Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 21.1.2012 12:35:38
|
|
|
|
Mama 78
|
Sony mali slatki stomacic,al kad to pocne da buja .Tek ces ti biti deeeebela!!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 21.1.2012 12:39:29
|
|
|
|
malenac76
|
soni divan stomacic ... raste bebica magnetic bas ti je lijepa trba i nije prevelik
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 21.1.2012 12:47:53
|
|
|
|
bea83
|
Soni rastete
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 21.1.2012 12:52:24
|
|
|
|
New Mom
|
mejvis, divna si! mama78, bogme opasno je krenuo dole. magnetis, leba ti, meni sada stomak toliki! soni,sjajna tibica! a ti jabukice - ubijaš me u pojam. Sad kad vidiš moju stomačinu a isti nam termin... Imaj milosti!
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 21.1.2012 12:54:20
|
|
|
|
New Mom
|
28+4
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 21.1.2012 12:58:23
|
|
|
|
bea83
|
Woow NM kakva tibaaa
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 21.1.2012 12:59:59
|
|
|
|
New Mom
|
Svi oko mene su šokirani. Ovakva sam bila oko 2 nedelje pred porođaj prošli put.
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 21.1.2012 14:08:10
|
|
|
|
dijana1*
|
NM woow, koliki sam ja momak
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 21.1.2012 14:16:13
|
|
|
|
Odri Hepbern
|
Bas su vam slatki stomacici! bebe lepo rastu. Ja sam danas punih 11n i stomak mi jos nije izrazen, ponekad izgleda kao da sam se prejela.
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 21.1.2012 14:16:35
|
|
|
|
Inica
|
NM- ne mora da znaci da ce ti stomak biti preterano veliki do kraja trudnoce.. I meni je u tom periodu bio veliki, ali posle je i stagnirao (po obimu)
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 21.1.2012 14:19:16
|
|
|
|
Meisje
|
IZVORNA PORUKA: soni evo i mene 15. nedelja..debelaaa Soni i za stomacic i za prstencic!!!
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 21.1.2012 15:53:48
|
|
|
|
soni
|
rastemo rastemo--- inice zapamticu to za mladez NEW i tvoj je bas veliki i leeep
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 21.1.2012 16:07:44
|
|
|
|
Anoniman
|
Ene stomacica Bea ti si potpuni hit
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 21.1.2012 17:49:38
|
|
|
|
smeskicTB
|
soni, preslatka si mi! koliko je drago sto te vidim!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 21.1.2012 19:22:38
|
|
|
|
razlicak
|
A ovo smo mi ......sa punih 36 nedelja
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 21.1.2012 20:10:52
|
|
|
|
razlicak
|
Ovde izgleda samo moj stomak ima strije
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 21.1.2012 20:17:33
|
|
|
|
Inica
|
Razlicak, porasli ste Tvoj je veci A ti bese vuces strije iz prVe trudnoce?
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 21.1.2012 20:18:00
|
|
|
|
peca
|
IZVORNA PORUKA: razlicak Ovde izgleda samo moj stomak ima strije Izgleda razlicak, ali mozda nije tako Uostalom sta te briga, divan ti je stomak Ja recimo nemam strije, sem par sitnih sa strane, jedva vidljive, samo se malo presijavaju od ranije, od gojenja, mrsavljenja i to, sto ne znaci da se nece pojaviti do kraja ali sam primetila sa strane dve modrice
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 21.1.2012 20:22:37
|
|
|
|
razlicak
|
E vala, vise neznam koja je iz prve, a koja iz druge trudnoce ...ima ih koliko hoces, jos ja biram sliku na kojoj se najmanje vide Imam jednu sliku koju cu jedan dan da "nalozim" gde mi je pupak ukrivo...beba mi je na desnoj strani, guzom, verovatno i tu je stalno kvrga, tako da na toj slici izgleda jako smesno pupak
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 21.1.2012 20:25:30
|
|
|
|
Inica
|
Imam i ja par takvih slika - bas pre neko vece sam slikala- i tad sam pomislila da se beba mozda okrenula.. Ali po udarcima ne bih rekla..
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 21.1.2012 20:26:48
|
|
|
|
peca
|
Moj stomak stalno menja oblike, pa se u zadnjih par dana ustali posle obrtanja nekako da mi je krvga sa leve strane dole , verovatno glava, i kvrga sa desne strane gore, verovatno noge, ali kad se mrda i proteze, to je show, sad mi je sav coskast stomak A tu gde je kvrga me bas boli, ne mogu da pipnem, zato i ne pipam zavisi koliko i kako ce da me boli i koliko sam pokretljiva i od toga kako se namesti,
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 21.1.2012 22:03:55
|
|
|
|
^iva^
|
soni raste stomacic bas je divan Nm bas si slatka nisam videla tvoju sliku ovde ili jesam razlicak tvoj se malo spustio cini mi se blizi se pa sta te briga ako imas strije povuci ce se Jojj ja pocinjem da izgledam kao tenk nemam strije ali mi se cini da sam ogromna
< Poruku je uredio ^iva^ -- 21.1.2012 22:05:33 >
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 22.1.2012 9:13:19
|
|
|
|
smeskicTB
|
NM, kako ne videh juce tvoj stomacic...bas ste slatkiiii! razlicak i ja mislim da ti se stomak nekako spustio..mackaj se i nakon porodjaja..i barem ove sveze ce nestati!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 22.1.2012 9:23:31
|
|
|
|
mejvis
|
NM niste uopšte mnogo veliki, taman kako treba! Različak, pravi veliki trudnički stomačić!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 22.1.2012 11:33:12
|
|
|
|
slavica.
|
woooow kakvi stomacici divni su,i samo neka rastu!!!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Priče malih junaka: tvrdoglav kao mama, ti...U 32. nedelji, moja vena je pukla, a posteljica se pokidala. Nikada neću zaboraviti kako stojim u sali u lokvi krvi i ra...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?