|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Beta HCG
12.12.2011 15:31:37   
jellenako
Jel moze mala pomoc?
poslednja menstruacija 18.11. a danas  12.12. beta 267 test iz krvi radila par dana pre ocekivane menst.
Dobijam na svakih 28 dana + 5 dana koliko mi traje ciklus znaci na svakih 33 dana ako sam dobro izracunala.
Zanima me kad su mi bili plodni dani i koliko sam trudna,s obzirom na to da bi po mojim proracunima trebalo da dobijem tek za koji dan.Inace menstruacije su mi uvek redovne!Koliko traje period implantacije i posle koliko se vidi u krvi.Hvala

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1226
12.12.2011 15:36:17   
malenac76
jelenko nema sta trudna si sigurno user posted image
ja sam posljednju imala 15.11. i u subotu mi je bio pozitivan testic.
znaci da si u 5toj nedelji

(odgovor članu jellenako)
Direktna veza do poruke: 1227
12.12.2011 15:37:39   
Maslacak15

Zdravo andromedauser posted image
Ja bih ipak rekla da je biohemijska trudnoca mnogo verovatnija u slucaju svake pozitivne bete, narocito iz krvi! Iako vidim da se na internetu pominje proizvodnja HCG a od strane cisti, nisam pronasla ni jedan kredibilan medicinsko/naucni izvor da potvrdi tu tvrdnju. Ciste mogu da nastanu kao posledica visokog HSCga ( funkcionalne luteinske u ranoj trudnoci) a ne obrnuto. HCG mogu da proizvode neki tumori kod mladih zena ali to je jako jako retko. Inace HCG proizvodi samo trofoblast, tj spoljni deo embriona u razvoju i zato su testovi tako pouzdani.

Sa druge strane biohemijske trudnoce su nazalost jako ceste, jer je implantacija kompleksan proces koji cesto ne biva uspesno okoncan do kraja. Ali nema razloga da vec u sledecem ciklusu ne bude uspesne trudnoce!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1228
12.12.2011 17:43:16   
malenac76
maslacak meni je  vadjenje krvi veliki stres i uvijek mi pozli .. da li je bolje da ne vadim betu jos neko vrijeme i da li je ok da je uopste ne vadim user posted image

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 1229
12.12.2011 18:15:29   
Maslacak15
I na ovom mestu Malenac,

Nemoj uopste da je vadis! To je samo mucenje... Strpi se, uzivaj i idi kod lekara najbolje za dve nedelje. I kad vidis srculence na ultrazvuku ceo svet ce biti tvojuser posted image

user posted image

(odgovor članu malenac76)
Direktna veza do poruke: 1230
16.12.2011 17:13:01   
mala nevaljala
Poslednju mens. sam imala 19.11.,danas sam vadila betu i bila je 5,47,a ovulacija mi je bila oko 3.12.
Imali sanse da je ovo trudnoca?

(odgovor članu jellenako)
Direktna veza do poruke: 1231
18.1.2012 16:55:21   
Anoniman
13.12.2011. je bio prvi dan mog menstrualnog ciklusa, pms kao poceo na vreme, ali od sl.menstruacije nista. Pre par dana pocela sam da citam o simptomima i skapiram da imam skoro sve...Pre par dana pocela sam cak da imam rozikast sekret i resim,posto su mi inace ciklusi na 28 dana,da odradim u labaratoriji beta HCG test. Rezultati su mi 8,23 mlU/Ml, kontaktirala sam neke poznanike posto nisam stigla otici kod lekara,i oni su mi rekli da odradim opet za 2 dana.
Da li neko moze da me posavetuje, s obzirom da mi je krvarenje malo pojacano u odnosu na juce,tj.sekret je crveniji?
Hvala!!

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1232
18.1.2012 17:09:28   
Nataša1
Anonimna, pošto ti je ovo tek 19 DC, verovatno je tek počela implantacija ploda. Visina BetaHCG odgovara toj situaciji.
Često se zbog implantacije događa krvarenje, mada, ako se pojača, možda treba da se posavetuješ sa ginekologom. AKo je sve ok, verovatno će da stane za dan-dva.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1233
18.1.2012 18:42:04   
malenac76
anonimna ja bi na tvom mjestu odmah otisla kod dr. mozda ti treba dodatni progesteron, inekcija ili tablete. bolje je da odes i posavjetujes se.
user posted image

(odgovor članu Nataša1)
Direktna veza do poruke: 1234
18.1.2012 18:46:01   
Anoniman
Hvala na savetima,zaista mi znace...
Doktor mi je rekao preko telefona da odradim za koji dan opet beta Hcg test,jer nismo u mogucnosti da se vidimo...
Nadam se pozitivnom rezultatu...user posted image

Direktna veza do poruke: 1235
18.1.2012 18:48:38   
Olga75
Anonimna , imas krvarenje i betu 8,23 i dr ti je rekao za koji dan da odradis ponovo betu user posted image
a koliko je dana to koji dan ? dan , dva , tri , pet , dvanaest ?

