Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Varicella (Ovčije boginje) 17.7.2011 23:07:42
|
|
|
|
marija32
|
Mojoj drugarici rece dr, ako ima po glavi, onda su sigurno boginje.
|
|
RE: Varicella (Ovčije boginje) 18.7.2011 8:13:44
|
|
|
|
Jeca*
|
Anck....kako ste?
|
|
RE: Varicella (Ovčije boginje) 20.7.2011 9:21:44
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Superr...nemamo boginjeee ...mada sam se ja pomirila vec, ufff kako sam se iznervirala Kad smo dosli kod Dr. odmah je pitao Gde je bila u travi? Kaze il neki osip il je nesto izujedalo zene znate kako je to cudno izgledalo...sve plihovi .... srecom evo posle neke kremice vec se sve osusilo
|
|
|
|
RE: Varicella (Ovčije boginje) 20.11.2011 19:18:42
|
|
|
|
isidora88
|
mateji iskocile neke tufnice po stomaku i ledjima,sav je kao dalmatinac ne znam jel su to boginje sitne crvene tackice i malo se osete pod rukom kada blago predjem preko koze
|
|
RE: Varicella (Ovčije boginje) 20.11.2011 19:24:59
|
|
|
|
minavb
|
Ima li temperaturu?
|
|
RE: Varicella (Ovčije boginje) 20.11.2011 19:29:48
|
|
|
|
Maya21
|
ovih dana po NS vrticima vlada i sarlah, ali osip od sarlaha je sitan, koliko ja znam
|
|
|
|
RE: Varicella (Ovčije boginje) 20.11.2011 19:41:45
|
|
|
|
isidora88
|
temp. je imao 3 dana i to visoku,juce i danas nije imao. ovo izgleda kao sitne crvene bubuljice,nems plikova
|
|
RE: Varicella (Ovčije boginje) 20.11.2011 19:44:40
|
|
|
|
Olga75
|
kad varicele izbiju , vrlo brzo se te bubuljice menjaju a posle izbijanja nema temp , pa ponovo ide temo , izbijaju u naletima hajte vi kod dr za svaki slucaj
|
|
RE: Varicella (Ovčije boginje) 20.11.2011 19:46:40
|
|
|
|
isidora88
|
da ga sad vodim ili moze sutra?super je raspolozen,ne svrbi ga. ledja i stomak do pise mu je sav u sitnim tackicama,odlepicu majke mi
|
|
RE: Varicella (Ovčije boginje) 20.11.2011 19:47:24
|
|
|
|
isidora88
|
da nisu neke druge boginje?
|
|
RE: Varicella (Ovčije boginje) 20.11.2011 19:47:53
|
|
|
|
Olga75
|
a kad je primio MMR , mozda je reakcija na nju
|
|
RE: Varicella (Ovčije boginje) 20.11.2011 19:58:08
|
|
|
|
isidora88
|
nije jos primio mmr,primice priorix za par meseci
|
|
RE: Varicella (Ovčije boginje) 20.11.2011 20:01:35
|
|
|
|
Olga75
|
mozda je rozeola ona treca bolest , ima tema sad cu da nadjem link edit : evo TRODNEVNA GROZNICA , pogledaj tamo simptome
< Poruku je uredio Olga RR -- 20.11.2011 20:02:46 >
|
|
RE: Varicella (Ovčije boginje) 20.11.2011 20:08:42
|
|
|
|
isidora88
|
joj odoh da citam,vec mi nije dobro
|
|
RE: Varicella (Ovčije boginje) 20.11.2011 23:03:23
|
|
|
|
Jeca*
|
To je virusni osip, moguce. Luka je to imao dva puta nakon visoke temp i dr je iskulirala i rekla da je to normalno...da pustim, proci ce. I tako je i bilo.
|
|
RE: Varicella (Ovčije boginje) 20.11.2011 23:56:45
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja samo da vam javim da Vučko.ba ima boginje, donela joj ćera iz škole.
|
|
|
|
RE: Varicella (Ovčije boginje) 27.11.2011 20:29:43
|
|
|
|
simke
|
Simke je dobio boginje Samo su počele da izbijaju,ni temperaturu nema,nit je malaksao.Puderišem ga,samo ne znam kako da ga sprečim da ih češka
|
|
|
|
RE: Varicella (Ovčije boginje) 27.11.2011 20:31:25
|
|
|
|
Vika
|
Uh, kakav "poklon" za rođendan
|
|
|
|
RE: Varicella (Ovčije boginje) 27.11.2011 20:34:56
|
|
|
|
simke
|
Najgore od svega je što smo juče imali punu kuću gostiju Primetila sam jednu tek kad sam ga spremala za kupanje i spavanjac
|
|
|
|
RE: Varicella (Ovčije boginje) 27.11.2011 20:35:26
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Tash Ja samo da vam javim da Vučko.ba ima boginje, donela joj ćera iz škole. O bože, pa zar ih nije preležala? Simke, ebemu miša baš mu je poklon za rođendan.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Varicella (Ovčije boginje) 27.11.2011 23:38:58
|
|
|
|
Anoniman
|
simke
|
|
|
|
RE: Varicella (Ovčije boginje) 3.12.2011 15:56:55
|
|
|
|
simke
|
Više mu ne izbijaju,sav je u krastama,sad se borimo da ne skida kraste Prošlo je bez T,nije se ni češkao,ali je sad šmrcav i kašlje ko magare.Imamo kontrolu u utorak. Sad čekam ja da dobijem,jer ih nisam preležala
|
|
|
|
RE: Varicella (Ovčije boginje) 24.12.2011 12:23:33
|
|
|
|
mati
|
Imamo boginje, dobio ih u vrticu. Za sada je sve ok, nema T veseo je, cak mu se apetit popravio. Kakvi su vasi stavovi i saznanja o kupanju?
|
|
|
|
RE: Varicella (Ovčije boginje) 24.12.2011 12:32:31
|
|
|
|
simke
|
mati Siniša je jeo kao mećava sve vreme Ja sam ga kupala svako veče-samo kratko tuširanje,sapun samo po dlanovima,šurici i guzi + hipermangan T može da ima samo kad izbijaju,a i ne mora
< Poruku je uredio simke -- 24.12.2011 12:33:35 >
|
|
|
|
RE: Varicella (Ovčije boginje) 24.12.2011 12:32:34
|
|
|
|
IVA 11
|
Ja mog nisam kupala svo vrijeme, tek kad su kraste otpale. Koristite li puder sa anestezinom? On je najbolji protiv svraba...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?