Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: U kom smislu ringeraja pozitivno utiče na... 29.5.2009 10:02:01
|
|
|
|
Sneža
|
Jao princes krofne...pa gde sad da ih nadem
|
|
RE: U kom smislu ringeraja pozitivno utiče na... 29.5.2009 10:02:36
|
|
|
|
Anoniman
|
U Multi Tarte
|
|
|
|
RE: U kom smislu ringeraja pozitivno utiče na... 29.5.2009 10:02:39
|
|
|
|
pahulja76
|
|
|
|
|
RE: U kom smislu ringeraja pozitivno utiče na... 29.5.2009 10:02:53
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Sneža Ma nego neznam koja ce biti tata,morace pasti DNK analiza ne sekiraj sve cemo biti .... sve cemo priznati bez dodatnih analiza .... i necemo bjezati od obaveza
|
|
|
|
RE: U kom smislu ringeraja pozitivno utiče na... 29.5.2009 10:03:34
|
|
|
|
Sneža
|
Tasho,pa oni nisu vise ovde kod spens-a
|
|
RE: U kom smislu ringeraja pozitivno utiče na... 29.5.2009 10:04:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne? A gde su? Gde ti radiš?
|
|
|
|
RE: U kom smislu ringeraja pozitivno utiče na... 29.5.2009 10:05:14
|
|
|
|
Sneža
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. IZVORNA PORUKA: Sneža Ma nego neznam koja ce biti tata,morace pasti DNK analiza ne sekiraj sve cemo biti .... sve cemo priznati bez dodatnih analiza .... i necemo bjezati od obaveza Sad cu vam poslati svoj ziro racun:
|
|
RE: U kom smislu ringeraja pozitivno utiče na... 29.5.2009 10:05:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Naravno, ne mislim da mi napišeš firmu, nego deo grada.
|
|
|
|
RE: U kom smislu ringeraja pozitivno utiče na... 29.5.2009 10:05:54
|
|
|
|
Sneža
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Ne? A gde su? Gde ti radiš? Fruskogorska
|
|
RE: U kom smislu ringeraja pozitivno utiče na... 29.5.2009 10:08:03
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Sneža IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. IZVORNA PORUKA: Sneža Ma nego neznam koja ce biti tata,morace pasti DNK analiza ne sekiraj sve cemo biti .... sve cemo priznati bez dodatnih analiza .... i necemo bjezati od obaveza Sad cu vam poslati svoj ziro racun: sad smo gotove .... ne otvarajete pp Sneza šalje ziro racun
|
|
|
|
RE: U kom smislu ringeraja pozitivno utiče na... 29.5.2009 10:09:26
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Sneža IZVORNA PORUKA: Tasha RR Ne? A gde su? Gde ti radiš? Fruskogorska Sorry Snežo, ne mogu sad da razmišljam. Pišemo se posle.
|
|
|
|
RE: U kom smislu ringeraja pozitivno utiče na... 29.5.2009 18:25:52
|
|
|
|
gracija
|
Samo cu napisati ovo:Kad god mi trebate vi ste tu,kad mi treba savjet,utjeha,neko da mi ulije hrabrost,UVIJEK STE TU.Cure, iako vas ne znam licno, mnogo vas volim.
|
|
|
|
RE: U kom smislu ringeraja pozitivno utiče na... 10.6.2009 15:56:56
|
|
|
|
Anoniman
|
ne znam da se ovako dugo i sa kim ismijem kao sa vama .... prezivljavam sve one radosne i teske momente koji nam se svima desavaju imam osjecaj kao da vas poznajem 100 godina
|
|
|
|
RE: U kom smislu ringeraja pozitivno utiče na... 10.6.2009 15:58:42
|
|
|
|
Anoniman
|
a tek sto Snežu volim i ako neće da podijeli sa mnom čokoladu
|
|
|
|
RE: U kom smislu ringeraja pozitivno utiče na... 10.6.2009 16:00:28
|
|
|
|
Sneža
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. a tek sto Snežu volim i ako neće da podijeli sa mnom čokoladu evo hocu sutra podeliti obecavam!!!
|
|
RE: U kom smislu ringeraja pozitivno utiče na... 10.6.2009 16:02:32
|
|
|
|
prase
|
RR utiče pozitivno na mene u tom smislu da imam izražen osećaj pripadnosti, kao porodici ili grupi bliskih prijatelja. Ovde se osećam kao kod kuće i zato sam postavila da mi RR bude homepage
|
|
RE: U kom smislu ringeraja pozitivno utiče na... 10.6.2009 16:08:13
|
|
|
|
Anoniman
|
U svakom smislu pozitivno utiche na mene....obozavam vas cure....
|
|
|
|
RE: U kom smislu ringeraja pozitivno utiče na... 10.6.2009 16:13:00
|
|
|
|
Buba76
|
Takodje, vi ste moja porodica!
|
|
|
|
RE: U kom smislu ringeraja pozitivno utiče na... 10.6.2009 16:15:23
|
|
|
|
vodolija 82
|
slazem se sa bubom,ne znam nekako uz vas je sve lakse i cure puno,puno mi znacite
|
|
RE: U kom smislu ringeraja pozitivno utiče na... 26.6.2009 14:22:57
|
|
|
|
Anoniman
|
većinom pozitivni ljudi koji su ovdje ...odnosno ovo su ljudi s kojima od samog mog prijavljivanja na RR komuniciram ... i valjda se nece neko naljutiti sto ga nisam pomenula, jbg a fale mi pravo Sneža, Eugi, Mod Prase koje uvijek ima divne postove i uzivam čitajući ih (i ako su kilometarski ) Mihi - stručno objasni sve ono što ti je potrebno Afrodita - koja je prelijepa, brizna majka MamaNp - volim kad se ljuti na svoju svekrvu Tasha - nasa tata-mata bez koje bi bio džumbus ... kratka - jasna Ana - je osoba koja mi je nevjerovatno draga ...ne znam objasniti Gagi, Bebać, Nada ( sa više slova ) i Lu moje drage Bosanke al ipak ne zamjerite ako sam koga zaboravila
< Poruku je uredio Vučko.ba. -- 26.6.2009 14:28:16 >
|
|
|
|
RE: U kom smislu ringeraja pozitivno utiče na... 26.6.2009 14:30:15
|
|
|
|
NadaR
|
Nada ( sa više slova )
|
|
RE: U kom smislu ringeraja pozitivno utiče na... 26.6.2009 14:33:47
|
|
|
|
mamanp
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. MamaNp - volim kad se ljuti na svoju svekrvu E da ne pomenete moju svekrvu - pukle bi.
|
|
RE: U kom smislu ringeraja pozitivno utiče na... 26.6.2009 14:37:18
|
|
|
|
NadaR
|
Pa da je ti ne bi slucajno zaboravila to par sati na poslu
|
|
RE: U kom smislu ringeraja pozitivno utiče na... 26.6.2009 14:40:25
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: mamanp IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. MamaNp - volim kad se ljuti na svoju svekrvu E da ne pomenete moju svekrvu - pukle bi. IZVORNA PORUKA: nnaaddaa Pa da je ti ne bi slucajno zaboravila to par sati na poslu e nek si joj rekla Nado ....
|
|
|
|
RE: U kom smislu ringeraja pozitivno utiče na... 26.6.2009 14:41:06
|
|
|
|
NadaR
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?