< Poruku je uredio Olga RR -- 18.1.2012 18:51:12 >

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1236
18.1.2012 18:50:25   
malenac76
ima li neki drugi dr kod koga bi mogla da odes. to je bas neozbiljan pristup user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1237
18.1.2012 18:54:04   
Olga75
ili je neozbiljan dr ili je sprdnja
mislim : rozikasti sekret , sad je malo vise crven
ili je sekret ili je krvarenje
rekao mi je dr da uradim betu koja je pozitivna za koji dan
nema koji dan , treba da se udupla za 24 sata a po vrednosti i izostanku ciklusa se moze odrediti i koja je nedelja ( ukoliko je ciklus manje - vise redovan )
mislim , daaaaaj

Direktna veza do poruke: 1238
18.1.2012 23:30:54   
pandica
taj dr. je katastrofa , idi kod drugog i  proveri betu opet
nadam se da ce sve da bude  dobro!

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1239
20.1.2012 11:45:40   
Olga75
IZVORNA PORUKA: mala beka

zdravo menstruacija mi je kasnilla 2nedelje a inace mi nikad ne kasni,uradila sam dva testa na urinu jedan je bio slabo pozitivan tj imao je dve crtice ali je druga bila mnogo bleda roze a drugi negativan.uradila sam betu i bila je 0,1. otisla sam i kod ginekologa rekao je da vidi trudnocu ali je mala tj rana trudnoca.tri dana nakon posete ginekologa dobila sam menstruaciju.nazvala sam ga i javila mu a on je rekao da nista ne diram,ako pocnu bolovi i parcici tek tad da mu se javim u ordinaciju. zanima me vase misljenje da li je neko imao slican slucaj,sta mislite da li sam ipak bila trudna ili ne?da li je pouzdanija beta hcg ili ginekolog??unapred hvala

IZVORNA PORUKA: mihi

Mala beka najpouzdaniji dokaz trudnoće je povećanje nivoa b-horionskih gonodotropina u krvi i urinu, svi testovi trudnoće su na tom principu. Ako si uradila betu dve nedelje nakon izostanka menstruacije a beta bila 0,1 trudnoće verovatno nije bilo. Nekada dođe do biohemijske trudnoće, poraste beta a poloda nema, u materici, o tome imaš temu kao i o ovome što se tebi dogodilo, Menga izostala test negativan, isčitaj sve, koristiće ti.

(odgovor članu pandica)
Direktna veza do poruke: 1240
20.1.2012 11:49:36   
mala beka
hvala na odgovoru

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1241
23.1.2012 17:19:50   
nonni
Evo i mene, poslednju menstruaciju sam imala 29.12.2011 godine a u cetvrtak sam radila jedn test, bio je negativan a od petka do danas imam 10 testa sa user posted image  user posted image
Danas sam vadila betu rezultat je 181 a izracunala sam sam da sam trudna 3 nedelje i 4 dana user posted image
Jel ovo dobra beta za tu nedelju user posted image

(odgovor članu mala beka)
Direktna veza do poruke: 1242
23.1.2012 18:48:09   
maca821
nonni a koji ti je dpo bio u petak?

Umesto što bih davala sebi razloge zbog kojih ne mogu,dajem sebi sve moguće razloge zbog kojih MOGU…

(odgovor članu nonni)
Direktna veza do poruke: 1243
23.1.2012 20:02:18   
plačljiva
nonni čestitam,možda je blizanačka trudnoća user posted image

(odgovor članu maca821)
Direktna veza do poruke: 1244
23.1.2012 20:06:15   
pandica
user posted image user posted image i ja imam takvo misljenje placljiva.

nonini  cestitam jos jednom uzivaj!user posted image user posted image

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 1245
23.1.2012 20:08:10   
plačljiva
Nonni user posted image  vuci nas sa tobom...

(odgovor članu pandica)
Direktna veza do poruke: 1246
23.1.2012 20:09:53   
bea83
Nonni, moja je sa pune 4 nedelje bila 587, tako da je, računajući unazad, tvoja superuser posted image Uživaj u trudnoći i čestitam ti od user posted image

(odgovor članu pandica)
Direktna veza do poruke: 1247
24.1.2012 7:52:56   
nonni
IZVORNA PORUKA: maca821

nonni a koji ti je dpo bio u petak?

Maco nemam pojma, ja mislim da je bio 11 dpo trakice su mi za ovulaciju bile pozitivne od 11 dc, a u petak mi je bio 22dc, sad  sto znaci da sam bila 11dpo ili 12 dpo. Nisam sigurna uopste koji mi je dpo, sad mi je tek 26 dc.

(odgovor članu maca821)
Direktna veza do poruke: 1248
24.1.2012 7:53:48   
nonni
Hvala svima na cestitkama, vucem za nosice.

(odgovor članu nonni)
Direktna veza do poruke: 1249
24.1.2012 10:03:44   
Meisje
Noni bravo za betu,.super jeuser posted image

Kakve su ti misli,takav ti je zivot

(odgovor članu nonni)
Direktna veza do poruke: 1250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Koje doba dana je najbolje za zatrudneti?
U kojim mesecima i delovima dana su koncentracija spermatozoida, ukupan broj spermatozoida i normalna morfologija najveć...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here