|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Letovanje
19.1.2012 1:23:33   
liliana
Mi ćemo ove godine u Crnu Goru. Opet!user posted image (Što ču-lokal-patriotizam je čudo!user posted image )
E, sad ja bih volela da se od svega odmorim k"o čovek, pa sam nešto mislila da  idemo u Utjehu,tamo još bila nisam. Neko je  prošlog ljeta pominjao  da je bio tamo, pa me zanimaju utisci. A želim da vodim Tinu u neko mirno mesto.

< Poruku je uredio liliana -- 19.1.2012 1:24:02 >

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 1201
19.1.2012 9:27:01   
Shishica
Mene srce i dusa vuku u Pargu... opet..
Mnogo je jednostavnije da odemo na Sitoniju..i jeftinije sto se puta tice.
Ali u Pargi mi ni vetar ne bi smetao.. volim je i volim, volim user posted image user posted image

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 1202
19.1.2012 9:32:26   
Lu
Ovo je tema od ove godine?
Već ima 50 stranica a ni prvi mjesec se nije završio, ženeeeuser posted image
Mislim, super je to kad se može lijepo isplanirati ljetovanje, meni muž javi dva dana prije da je slobodan i onda tražimo user posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 1203
19.1.2012 9:37:08   
Shishica
Ja samo mastam. MM ove godine hoce da ide last minute - OM

A meni se to ne dopada samo iz razloga sto cemo hvatati nesto sto se samo nudi, a ne sto sami biramo..

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 1204
19.1.2012 9:37:57   
viking
Nije Lu, od prošle godine je, ne brini user posted image

IZVORNA PORUKA: Lu RR

Ovo je tema od ove godine?

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 1205
19.1.2012 9:46:17   
Lu
Aha user posted image , eee kad smo kod maštanja...
user posted image
user posted image
user posted image
Sicilijauser posted image

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1206
19.1.2012 9:54:52   
liliana
Lu, ženo, I"m gonna kill you

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 1207
19.1.2012 10:04:33   
Lu
Joooj ja inače volim Mediteran, doduše ovaj Europski dio, Francuska, Španija, volim i Hrvatsku obalu ali Italiju obožavam, sve njihovo, jezik, hranu, klimu, gradove, trgove, sela, more...tamo bi mogla da živimuser posted image

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 1208
19.1.2012 10:07:09   
liliana
Ne samo da su nam djeca rođena istog datuma, več imamo i isti ukus po pitanju  mora!!!user posted image

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 1209
19.1.2012 10:13:15   
Shishica
Gde me ubode u slabu tacku...Sicilija.... sad cu da skocim sa 9-og sprata i gotovo...

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 1210
19.1.2012 10:24:19   
Leki 77

IZVORNA PORUKA: deki.rs

bio sam u asprovaltu 2008, fino je, ogromne plaze. Mada bilo vetra i talasa

Asprovalta je poznata po svojim talasima. Na takvom je mestu da je skoro uvek vetrovito i po mome mišljenju, nepraktično samim time za decu.
Ako ste zainteresovani za taj deo Grčke, možda da razmislite o Stavrosu. Blizu je Asprovalte, a skoro da nema vetra. Sada se prisećam, kada sam ja obilazila kontinentalnu Grčku (sada sam skoncentrisana na ostrva), dakle neke 2000-2001-2002, u Stavrosu je bio i mini zoo vrt sa domaćim životinjama koje tako šetkaju manje-više slobodne. Mislim da je Stavros skroz ok za porodicu sa decom.

(odgovor članu deki.rs)
Direktna veza do poruke: 1211
19.1.2012 10:47:22   
Leki 77

IZVORNA PORUKA: *Alexx*
Ja, recimo, ne mogu da zamislim Andreja u avionu user posted image Da on sedi tri sata?! Nema šanse. Avion je super za male bebe, koje još ne hodaju, ili za onu decu koja shvataju da moraju da sede naredna tri/četiri sata. Moje mišljenje user posted image

