|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Znaci trudnoće II deo
11.12.2011 14:50:33   
Bebana17
Nikola, pravac u apoteku i kupi testic, moja preporuka Gravi Gnost ultra, vrlo je pouzdan i detektuje malu kolicinu hcg u urinu.
Napred user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nikola2)
Direktna veza do poruke: 1101
11.12.2011 22:52:31   
MakiJ
E ja ovog meseca nisam morala da radim testuser posted image

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 1102
12.12.2011 10:07:10   
DadaM
Cao devojke prvi put sam na ovoj temi i da neke od vas mozda utesim a mozda i ne.Zadnjih mozda mesec dana se osecam prebijeno,ledja ubise,dole osecas neke blage grceve neka presece nekad ne,jedem ko mecava,nervozna ko na iglama i ne znam da li ovo smem da pisem ali zeljna do bola.Mislila sam da je to sve od umora i stresa imam curicu od godinu dana i jos se borim sa kilogramima od prve trudnoce.Ali nije mi vrag dao mira odem ja u apoteku kupim baby rapid kad ono cap spremam curicu na kupanje a pita mm:,,Je li zeno a sto imaju dve crte?Jel to nesto ne valaj,nisi ti ovo dobro uradila.,, Eto imacemo jos jedno u trecoj nedelji sam.Ali radila sam testova i testova verujte mi skoro nakon svakog odnosa imam policisticne jajnike pa mi je malo teze da zatrudnimEto toliko,radujte se svakom testu ja sam tako i kad je bio negativan to je znacilo popravni.user posted image user posted image

(odgovor članu MakiJ)
Direktna veza do poruke: 1103
12.12.2011 10:11:07   
Anoniman
super za tebeuser posted image
pisi malo na temi policisticni jajnici,da bi neke devojke mogle da citaju i nadju resenje za svoj problemuser posted image

< Poruku je uredio lolaPG -- 12.12.2011 10:12:37 >

(odgovor članu DadaM)
  Direktna veza do poruke: 1104
12.12.2011 11:37:42   
malenac76
evo da napisem sta me je ponukalo da uradim test 12DPO (inace ne radim testove i rekla sam da cu ga raditi samo kad mu bude kasnila)...ali.... user posted image

mislila sam da nema sanse da cu znati da se nesto desava kad stvarno budem trudna i nisam nista ni osjecala do 11DPO i onda odjednom krenuo vodeni sekret i to bas dosta mi ide...grudi pocele da svrbe tj bradavice i nekako su promijenile boju - postale su nekako jako ruzicaste. desni jajnik je zatezao i to se nekao siri prema sredini stomaka dole jako nisko.
u subotu ujutro sam osjetila kao neku maluuu mucninicu - ali bas kratkotrajnu. BT mi je visa nego sto je ikad bila i bas je lijepo rasla. uuhvatila me neka radost i osjecaj ma to mora da je to ..kao u transu sam uradila test i ne razmisljajuci da mi je TEK 12DPO  i da je vec 16h
uradila ga i beljila u njega ..vec poslije 2-3 min pocela se nazirati druga linija i za 5-10 min je vec bila bas dobro vidljiva..rasplakala sam se i smijala u isto vrijeme user posted image
uradila sam jos jedan u nedelju i jedan jutros..svi pozitivni user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1105
12.12.2011 11:41:17   
malenac76
ovaj ciklus sam radila HSG pa je to vjerovatno bila karika koja je nedostajala user posted image  
mozda su se i spermici popravili user posted image
koristili smo pre-seed sperm friendly lubrikant- preporucuje je kad su spermici sporiji
poslije seksa podbacila jastuk pod guzu ali se navila vise na desnu stranu (jer sam tad mislila da mi je lijevi jajovod zacepljen) pa sam bila tako nastranu podignute guze user posted image
ovaj ciklus sam uzimala i origano ulje za jacanje imuniteta.
nisam pila nista od cajeva.
jedem med sa propolisom, maticnom mlijeci, polenom,..

i da..ovo je prvi ciklus da mi se Eugen UOPSTE nije poklopio sa ovulacijom user posted image
a do sada se uvijek poklapalo

< Poruku je uredio malenac76 -- 12.12.2011 11:48:32 >

(odgovor članu malenac76)
Direktna veza do poruke: 1106
12.12.2011 11:45:59   
mavi
hmm..bas dobri saveti..imam o cemu da razmisljam.
neka je srecno malenacuser posted image
svima si pravila lepe postere,sad je dosao red i na tebeuser posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1107
12.12.2011 14:37:16   
ishler
Moj jedini znak kada sam ostala trudna pre godinu dana bio je zamor,a ostali su dosli kasnije.....
Nadam se da ce nekome koristitiuser posted image

(odgovor članu mavi)
Direktna veza do poruke: 1108
12.12.2011 17:15:42   
MakiJ
malenac gde si kupila taj lubrikant?

