|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dečije cipele
30.11.2011 11:48:40   
Anoniman
Drage zene, mozete da kupite uloske za obucu koja nema anatomski(rudovi ulosci su bas dobri npr.) ali ako dete provodi u obuci sat, dva to i nije strasno, bitno je koje nosi u vrticu, tamo je najduze ili kod kuce, bar nas tako savetovase. Moja cerka ima ravnije tabane, ali popravilo joj se stanje i od kako vezbaju u vrticu i na plesu, a kod kuce hodi bosa, ne mozes naterati da se obuje, ima kao vunene carapice odozdo sa bockicama nekim, taman je i to dobro za ravan taban

enavanja rudove polusandale je moje dete nosilo u vrticu, godinu dana su potrajale(pokidao se djon i to napred, i zguzvala se postava, sto nije cudno, bnosila ih je svaki dan), nije se zalila da su neudobne. Mi smo ih kupili, regularno i to su bili neki stariji modeli te im je cena bila ok, sto se kaze na godisnjem nivou prihvatljivo :)

sta vam je dr preporucio za uloske, koja marka, firma?

(odgovor članu enavanja)
  Direktna veza do poruke: 976
30.11.2011 13:33:22   
nela79

IZVORNA PORUKA: enavanja

mi takodje treba da nosimo ortopedske cipelice, pedijatar nam je dao neke adrese za cipelice i za uloske, pa sad ne znam sta je najbolje.A deverova deca su nosila rudove koje su tada isle preko osiguranja, sad sam citala ne znam ko je napisao da to vise ne moze.Ima li ko iskustva sa tim.I da li je moguce da je rudo zaista toliko neudoban.Ne bih da mu uzmem nesto sto nece nositi.

Enavanja mi smo u septembru uzeli ortopedske cipele za starijeg sina. Uzeli smo ih u Orto medical-u. Ja sam isto tako pregledala veb stranice par proizvodjaca i odlucila se za ove. Najljepse su izgledale al prije svega njih mi je preporucila dr iz Banje Koviljace. Za sad smo zadovoljni. Vanja se bas brzo navikao na njih

(odgovor članu enavanja)
Direktna veza do poruke: 977
2.12.2011 16:43:58   
Anck Su Nmaun
Napokon nasli cizmice...sad su cure spremne za zimu user posted image

user posted image

(odgovor članu enavanja)
Direktna veza do poruke: 978
2.12.2011 22:48:23   
madre
anck, ne zna se koje su lepseuser posted image
ja sam bogdanu pre neki dan uzela baldino duboke cipelice, ali mi nisu za zimu. moram i zimske da potrazim.

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 979
4.12.2011 13:33:28   
gagana83
Anck, i mi imamo ovakve Pollino samo su ljubicaste.
Ne znam za tebe,ali ja uopste nisam zadovoljna. Mnogo su krute.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 980
4.12.2011 14:58:24   
madre
nasla sam za bogdana mnogo lepe cizme za sneg, ali nemaju anatomski ulozak...
patike mu kupujem bez, a patofne i cipele sa uloskom. koliko je on zaparavo bitan?

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 981
4.12.2011 14:59:42   
madre
vidite sto su lepeuser posted image
user posted image

e sad, one su bas duboke, ne znam da li ce to da mu smeta dok bude hodaouser posted image

< Poruku je uredio madre -- 4.12.2011 15:00:42 >

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 982
4.12.2011 15:09:07   
lesica
Madre,i ja sam L kupila cizme za sneg bez anatomskog uloska (mada koliko sam ja videla uglavnom su sve bez) e sad,koliko ce on dnevno tj u kontinuitetu biti u njima? Ne vise od sat-sat i po,tako da ja mislim da to i nije toliko bitno. A na kraju,u apotekama beograd imas anatomske uloske-kozni ulosci za decu koje oni proizvode i nama je fizijatar preporucio da lepo njih kupujemo i ubacijemo u svu obucu gde nema ulozak. Uglavnom,to zadovoljstvo kosta celih 31 dinar a niko nema pojma o tome.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 983
4.12.2011 15:30:00   
Anoniman
Lesice i mi nismo znali za to, ali mi je muz nedavno rekao za to, video u apoteci, vec sam i smetnula sa uma, super sto si spomenula :)

(odgovor članu lesica)
  Direktna veza do poruke: 984
4.12.2011 15:32:52   
lesica
Kazem vam,meni je za njih rekla dr fizijatar pre nekih mesec dana kada smo isli na pregled.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 985
4.12.2011 15:39:05   
Anoniman
Bas cu da pogledam, i da ih probamo, ako ih nadjem u mom kraju

(odgovor članu lesica)
  Direktna veza do poruke: 986
4.12.2011 16:00:28   
SUPER MAMA

IZVORNA PORUKA: enavanja

mi takodje treba da nosimo ortopedske cipelice, pedijatar nam je dao neke adrese za cipelice i za uloske, pa sad ne znam sta je najbolje.A deverova deca su nosila rudove koje su tada isle preko osiguranja, sad sam citala ne znam ko je napisao da to vise ne moze.Ima li ko iskustva sa tim.I da li je moguce da je rudo zaista toliko neudoban.Ne bih da mu uzmem nesto sto nece nositi.

