|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Amniocenteza?
8.12.2011 12:58:05   
Jeca.V
CM,da si mi rekla to sinoc pa da ih ja malo pritegnem danasuser posted image ,ne sekiraj se,bice to sve dobro.Tako sam se i ja nervirala posle spontanog ka nisu mogli da mi nadju histopatoloski nalaz,pa se ispostavilo da je neka mlada sestra sve vreme gledala u pogresnu fasciklu!

(odgovor članu Jeca.V)
Direktna veza do poruke: 801
8.12.2011 13:02:14   
serendipity
CM, kakva glupost, salju faksom... mozda im je nestalo papira u faksu... a da skeniraju bilo bi previse. Mozda mozes da ih pozoves opet i zamolis da ih ponovo proslede u Front jer oni tvrde da nisu stigli. Znam da su tamo u laboratoriji koliko toliko ljubazni...
Jeco, vidis da nije strasno, samo sad obavezno mirovanje!!
Iskreno, ja sam se zacudila zbog cega je meni dokotrica otvorila mesec dana bolovanja, ocekivala sam 2 nedelje, ali sad vidim da je sasvim potrebno.. tek sad posle 3 nedelje nekako sam ona svoja stara. Mozda je i ovo individualno, ali ja nisam bas neka kilava, ali mi je prijalo da manje sedim, dignem noge itd...

(odgovor članu Jeca.V)
Direktna veza do poruke: 802
8.12.2011 13:04:45   
lanajelena

IZVORNA PORUKA: serendipity

Evo me javljam... sve je ok, i potvrdjeno da je decko! user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu serendipity)
Direktna veza do poruke: 803
8.12.2011 13:06:49   
crazymama
nemam nikakvih vesti jos uvek, sad kazu da im "neka zena" donosi postu iz NS dva puta nedeljno i da ne znaju zasto im nije donela moj rezultat... a i ovaj moj dr sto mi se ne javlja, pomisljam na najgore... a mozda je samo u guzvi, pa nije jos ni stigao da ode na patologiju, jaoooo, poludecu...

jeco, ko ti je radio intervenciju?

pij vise tecnosti ovo dva tri dana i odmaraj...

"Wanting to be someone else is a waste of the person you are. I'd rather be hated for who I am than loved for who I am not"
Curt Cobain

Direktna veza do poruke: 804
8.12.2011 13:17:59   
serendipity
Mislim da nemas razloga za brigu, vec je to njima samo parce papira, a tebi puno znaci.
Vidi sta ce ti reci dr kog si zvala, a ako nista drugo, zamoli laboratoriju da opet posalju u Front, pa ih ponovo pozovi i reci im da im ej ponovo poslato i da OPET pogledaju. Ako nista ne upali, trazi nekog sefa, nacelnika... to uvek upali.

(odgovor članu crazymama)
Direktna veza do poruke: 805
8.12.2011 13:36:12   
crazymama
nemoguce da samo moji fale, mislim da nisu dobro pogledali, a danas nemam vise zivaca da zovem...

"Wanting to be someone else is a waste of the person you are. I'd rather be hated for who I am than loved for who I am not"
Curt Cobain

Direktna veza do poruke: 806
8.12.2011 14:04:02   
*boka*

IZVORNA PORUKA: serendipity

Evo me javljam... sve je ok, i potvrdjeno da je decko! user posted image

user posted image user posted image
user posted image Cestitam!!! Sad mozes sasvim da se opustis i uzivas u trudnoci do kraja!

Elena - svaki moj osmeh!!!
25.07.2011.

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 807
8.12.2011 14:35:53   
serendipity
Boka, hvala ti,a i svim aostalimauser posted image

A sto se opustanja tice, evo pokusavam... moram se malo prevaspitati i pozitivno razmisljati.

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 808
8.12.2011 16:12:06   
crazymama
takodje...

Curt Cobain

Direktna veza do poruke: 809
8.12.2011 20:12:54   
Jeca.V
Zvoni meni telefon oko 18h,kad sam videla pozivni 011 nije mi bilo dobro.Sa druge strane javlja se zenski glas, trazi mene i kaze;Gospodjo Jelena zovem iz laboratorije te i te,rezutat je u redu,plod je muskog pola!!!!user posted image user posted image user posted image Poslali su mi rezultat i na mail,a ja ko budala gledam u njega vec dva satauser posted image !Da nisam ovako smotana postavila bih da i vi vidite! 

Direktna veza do poruke: 810
8.12.2011 20:18:42   
Jeca.V
CM,ultrazvuk je radila Dr Sanja Plamenac,a uzorak uzeo jedan vrlo smeli student za koga imam stvarno reci pohvale.Lezim devojke,lezim i to sve u pidzami.I da,meni je moj dr dao terapiju i ako oni nisu.Palitrex 500mg 4x1 i utrogestan vaginalno 200mgx1.