I ja sam isto mislila. Zapravo, psihički sam se pripremala na sramotu koja me čeka u avionu, kada se dete smori. Prvi put, let oko sat vremena sa godinu i po i - ništa. Pričali, igrali se, grickali keks. Drugi put, let oko 3h, on 3 meseca više i uz to sa zapušenim nosom. Plakao je samo prilikom sletanja, ali nisu nas ni primetili. Sledeći put sam već bila opuštena, imao je dve godine, poneli smo par lego igračaka i let od 2h nismo ni osetili. Ne znam. Kod nas je to prošlo bezbolno. Uvek nas stave u prvi red pa meni bude lakše jer eventualni incidenti će nervirati manji broj ljudi. Ja mislim da biste i vi super prošli.
Ja se čak razmišljam u Marbelju ove godine kao prvo letovanje, a za to moramo da presedamo. Drugo letovanje ce verovatno biti sa društvom, a čini mi se da oni hoće na Krf. Sada sam skroz opuštena što se aviona tiče. Videćemo kakav će drugi mališan biti.

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 1212
19.1.2012 10:50:35   
Anck Su Nmaun
ali Italiju obožavam, sve njihovo, jezik, hranu, klimu, gradove, trgove, sela, more...tamo bi mogla da živimuser posted image

Jao Italija.....   Moja zemlja snova, bila sam ali bih se opet uvek vratila ! I jedva cekam da klinceze malo odrastu da mozemo vise da se svrckamo!

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 1213
19.1.2012 10:53:41   
Anck Su Nmaun
Inace razmisljamo se gde bi smo na leto , jer ce to biti prvo putovanje u cetvoro!

Neznam da li bi isli bas autom   jer do mora ima 10 sati.... strah me necemo stici za 3 dana od vristanja user posted image

A da idemo avionom do CG, hmmmm..nemamo auto, jer po meni ni jedan grad il plaza nisu kompletni, il ima plaza a nemas gde otici i obrnuto,a i dosadili su.. vecinom smo vec sve obisli.

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 1214
19.1.2012 10:57:15   
Leki 77

Joooj ja inače volim Mediteran, doduše ovaj Europski dio, Francuska, Španija, volim i Hrvatsku obalu ali Italiju obožavam, sve njihovo, jezik, hranu, klimu, gradove, trgove, sela, more...tamo bi mogla da živimuser posted image

I meni je Italija divna. Nema sela u Toskani koje me nije oduševilo. O varošicama i gradićima da ni ne govorim. Kada se provozaš kolima pored savršeno "ošišanih" predela pa sedneš pod petstoletno drvo i pijuckaš vino i grickaš sir...uh....kao predeli iz mašte.... Francuska mi je isto super, ali ako biram izmedju Provanse i Tiskane-definitivno Toskana. Azurna obala mi je lepa, ali nikako za letovanje. Pre za neki prolećni ili jesenji sedmodnevni put.
Meni je najlepše more u Grčkoj.
Nigde drugde nikada nisam letovala. Dakle, više od 30x sam bila na grčkom moru i nikada dva puta na istom mestu. Prosto obožavam Grčku!

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 1215
19.1.2012 11:05:52   
*Alexx*
Gde u Grčku ići sa detetom od skoro tri godine? Bili smo prošle godine u Haniotiju, super je bilo, prepuno igrališta sa ljuljama i toboganima. Gde dalje?

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Leki 77)
Direktna veza do poruke: 1216
19.1.2012 11:06:53   
Jele
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Neznam da li bi isli bas autom   jer do mora ima 10 sati.... strah me necemo stici za 3 dana od vristanja user posted image

Anck, tako sam i ja mislila kada smo išli sa Urošem, kad' ono ja bila gora od njega user posted image  U VII-VIII mesecu trudnoće - češće smo pravili pauze zbog mene user posted image , a on je bio super!

Direktna veza do poruke: 1217
19.1.2012 11:11:24   
Anck Su Nmaun
Jele , nije mi bio problem kad je bilo jedno dete

S T smo isli na more kad je imala 2,5 mes...sve super (ajd ebeba je pa je lakse)
Letos ja 7 mes trudnoce i Taca 14 mes,  super bilo

Al na leto  Taca 2 godine a Hana oko 1 god ... neznam...bas ne znam....

(odgovor članu Jele)
Direktna veza do poruke: 1218
19.1.2012 11:13:40   
Anck Su Nmaun
IZVORNA PORUKA: Leki 77
O varošicama i gradićima da ni ne govorim. Kada se provozaš kolima pored savršeno "ošišanih" predela pa sedneš pod petstoletno drvo i pijuckaš vino i grickaš sir...uh....kao predeli iz mašte....

