Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Osvojite NIP termofor Bellywell! 31.12.2011 22:28:27
|
|
|
|
rošula
|
Svaka čast
|
|
|
|
RE: Osvojite NIP termofor Bellywell! 31.12.2011 22:42:30
|
|
|
|
ljubavna
|
ja ga imam i odličan je. sve pohvale i jedva čekam da glasam krajem meseca!
|
|
|
|
RE: Osvojite NIP termofor Bellywell! 31.12.2011 22:47:04
|
|
|
|
dunja RR
|
Drago nam je da vam se dopada nagrada
|
|
|
|
RE: Osvojite NIP termofor Bellywell! 31.12.2011 22:50:23
|
|
|
|
ljubavna
|
svima bi ga preporučila! a uskoro bi mogla nekome i moj da poklonim, kao nov je a grčići nam polako prolaze. IZVORNA PORUKA: dunja RR Drago nam je da vam se dopada nagrada
|
|
|
|
RE: Osvojite NIP termofor Bellywell! 3.1.2012 12:04:39
|
|
|
|
galovic
|
|
|
|
|
RE: Osvojite NIP termofor Bellywell! 3.1.2012 17:01:17
|
|
|
|
strumfetica
|
Nisam znala da postoje i takve stvarčice za ublažavanje grčeva. Moram to staviti na spisak stvari...
|
|
|
|
RE: Osvojite NIP termofor Bellywell! 9.1.2012 15:48:54
|
|
|
|
snovi
|
Odlična stvar
|
|
|
|
RE: Osvojite NIP termofor Bellywell! 19.1.2012 17:40:11
|
|
|
|
dunja RR
|
Kako napredujete? :)
|
|
|
|
RE: Osvojite NIP termofor Bellywell! 21.1.2012 12:32:36
|
|
|
|
Milevaa
|
navijamo
|
|
|
|
RE: Osvojite NIP termofor Bellywell! 25.1.2012 15:40:13
|
|
|
|
dunja RR
|
Još danas i sutra pišite komentare pa glasamo
|
|
|
|
RE: Osvojite NIP termofor Bellywell! 27.1.2012 8:32:33
|
|
|
|
Gejsha
|
kada ćemo videti komentare za glasanje?
|
|
|
|
RE: Osvojite NIP termofor Bellywell! 27.1.2012 10:32:47
|
|
|
|
dunja RR
|
Ala ste nestrplivi, pa valjda i programeri mogu kafu da popiju Slede komentari ...
|
|
|
|
RE: Osvojite NIP termofor Bellywell! 27.1.2012 10:35:30
|
|
|
|
dunja RR
|
1. Mene stomacic cesto boli, trzam se cesto i mamu molim: Majkice slatka pomozi mi zagrej mi stomacic, stavi mi nesto, al nemoj opet toplu pelenu, jer nista ne pomaze Hocu termofor, jer to nije sarena laza.
|
|
|
|
RE: Osvojite NIP termofor Bellywell! 27.1.2012 10:37:49
|
|
|
|
dunja RR
|
2. Mirni snovi i da stomacic ne boli, nip termofor je spas u pravi cas!!!
|
|
|
|
RE: Osvojite NIP termofor Bellywell! 27.1.2012 10:38:28
|
|
|
|
dunja RR
|
3. Termoforčiću budi naaaš :)
|
|
|
|
RE: Osvojite NIP termofor Bellywell! 27.1.2012 10:43:22
|
|
|
|
dunja RR
|
4. Nip je pravi hit za bebin stomačić!
< Poruku je uredio dunja RR -- 27.1.2012 10:47:10 >
|
|
|
|
RE: Osvojite NIP termofor Bellywell! 27.1.2012 10:46:54
|
|
|
|
dunja RR
|
5. Nip termofor Bellywell je super stvar, mojoj bebi bi se jako dopao ovaj lepi dar. on ce nam pomoci da stomacic ne boli, i da budi srecni svi koje beba voli. :) nasa beba je jako mala, ona voli puno da spava, voli i da jede, ali joj nece biti lepo kad stomacic pocne da je steze, zato pisemo stihove razne, da bi nam uz Bellywel termofor dani bili laksi i lepsi...
|
|
|
|
RE: Osvojite NIP termofor Bellywell! 27.1.2012 10:57:38
|
|
|
|
dunja RR
|
6. Da vam bebe ne bi plakale u horu, i da se grcevi ne pretvore u nocnu moru - priklonite se Bellywell termoforu!
< Poruku je uredio dunja RR -- 27.1.2012 10:58:03 >
|
|
|
|
RE: Osvojite NIP termofor Bellywell! 27.1.2012 10:59:05
|
|
|
|
dunja RR
|
7. Miran stomak, mirma mama dani plači su za nama. Nip je spas za sve nas :)
|
|
|
|
RE: Osvojite NIP termofor Bellywell! 27.1.2012 11:00:00
|
|
|
|
dunja RR
|
8. Moja beba ima 3 meseca i grcevi je muce, Nip Termofor Bellywell pomocice joj sigurno, stomacic je muci svakog dana,a mene zbog toga boli glava, zelim da nocu mirno spava uz Bellywell slatko sanja!
|
|
|
|
RE: Osvojite NIP termofor Bellywell! 27.1.2012 11:01:25
|
|
|
|
dunja RR
|
9. Kada me stomačić ne muči i mama je srećna. Nip je sjajna stvar za osmeh na licu moje mame!
|
|
|
|
RE: Osvojite NIP termofor Bellywell! 27.1.2012 11:02:11
|
|
|
|
dunja RR
|
10. Grčevi su za nama od kada koristimo Nip, jupiiii
|
|
|
|
RE: Osvojite NIP termofor Bellywell! 27.1.2012 11:04:57
|
|
|
|
dunja RR
|
11. I mi želimo Nip da mirno spavamo i sanjamo :)
|
|
|
|
RE: Osvojite NIP termofor Bellywell! 27.1.2012 11:05:31
|
|
|
|
dunja RR
|
12. Sjajna stvar protiv grčeva!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?