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 1109
12.12.2011 17:33:49   
malenac76
donijela mi kolegica kad je dolazila iz SAD. mislim da ga ima naruciti preko neta, tamo gdje sure narucuju i  LH trakice i tetsice

(odgovor članu MakiJ)
Direktna veza do poruke: 1110
12.12.2011 17:34:53   
MakiJ
Kod nas nema??
Glupavo mi to postom narucivati

Direktna veza do poruke: 1111
12.12.2011 17:37:38   
malenac76
kod nas nema ..ako imas nekoga vani neka ti donese

(odgovor članu MakiJ)
Direktna veza do poruke: 1112
13.12.2011 7:24:27   
madamme
malnac, ovo nam govori koliko si ti racionalna zena! ja svaki put sve te simptome umislim user posted image

Direktna veza do poruke: 1113
13.12.2011 11:40:33   
Nikola2
dobila je :( :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

(odgovor članu madamme)
Direktna veza do poruke: 1114
13.12.2011 12:42:40   
Nikola2
jedno pitanje kasnila joj je 3,4 dana a obicno ima redovnu m , jel moguce da je trudna a da je dobila m ? posto sam cuo da ima i takvih slucajeva ,

(odgovor članu Nikola2)
Direktna veza do poruke: 1115
13.12.2011 12:43:38   
Olga75
moguce a ne mora
neka uradi test
i ako necete bebu , najbolje je da koristite kontracepciju a ne samo kalendar ili coitus interruptus user posted image

< Poruku je uredio Olga RR -- 13.12.2011 12:44:27 >

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Nikola2)
Direktna veza do poruke: 1116
13.12.2011 12:45:16   
Nikola2
ma hocemo :(

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1117
13.12.2011 12:47:54   
Olga75
sad neka uradi test , prvi jutarnji urin je najbolji i onda kontracepcija user posted image

(odgovor članu Nikola2)
Direktna veza do poruke: 1118
13.12.2011 12:47:59   
Nensi*
Nikola moguce je,ali moze da bude da joj je kasnila i na psihickoj bazi od previse razmisljanja o tome,neka proba malo da se opusti,znam da je tesko ali nek pokusa. da bi odredila sto preciznije kad joj je ovulacija neka pocne da meri bazalnu temperaturu. Zelim vam da uskoro ugledate user posted image

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu Nikola2)
Direktna veza do poruke: 1119
13.12.2011 12:48:37   
Nensi*

IZVORNA PORUKA: Olga RR

sad neka uradi test , prvi jutarnji urin je najbolji i onda kontracepcija user posted image

Oni hoce bebu user posted image

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1120
13.12.2011 12:50:46   
Olga75
jooj user posted image
Nikola , sorrry user posted image
onda neka povadi betu , sigurnije je od testa user posted image

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 1121
13.12.2011 21:59:45   
Nikola2
koje raazocarenje smorili smo se oboje :( taman samo se ponadali :(((

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1122
13.12.2011 22:04:57   
NadaR
Hajde Nikola, glavu gore user posted image
Opusteno i ko zna , mozda bude vec sledeci mjesec user posted image user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu Nikola2)
Direktna veza do poruke: 1123
13.12.2011 22:05:44   
meyo
Nikola bit ce bolje .. svi ovdje manje vise mucimo iste te muke
koliko se vec dugo trudite

bdw. ja sam se citajuci vasa iskustva sjetila mog provog simptoma
nevjerovatan zamor.. samo mi se spavalo ono isla sam na posao sa
mislju kako cu da spavam kad se vratimuser posted image

malenac cestitam i ovdje i svugdje red je bio i na tvoj poster i jako lijepa prica i simptomcici

(odgovor članu Nikola2)
Direktna veza do poruke: 1124
14.12.2011 2:02:51   
Nikola2
ma smorili smo se oboje :( hvala na podrsci .

(odgovor članu meyo)
Direktna veza do poruke: 1125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here