 |
Lilly*
|
13241 |
6.4., 16.35 Mimica NS
|
Stranica:
<< < Prethodna stranica 1 2 3 4 [5]
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?