(odgovor članu Jeca.V)
Direktna veza do poruke: 811
8.12.2011 22:46:09   
crazymama
cestitam jeco, reci mi koliko kosta to zadovoljstvo, da znam za sledeci put, da se ne patim sa ovim ludacima iz Fronta...

Curt Cobain

(odgovor članu Jeca.V)
Direktna veza do poruke: 812
9.12.2011 6:50:34   
serendipity
Jeco, vestitam!!
CM, drzim palceve i jakooo navijam da i ti danas dobijes lepu vest... onako da se osladi vikend! user posted image

Direktna veza do poruke: 813
9.12.2011 9:11:13   
Jeca.V
Joj hvala devojke,ajde CM da vec jednom stignu rezultati pa da se sve lepo opustimo u drugom tromesecju i caskamo o nasim satkim bebironima.PCR metoda je 12000,klasicna 21000,a zajedno 25000.Verujte da sam i ja imala uput za NS i sigurno bih tamo odnela uzorak da nisam skoro punih 19 nedelja,a da ne pricam da je po ultrazvuku beba krupnija.Kod mene kako trenutno stvari stoje nece biti sledeceg puta jer vec imam jednog momka od 7 godina,koji je najsrecniji sto ce da dobije batu,ljubi ih majka!user posted image

Direktna veza do poruke: 814
9.12.2011 10:32:39   
crazymama
lepo...
ja da vidim kako cu da prodjem sa ovim prvim, pa bih naravno volela jos jedno, da mi dete ne ostane samo...

Curt Cobain

(odgovor članu Jeca.V)
Direktna veza do poruke: 815
9.12.2011 11:58:07   
serendipity
Cm, sta je sa rezultatima...cekamooooo

Direktna veza do poruke: 816
9.12.2011 13:08:23   
crazymama
nista, sad sam zvala, cim mi je cula glas rekla je "pa nema, rekli smo vam i juce, nisu stigli, proverili smo i u savetovalistu, nisu ni tamo.."
ja kazem za ove dve zene koje su juce dobile rezultate, ona mi kaze "ne mora to da znaci da su poslali i vas rezultat, oni u NS tako kazu, a ne posalju, nego posalju tek tog dana kad ih pozovete, a vama kazu poslali smo!?"

ja cu nekoga da zapalim!!!!

Curt Cobain

Direktna veza do poruke: 817
9.12.2011 13:47:12   
crazymama
upravo sam zvala laboratoriju u NS, ispricala svoju muku i ljubazna sestra mi je rekla da ne bi smela telefonom da daje informacije, ali da je nalaz u redu i da je devojcica :)user posted image
i ponovo mi rekla da je rezultat poslat postom u bgd...

Curt Cobain

Direktna veza do poruke: 818
9.12.2011 13:55:26   
^iva^
user posted image user posted image evo devojcice za mog decaka

iva

Direktna veza do poruke: 819
9.12.2011 13:57:16   
crazymama
moze, ako ti ne smeta sto ce nju njena mama da nauci da vrti decake oko malog prsta ;)

Curt Cobain

(odgovor članu ^iva^)
Direktna veza do poruke: 820
9.12.2011 14:01:55   
^iva^
ne smeta mi tako i trebauser posted image user posted image

iva

Direktna veza do poruke: 821
9.12.2011 14:24:32   
serendipity
IZVORNA PORUKA: crazymama

upravo sam zvala laboratoriju u NS, ispricala svoju muku i ljubazna sestra mi je rekla da ne bi smela telefonom da daje informacije, ali da je nalaz u redu i da je devojcica :)user posted image
i ponovo mi rekla da je rezultat poslat postom u bgd...

Konacno!! Odlicne vesti! Cestitam!user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 822
9.12.2011 14:24:54   
Jeca.V
Jupiiiiii....bravo CMuser posted image user posted image user posted image Ja sam se toliko sazivela sa vama da su mi svaki rezultati kao da su moji!!!

(odgovor članu ^iva^)
Direktna veza do poruke: 823
9.12.2011 15:07:58   
crazymama
hvala vam drage, koja nije u nasoj kozi ne zna kako je :)

Curt Cobain

(odgovor članu Jeca.V)
Direktna veza do poruke: 824
12.12.2011 17:29:12   
Sanchy
Da li znate da li je trudnica sa 35 ili 37 god obavezna da uradi amniocentezu?Meni su rekli sa 35 a na ringeraji pise 37 pa sam se sad zbunila?user posted image

Direktna veza do poruke: 825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Priče malih junaka: tvrdoglav kao mama, ti...
U 32. nedelji, moja vena je pukla, a posteljica se pokidala. Nikada neću zaboraviti kako stojim u sali u lokvi krvi i ra...
Cepanje na porođaju: Kako ga izbeći?
Položaj u kojem ćete roditi ima veliki uticaj na to da li ćete se pocepati ili će biti potrebno sečenje perineuma. Cepan...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here