To me je fascinitralo! Kad prolazis i gledas, kao da je neko lenjirom crtao te njive, vinograde....a po ulicama nisi mogao ni papiric da nadjes...kao u nekoj bajci! ja sam bez teksta ostala!!!!user posted image

(odgovor članu Leki 77)
Direktna veza do poruke: 1219
19.1.2012 11:14:15   
Jele
Pa ne znam Anck... Kako se Hana ponaša u autu kad je nazovi malo duža vožnja u pitanju? Strahinja pi*** najstrašnije, ali sećam se tako je i Uroš, a onda kada smo putovali na more, ka se pripremila za debakl, kad ono prošlo super... Mi smo gledali da krenemo kad mu je vreme za spavanje i tako, većinu puta je takoreći predremao

Direktna veza do poruke: 1220
19.1.2012 11:14:51   
Jeca*
IZVORNA PORUKA: *Alexx*

Gde u Grčku ići sa detetom od skoro tri godine? Bili smo prošle godine u Haniotiju, super je bilo, prepuno igrališta sa ljuljama i toboganima. Gde dalje?

Sitonija!
Lagomandraaaaaaa user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 1221
19.1.2012 11:17:38   
Jele
IZVORNA PORUKA: Jeca*

Lagomandraaaaaaa user posted image

To sam ja između ostalog gledala kao za prošlo leto, međutim imali smo zdravstvenih problema, pa nismo išli
Čitala sam da je za decu super, plaža velika, sadržaja za decu ima, hotel čist, lep, klopa dobra... Jel' stvarno tako? I kako stoje sa hladovinom na plaži?

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 1222
19.1.2012 11:33:45   
Anck Su Nmaun
IZVORNA PORUKA: Jele

Pa ne znam Anck... Kako se Hana ponaša u autu kad je nazovi malo duža vožnja u pitanju? Strahinja pi*** najstrašnije, ali sećam se tako je i Uroš, a onda kada smo putovali na more, ka se pripremila za debakl, kad ono prošlo super... Mi smo gledali da krenemo kad mu je vreme za spavanje i tako, većinu puta je takoreći predremao

Pa Hana spava sad , cim se auto pokrene, al beba je, racunam kasnije ce biti velika pa i zahtevnija....

I nama su rekli mozda je naj bolje nocu pred spavanje,

A kako ih vi vozite? razmisljam deca da sede 10 sati u onom sedistu poludece , izlomice se user posted image

(odgovor članu Jele)
Direktna veza do poruke: 1223
19.1.2012 11:49:18   
*Alexx*
Mi smo u Hanioti krenuli u 6 ujutru. Andrej je malo spavao, malo gledao, ali bio sasvim OK. Pravili smo dve pauze od po sat vremena. Put je odlično prošao.

Do not speak - unless it improves on silence.

Direktna veza do poruke: 1224
19.1.2012 12:30:17   
Jele
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Pa Hana spava sad , cim se auto pokrene, al beba je, racunam kasnije ce biti velika pa i zahtevnija....

I nama su rekli mozda je naj bolje nocu pred spavanje,

A kako ih vi vozite? razmisljam deca da sede 10 sati u onom sedistu poludece , izlomice se user posted image

Sa Strahinjom još nismo prelazili deonice duže od 60 km... Sa Urošem smo pravili pauze kada se baš unervozi - ono malo da izađemo, protegnemo noge, da se istrči, vidi nešto zanimljivo - do 45 min po pauzi. Uroša mogu da zavaram samo novom igračkom, a Strahinju hranom user posted image , tj. grickalicama. Takođe, oba sedišta imaju varijantu da se stave u taj neki poluležeći položaj - to smo jedva za Uroša našli, pošto ta veća nemaju tu opciju zbog gabarita...

Direktna veza do poruke: 1225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

OSVOJI INFLUCID kišobran, ceger & bocu!
Učestvuj u INFLUCID nagradnoj anketi na Ringeraja.rs i osvoji jednu od sjajnih nagrada. Pročitaj kakva su pravila učestv...
DRUGI VTO Forum “Biram plodnost”
U subotu, 16. novembra (subota) 2024. godine, s početkom od 12h održaće se drugi po redu VTO Forum pod sloganom „Biram p...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here