|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Rekviziti za kupanje
17.7.2011 22:53:12   
Ana RR
Jovanice, kako bih ja volela da Ikea postoji i kod nas, toliko praktičnih i pristupačnih stvari imaju..

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu jovana j)
Direktna veza do poruke: 251
17.7.2011 23:00:25   
zivka
pa mislim da moze da se poruci sve iz Ikea katalogakod "tezgarosa" na Novobeogradskom buvljaku a cini mi se da u Zemunu ima prodavnica kod Robne kuce u kojoj takodje moze da se poruci-ali ja tamo nisam bila dugo tako da ne znam...

Citala sam o pranju kosice i suznim ocima!!!! Moj brat i snaja su maloj Dunji stavljali one naocare za plivanje  user posted image tako da se vise nije bunila! Eto ideje user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 252
23.7.2011 23:51:08   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Tash

Ojha!
Evo ih kva kva: http://shop.aksa.rs/katalog/unika-toy-bebi-patkice-za-vodu-5-komada-u23196.html
I gledam danas dal da uzmem ovo http://shop.aksa.rs/katalog/unika-toy-bebi-divlje-zivotinje-za-vodu-u23201.html, ma reko neću, uzeću dinosauruse!
Ovo mi je super: http://shop.aksa.rs/katalog/unika-toy-bebi-zivotinje-za-vodu-4-komada-u23197.html

Ostaviće me muž!

A moderatori će me odrati!

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 253
24.7.2011 0:10:12   
cani
Mi smo prosle,pretprosle godine kupovali kumicu neke gumene patkice sto svetle u vodi  kad im protrljas tibu, i bile su preslatke.Da sam tada znala da ce da nam podje za rukom bebe,kupila bih i nama jer sad nigde ne mogu da ih nadjem.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 254
28.7.2011 23:33:34   
Anoniman
E, ovo bre meni treba! Obožavam Tommee tippee!

http://www.tommeetippee.com.au/products.asp?pk=3&seq=1

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 255
16.9.2011 22:07:38   
vonavoj
da li su neophodni peskiri za bebe,tj,oni sto imaju za glavicu? imam brdo novih peskira... pa ne znam da li da kupujem!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 256
16.9.2011 22:13:12   
MarijaBg
Nisu, ali su prakticni i nekako su meksi user posted image Ja sam probala par puta da je obrisem sa velikim obicnim peskirom, ali u njega nikako ne mogu da je umotam.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 257
16.9.2011 22:59:13   
Anoniman
Prvih nedelja sam bebu brisala platnenom pelenom, ispod koje je bio peškir (nije imao svrhu). Onda sam počela da koristim te sa kapuljačom. Ja volim te sa kapuljačom. 

(odgovor članu MarijaBg)
  Direktna veza do poruke: 258
16.9.2011 23:18:23   
vonavoj
user posted image user posted image toga se plasim i ja...user posted image user posted image da li cu moci da je umotam!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 259
8.10.2011 10:06:54   
smeskicTB
IZVORNA PORUKA: Macaki

evo nase kadice. ipak smo se odlucili da ne uzimamo stalak.

user posted image

Macaki, a da li ste uzeli kadicu od 86cm ili onu vecu od 102cm?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 260
8.10.2011 10:22:50   
smeskicTB
me znam gde da postavim ovo pitanje..rec je o cetki cesljicu za bebe-za koji ste se odlucili?

(odgovor članu smeskicTB)
Direktna veza do poruke: 261
8.10.2011 14:19:07   
zivka
Smeskic, ja  sam uzela ove pa sam posle od drugarice cula da su bas dobri..

Direktna veza do poruke: 262
8.10.2011 15:40:21   
vonavoj
smeskic,ja sam uzela babylove cesalj i cesljic (DM),nesto za male pareuser posted image mislim da to nije toliko bitno koja je marka i kvalitet,ne radi se sa tim ne znam ni ja sta...tako bar ja mislimuser posted image
tamo sam pokupovala dosta stvari,jer je jeftinije dosta,a kvalitet nije los!

