Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 7.1.2012 23:25:39
|
|
|
|
meyo
|
evo da probam nik -na vrijednu osobu marljivu tihu predanu a avatar na tajnovitost mistiku na jednu romanticnu dusu
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 8.1.2012 0:59:15
|
|
|
|
Anoniman
|
joj jos cu da se zaljubim u sebe. :) meni ovo meyo dodje kao ime, a avatar me asocira na lepu, srecnu trudnicu.
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 12.1.2012 22:17:55
|
|
|
|
njelena
|
mislim da osoba iznad malo mracna obzirom na avatar , a obzirom na nik vrednica prava
< Poruku je uredio njelena -- 12.1.2012 22:19:06 >
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 14.1.2012 12:33:27
|
|
|
|
tvoja.greska
|
Osoba iznad mene nema avatar pa joj mogu preporuciti da stavi odgovarajuću sliku, a obzirom na nik zove se jelena :-D
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 14.1.2012 12:41:53
|
|
|
|
boba 11
|
nick-zavitlava muza da je pogresio avatar-obozava decu
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 14.1.2012 12:44:54
|
|
|
|
minavb
|
Da se zove Slobodanka i da je sasava.
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 14.1.2012 12:47:23
|
|
|
|
boba 11
|
pogodila si iz prve
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 14.1.2012 12:48:57
|
|
|
|
minavb
|
Bacila sam pasulj ko vidovita Zorka.
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 14.1.2012 12:51:40
|
|
|
|
boba 11
|
vidovita mina
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 14.1.2012 12:53:12
|
|
|
|
Anoniman
|
Boba voli da doji s obzirom na avatar.
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 14.1.2012 13:14:13
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: Tash Boba voli da doji s obzirom na avatar. A ti imaš šiljate uši i variš pošto su ti oči buljave i crvene.
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 14.1.2012 13:17:17
|
|
|
|
Anoniman
|
hahahahahahahhahahahahahahahahahahhahahahahahah Ja kad gledam tvoj avatar pitam šta čemu mi služe naočari???
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 14.1.2012 13:18:43
|
|
|
|
minavb
|
Eeee, manje vari, možda nešto i vidiš.
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 14.1.2012 13:21:00
|
|
|
|
Anoniman
|
E, ti si daltonista! Oči su mi pink!
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 14.1.2012 14:02:15
|
|
|
|
minavb
|
Imaš ružičasti pogled na svet.
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 14.1.2012 14:16:51
|
|
|
|
jovicaa
|
kad god vidim tvoj nick mina, pomislim mina veliki brat. ne znam zasto, znam da je retardirano. razresi me misterije?!
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 14.1.2012 14:21:10
|
|
|
|
minavb
|
Vrnjačka banja, tamo sam porasla
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 14.1.2012 21:35:55
|
|
|
|
boba 11
|
Posto sam Tash videla na deda mrazu nemogu da je povezem za avatarom jer je riba ipo a avatar je ko iz simpsonovih onaj jadni macak sto ga mis urnise A nick je neka skracenica-mozda natasa
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 14.1.2012 21:37:03
|
|
|
|
boba 11
|
Jovicaa-ime deteta avatar -podseca na neku prgavu osobu al lepo upakovanu
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 14.1.2012 21:38:29
|
|
|
|
boba 11
|
minavb-ime mina -kopiram te avatar ti nekako prilici jer po slici sa frizura mi delujes jako opasno a i po nekim postovima
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 14.1.2012 21:41:32
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: boba 11 Posto sam Tash videla na deda mrazu nemogu da je povezem za avatarom jer je riba ipo a avatar je ko iz simpsonovih onaj jadni macak sto ga mis urnise A nick je neka skracenica-mozda natasa Tamara Joj, ja ne znam koja si ti sa Deda Mraza.
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 14.1.2012 21:44:08
|
|
|
|
boba 11
|
Izgledala sam malo drugacije-citaj nasminkano nego ove jutarnje slike a videla sam te kad je bila dodela paketica trazili smo wc pa sam tebe pitala
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 14.1.2012 21:50:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Au, da neko me je pitao... Jel te ima na kolektivnoj slici? Koja si? Inače, ko je bila mršava žena sa dužim pažom, rekla bih da ima starije dete, pušač je?
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 14.1.2012 21:53:34
|
|
|
|
dunja RR
|
Meni isto deluju crveno, ne pink :) IZVORNA PORUKA: Tash E, ti si daltonista! Oči su mi pink!
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 14.1.2012 21:55:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Zezaj, zezaj! Pink su!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Imesnowwhite7Da li je boljeMihailo (
35%)
Mihajlo (
65%)
Ukupan broj glasova: 40Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!