Ortopedkse cipelice idu preko Socijalnog, ko vas laze da neide.samo treba fizijatar ili ortoped da vam da nalog i lepo overite u filijali gde pripadate, mislim na socijalno i to vam je nalog na godinu dana.Svake godine ga obnavljate ako iamte potrebe.

Evo ja treba da ga obnovim inace privatno sa dijagnozom nema sanse da nadjete ortopedske cipelice ispod 6500 dinara.bar za ovo imam iskusta.
Proverite na sajtu http://www.rzzo.rs/index.php/najcesca-pitanja-main ako mi ne verujete.

(odgovor članu enavanja)
Direktna veza do poruke: 987
11.12.2011 17:43:45   
Natalie018
Mi konacno kupili danas cipelice za prohodavanje... user posted image Posle duzeg razmisljnja odlucismo se za ove pollinove. Imaju anatomski ulozak od prirodne koze i lagane su.

user posted image

(odgovor članu SUPER MAMA)
Direktna veza do poruke: 988
11.12.2011 20:25:53   
isidora88
kako se krecu cene patofni? i gde je ok izbor?

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Natalie018)
Direktna veza do poruke: 989
11.12.2011 21:27:29   
Natalie018
Isidora, imas dobre patofne u pollino radnjama. Imaju anatomski ulozak od prirodne koze i lagane su, a cene se krecu oko 1500 do 1800 din. Mi danas uzeli detetu i jedne patofnice njihove.

< Poruku je uredio Natalie018 -- 11.12.2011 21:29:18 >

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 990
12.12.2011 0:30:31   
pepeljuga
Mi smo juce kupili Pollino patofnice a pre desetak dana i zimske cipele/patike. Od prvih cipelica kupujemo Pollino, super su! Meni su i ubedljivo najlepse, plus mi je bitno da su nesto izmedju cipelica i patika pa mogu i na trenercicu da se nose a da ne izgleda glupo user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu Natalie018)
Direktna veza do poruke: 991
12.12.2011 9:19:39   
bebać
Nina preslatke su ti čizmice za malog, baš mi se svidjajuuser posted image

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu enavanja)
Direktna veza do poruke: 992
13.12.2011 9:09:01   
Snelle
Da li je neko kupovao wink obuću?

(odgovor članu bebać)
Direktna veza do poruke: 993
16.12.2011 23:48:12   
suncica82
Koji broj obuce nose bebe od 6 i 9 meseci?

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 994
16.12.2011 23:49:34   
Snelle
To sve zavisi od deteta. Moje dete je sa 10 meseci nosilo npr 21 a od moje drugarice mali u istom uzrastu 18.

(odgovor članu suncica82)
Direktna veza do poruke: 995
17.12.2011 1:02:43   
madre
suncice, koliko se ja secam te nehodajuce cipelice nemaju broj, vec oznaku od koliko do koliko meseci.

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 996
17.12.2011 11:26:30   
suncica82

Hocu preko interneta da narucim cipelice pa nemam pojma koji broj da uzmem.Moram prvo pogledati negde u prodavnici pa onda da narucim.
Hvala vam na odgovorima :-)

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 997
17.12.2011 12:51:22   
isidora88
gde u NS ima da se kupe decije cipelice a da nema anatomski ulozak?user posted image
razmisljam da mozda kupim mateji pediped cipelice ali bih jos po gradu da vidim ako imaju negde sa obicnm uloskom

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 998
17.12.2011 12:56:39   
tijatija
Kad sam rodila prvu cerku ped. nam je preporucila prve cipele duboke sa uloskom, kad sam trebala drugoj da uzmem ( koja je samo godinu mladja od nje) ista ta ped. nam je napomenila da uzmemo ravne cipele bez uloska user posted image user posted image
Stvarno nisam pametna sta ce reci za ovo trece kad dodje vreme

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 999
22.12.2011 20:43:53   
Anoniman
U office shoes-u je sniženje (stalno su neka sniženja ali je sad snižen ovaj model), kupila Neši danas ove:

user posted image

Inače su 7 hiljada, na sniženju manje od 5. Ciciban nećžu da mu uzimam iz principa, jako su bezobrazni (imaju jednu jedinu radnju u NS i u toj radnji nikad, ali nikad nema baš taj br. koji meni treba, i to se potrefi da nema od 5-6 modela, nemaju zepice za dečake uopšte u broju koji mi treba, jako neozbiljno), geox mi se ne dopadaju, prošle godine sam mu uzela neke Markoni koje su pukle posle mesec dana, tako da su mi ove sigurna investicija.

(odgovor članu tijatija)
  Direktna veza do poruke: 1000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Dušica Eli - priča o dobroćudnom duhu žens...
U mts Dvorani u nedelju 3. novembra u 15h održaće se specijalna projekcija animirane priče "Dušica Eli", na kojoj će p...
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here