(odgovor članu zivka)
Direktna veza do poruke: 263
8.10.2011 15:51:50   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: smeskicTB

Macaki, a da li ste uzeli kadicu od 86cm ili onu vecu od 102cm?

smeskic, uzeli smo vecu, od 102 cm i kseniji je skoro pa mala. kupka je prerasla, ne moze vise na njemu da lezi, pa je stavim da lezi na pelenici i drzim joj glavu rukom. vec joj noge udaraju u ivicu. mozda uskoro uzmemo obicno ravnu kadicu, kao koritance. moj savet, ako uzimate ovakvu kadicu uzmite vecu jer ce malu jako brzo prerasti. ona je bas samo za prvo vreme...

Direktna veza do poruke: 264
8.10.2011 19:53:16   
smeskicTB
divne ste devojkeee!user posted image

moji su imali chicco, i cetka je bila diiiiiivno meka! nisma ni znala da li ima jos neki proizvodjac..pogledacu bas dm;)

Macaki, ee takva mi je inf trebala! ne mogu da verujem da tako brzo prerastu.
a cini mi se da je bolja nego anatomska, jer se moze koristiti posle..

od nas user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 265
10.10.2011 14:23:45   
Anoniman
user posted image
savet u skolici za trudnici je bio da ne uzimamo anatomsku i bili su u pravu. ona odgovara samo za neki period. moj savet vam je da uzmete neku sa ravnim dnom.
ova nasa izgleda velika, ali zapravo nije jer su stranice kose. deo za lezanje ispada mali...

anci, imate i vi bese istu ovakvu? jel markic prerastao?

Direktna veza do poruke: 266
10.10.2011 16:16:28   
smeskicTB
Macaki, ali ne znam gde da pogledam..u aksi su uglavnom ovakve..a cini mi se i u letu..gde cete vi potraziti vecu?user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 267
10.10.2011 16:33:40   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: Macaki

anci, imate i vi bese istu ovakvu? jel markic prerastao?

Pa nije još, mada ga mi ne spuštamo u kadicu već ga mm drži pa i nemam neku predstavu o tome. Malo je usko dno naših kadica pa se zato brzo preraste. Smeskic, to je ova kadica KLIK

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 268
12.10.2011 8:01:48   
smeskicTB
ee, na nju sam mislila Anci!
bas kao sto kazete-imaju usko dno.
ne mogu da se setim gde su moji kupili vecu kadicu..user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 269
12.10.2011 10:53:03   
Irence
Mi smo Jecu u kadici kupali jako kratko.Lepo operem kadu,ugrejem kupatilo,peskir na masinu i extra kupanjac.Ona uziva u kupanjuuser posted image Sada vise ni kupko ne koristimo nego sedi u kadi.

Direktna veza do poruke: 270
16.12.2011 21:55:32   
maslackic
zna li neko gde ima kadica i postolje da se kupi?onako da bas ne kosta 7000 din user posted image

"Sundjer Bobe, nista te ne cujem previse je mracno !"

(odgovor članu Irence)
Direktna veza do poruke: 271
16.12.2011 22:01:55   
bea83
Vidi ovaj link, meni deluju slatko KLIKuser posted image

(odgovor članu maslackic)
Direktna veza do poruke: 272
16.12.2011 22:02:33   
zoća
mi se već odavno kupamo u velikoj kadi tako da nam je to uživancija samo u zadnje vreme mali problem predstavlja ispiranje ali preživimo.Ašto se tiče igračaka svega ima najzanimljivije su mu patkice i njegov titi (piša)

Direktna veza do poruke: 273
16.12.2011 23:20:09   
bratzz
Meni je mamakupila u Vranju pre godinu i po dana i svee je kostalo skoro 6000, mislim da nemoze jeftinije da se nadje.

Direktna veza do poruke: 274
16.12.2011 23:27:57   
bratzz

IZVORNA PORUKA: bea83

Vidi ovaj link, meni deluju slatko KLIKuser posted image

Ipak moze jeftinije mi smo koristili bas ovakav KLIK stalaksa ovakvom kadicom i kostalo nas je oko 6000, tada mi nije palo na pamet da trazim po netu.

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Nedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Lista najlepših ženskih imena GRČKOG porekla
Niste još odlučili kako ćete nazvati vašu devojčicu? Potražite inspiraciju među imenima grčkog porekla, jer svako od nji...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here