Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 31.12.2011 14:20:51
|
|
|
|
vonavoj
|
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 3.1.2012 19:30:30
|
|
|
|
Olga75
|
hrani matori zvercicu i ide ono : aviiiioooon , otvori hangaaar ( ja za to nemam vremena ) ajdeee , nema vise benzinaaa a ona njemu : neeee bezni , juuuje ( ulje )
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 3.1.2012 19:37:51
|
|
|
|
Anoniman
|
Pitam N šta će da večera, kaže hleba i luka. Kažem imam samo onaj ljuti luk, hoćeš neku drugu salatu, kaže on, hoću viršla salatu Pre neki dan ga pita mm šta će biti kad poraste, kaže on "kokošinjac"
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 4.1.2012 10:00:03
|
|
|
|
viking
|
Drugarica se sa sinom vozi taksijem i pita ga taksista: - Je l' ti navijaš za Zvezdu? - I za zvezdu i za mesec!
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 4.1.2012 13:18:09
|
|
|
|
madre
|
kada presvlacim bogdana u sobi, imam obicaj da bacim prljavu pelenu u hodnik pored kante, pa kad zavrsim sa presvlacenjem ja je ubacim u kantu. medjutim jutros sam zaboravila, izlazimo iz sobe, ja prolazim pored pelene i okrenem se a bogdan uzima pelenu, otvara kantu ubacuje pelenu u kantu i zatvori poklopac pocelo dete da rasprema za mnom
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 4.1.2012 13:20:09
|
|
|
|
lanajelena
|
ovo i Dusan radi samo sto preteruje sad pre neki dan sam nasla i carape u kanti
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 4.1.2012 13:22:15
|
|
|
|
minavb
|
Vanja pretura po kanti u potrazi za plastičnim flašama, pa povadi svašta. Inače, uveče ga skinem pred kupanje, on mi pobegne tako go u dnevnu sobu , i obavezno se namerno popiški na parket i to na tri različita mesta. Obeleži teritoriju, iskida se od smeha i pobegne u kupatilo.
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 4.1.2012 13:24:25
|
|
|
|
madre
|
dobro je dok ne nadjes svoju sminku u wc solji i to mi se desevalo
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 4.1.2012 13:24:44
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: minavb Vanja pretura po kanti u potrazi za plastičnim flašama, pa povadi svašta. Inače, uveče ga skinem pred kupanje, on mi pobegne tako go u dnevnu sobu , i obavezno se namerno popiški na parket i to na tri različita mesta. Obeleži teritoriju, iskida se od smeha i pobegne u kupatilo. isto i kod nas a da ne kazem da je pre toga sedeo na nosi 10 minuta
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 4.1.2012 13:26:19
|
|
|
|
minavb
|
Ovaj na nošu seda obučen, ali go nikako. Kakvi mali ludaci
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 4.1.2012 13:29:06
|
|
|
|
lanajelena
|
Moj se svo vreme namesta kao da ga grize nosa,vec vidim da cemo pelene nositi jos godinu dana
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 4.1.2012 13:31:44
|
|
|
|
minavb
|
Ma jok, do leta. Onda mu zaveži krpe pa da vidiš kako će da piški u nošu (ili po kući). E, ali čovek se bre napne makar dve kapi da iscedi, ali mora na parket. Voli i da ustane iz kade, popiški se pa onda čučne i ustane sto puta da vidi kaplje li šta.
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 12.1.2012 12:00:39
|
|
|
|
lesica
|
Situacija kod lekara juče: Prvo je kukala-Uka uzmi Enku,uka uzmi Enku,bizooo! Onda je terala sestru-Crta teta mašicu(mašnicu) Enki! Onda je pevala,pa pokušavala da uleti u ordinaciju kod dr,kada smo ulazile počela je da kuka:Neće Enka dotoke,ćaos,ćaos-gotojo. Da bi na kraju počela da priča: Ćao ljubavi,ćao ljubavi...malena. A onda je čekajući da je dr posluša ćapila stetoskop sa stola i počela sama sebe da sluša,pa mene pa doktorku na kraju. Uz neizostavno: Diše Enka,diše: Ovako,ovako-gotojoooo!
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 12.1.2012 12:15:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Kakvo slatko i sasavo bice
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 12.1.2012 12:15:35
|
|
|
|
lanajelena
|
Lesice ona bas super prica...meni je Dusan pre neki dan doneo stipalicu i pita mama ta je to? i kad neko pozvoni na vratima prvi se nacrta i pita ko je
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 12.1.2012 12:20:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Za Božić... Luka: Gde idemo? MM: Kod babe na ručak. Luka: Zašto? MM: Pa pričao sam ti da je onom čiki rođendan i da danas svi slave njegov rođendan, i mi ga slavimo kod babe. Luka zamišljeno: A hoće doći i taj čika?
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 12.1.2012 12:22:18
|
|
|
|
minavb
|
Hoće kad vaskrsne.
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 12.1.2012 12:24:04
|
|
|
|
Ana RR
|
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 12.1.2012 12:28:46
|
|
|
|
lesica
|
Luka kralj-dete samo logično povezuje stvari
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 12.1.2012 12:31:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Pokušala sam da mu čitam Bibliju (za decu), ali rasplače se, kaže ne razume, ne može da poveže ko je ko... Nedavno je rekao nešto tipa "Sve je Bog stvorio!", kažem da... A onda kaže "Mi smo nastali od majmuna!"
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 12.1.2012 12:32:06
|
|
|
|
Modessty
|
Pre jedno meseca dana u sred igre kaže Danilo: Pjavi se lud ja: Šta kažeš?! D: Mama, pjavi se lud Ja: Ko se sine pravi lud? D: pa ujka! Ujka se mnogo pjavi lud Ja: Deda odakle danilu ovo? Deda: sigurno čuo od babe. Pitam ja Danila ko je reko da se ujka pravi lud, a on će: Pa deda! Deda kaze ujki da se mnooogo pjavi lud
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 12.1.2012 12:32:56
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: Tash Pokušala sam da mu čitam Bibliju (za decu), ali rasplače se, kaže ne razume, ne može da poveže ko je ko... Nedavno je rekao nešto tipa "Sve je Bog stvorio!", kažem da... A onda kaže "Mi smo nastali od majmuna!" Pametno dete!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 12.1.2012 12:53:13
|
|
|
|
Jeca*
|
pre neki dan me mm zvao na posao da mi prepriča Lukin biser... Luka je nešto rekao i mm ga pita: Luka šta si rekao, jel to i to? Luka: Tata ti izgleda ne čuješ baš dobro? pa se onda zamisli pa nastavi jel tebe mama kad si bio mali vodila kod ušnog?
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 12.1.2012 12:54:57
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 12.1.2012 12:58:46
|
|
|
|
Jeca*
|
Inace, vec danima pokusavamo da ga ucenimo (dotle je doslo ) da prespava sam noc, i da ne prelazi u pola noci u nas krevet. I ja sam obecala da ce dobiti gormita svaki put kad ne predje u krevet. I jutros on meni kaze mama, ajde da ti meni kupis gormita ako ne placem kod frizera (hahaha...zapamtio je slicnu pricu od pre par meseci), a ne kad spavam sam rekoh: luka kod frizera ides tek ponekad, a svake noci spavas, zamisli koliko je to gormita okrecem se da ga pogledam a on ima izraz lica bas kao da se zamislio...seo čovek da se presabere šta mu više ide u korist pala sam od smeha
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Devojčica sa šibicama - najtužnija bajka d...Bliže se praznici i nekako se uvek setimo jedne od najtužnijih bajki svakog detinjstva.
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?