|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Koncerti
31.10.2011 10:12:24   
Milevaa
da li je neko bio sinoć na sade?

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 276
31.10.2011 10:13:02   
Milevaa
meni su propale karte jer mi se ćerka razbolela user posted image

(odgovor članu Milevaa)
Direktna veza do poruke: 277
31.10.2011 10:26:04   
majathegreat
Pisala sam da sam bila. Bilo je zaista odlično. Obišla sam puno koncerata, putovala i u inostranstvo namenski na iste.
Meni lično, ali to sam zaista fan, je najbolji bio Patti Smith nastup na exitu, ali to nema veze sa bilo kakvim upoređivanjem.
Ali ovaj Sade nastup je u top five definitivno. Pokazala nam je svima kako se to radi. Došla i lepo rekla evo ovo se zove koncert. To je moj utisak.

(odgovor članu Milevaa)
Direktna veza do poruke: 278
31.10.2011 10:30:27   
majathegreat
IZVORNA PORUKA: MaliMis

Ja otkad imam prikolicu, ne idem nigde user posted image

Jeste teško izvodljivo, mada sam ja u devetom mesecu svoju prikolicu vodila na jedan fin koncert Vaya con dios u Sava centru.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 279
31.10.2011 10:34:41   
Ana RR
Čekam drugaricu da dođe na kaficu i prenese mi utiske sa koncerta user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu majathegreat)
Direktna veza do poruke: 280
31.10.2011 10:49:06   
Milevaa
uh , sada mi je još više krivo što sam propustilauser posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 281
4.11.2011 11:30:37   
PoisonEve
Evo imate u SKC-u u subotu tribute EKV, na godisnjicu Milanove smrti, okulja se prezivela ekipa i prijatelji. Znaci Tedi, Marko Milivojevic, Zika, Tanja...Ja ne mogu da ostavim bubu, mala je ali mi se bas bas ide...
600

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu Milevaa)
Direktna veza do poruke: 282
8.11.2011 0:53:18   
Anoniman
PE u subotu je bilo 17 godina od Milanove smrti, na zalost, mislim da svake godine ima tribute ... meni je uvek dobar koncert Brejkersa, pamtim jedan posebno u SKCu 2005 letnja basta i izdvojila bih Whitesnake 2006 na Tasu, zao mi je sto nisam isla na Metaliku na Partizanovom stadionu, ali bice valjda prilike ;)

(odgovor članu PoisonEve)
  Direktna veza do poruke: 283
2.12.2011 12:43:29   
dunja RR
Molim vas mame, napišite mi šta mislite o ovom koncertu i da li bi je to nešto gde biste vodile bebe i decu:

Trkulja ponovo svira za bebe i decu

< Poruku je uredio dunja RR -- 2.12.2011 12:45:52 >

(odgovor članu Vučko.ba.)
Direktna veza do poruke: 284
2.12.2011 13:24:44   
gugutka

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Molim vas mame, napišite mi šta mislite o ovom koncertu i da li bi je to nešto gde biste vodile bebe i decu:

Jako lepo user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 285
2.12.2011 13:45:53   
Leki 77
Sinoć je Viva Vox pevao u SC. Fenomenalni su bili!!!!
Večeras je Hladno pivo u Hali sportova.

(odgovor članu gugutka)
Direktna veza do poruke: 286
2.12.2011 13:53:56   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: Leki 77

user posted image

Ova mi je omiljena njihova

PITALA SI ME

(odgovor članu Leki 77)
Direktna veza do poruke: 287
2.12.2011 14:29:42   
Leki 77
Svaka im je po mom ukusu.
A podsećaju me i na KUD Idijote koje obožavamuser posted image
Nažalost, večeras ne mogu na koncert. A baš mi se ponovo išlo.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 288
2.12.2011 14:39:28   
dunja RR

I mene, KUD Idijoti su mi omiljeni bend iz tinejdž dana.

(odgovor članu Leki 77)
Direktna veza do poruke: 289
2.12.2011 14:47:17   
Snelle

Meni je jako interesantna njegova muzika, ali iskreno ne znam koliko bi ovo bilo interasantno deci mladjoj od 3 godine, tj. možda bi i bilo interesantno, ali bi se na kraju sve svelo na to da mame jure decu po sali, barem onu koja hodaju user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 290
2.12.2011 14:49:48   
Sanjica26 RR
U ovom tekstu kazu da ce deca uz pratnju roditelja moci sa sede, leze, setaju, igraju... tako da je to super.user posted image

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 291
2.12.2011 14:50:13   
Jeca*
mi smo isli na taj koncert...pisala sam na RR vec.
bilo nam je lepo i bilo je puuunooo beba

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 292
2.12.2011 14:51:21   
Jeca*
evo pogledajte KLIK

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 293
2.12.2011 14:53:23   
aster
Ja bih jako volela da odemo na ovaj koncert. Hteli smo i prošlog puta, ali nismo bili u gradu. Inače, kad smo videli najavu za koncert na tv-u,nešto je Trkulja svirao, moje dete je odmah batalilo sve igračke i gledao kao omađijan :) Baš mu je bilo interesantno i videlo se da mu se sviđa. A što se tiče jurcanja po sali, a valjda će biti miran neko vreme. U svakom slučaju lepo bi bilo da i tetka ide sa nama, pa da trčkamo na smenu :)

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 294
2.12.2011 14:59:17   
dunja RR

Da li bi neko išao na koncert od vas, pregovaram za karte? Da ne pregovaram bez veze, pa da na kraju niko ne ode, žao mi da propadnu karte i da ispadnemo neozbiljni.
Imamo mogućnost da dobijemo 8 karata, ako mi se prijavite ovde, SADA i kažete da bi išli (skupite se) vas 8 (deca i odrasli), onda ću tražiti.

Čekam vas sa rešenjem moje dileme:) Prvih 4 x 2 ili 3 x 3 + 1 x 2, kako god, prijavite pa će mo videti kako da raspredimo, do 8 osoba (prvi koji se prijave)

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 295
2.12.2011 14:59:18   
Snelle
IZVORNA PORUKA: Sanjica26

U ovom tekstu kazu da ce deca uz pratnju roditelja moci sa sede, leze, set_aju, igraju... tako da je to super.user posted image

Nisam čitala tekst user posted image

E pa u tom slučaju, hiphiphurej user posted image
Ja bih se prijavila, ali ja radim u to vreme kad je koncert. Znači, u obzir dolaze samo nezaposlene mame, one koje su na porodiljskom ili mame koje mogu da šmugnu sa posla user posted image

< Poruku je uredio Snelle -- 2.12.2011 15:04:41 >

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 296
2.12.2011 15:06:58   
dunja RR

Da li bi neko išao na koncert od vas, pregovaram za karte? Da ne pregovaram bez veze, pa da na kraju niko ne ode, žao mi da propadnu karte i da ispadnemo neozbiljni.
Imamo mogućnost da dobijemo 8 karata, ako mi se prijavite ovde, SADA i kažete da bi išli (skupite se) vas 8 (deca i odrasli), onda ću tražiti.

Čekam vas sa rešenjem moje dileme:) Prvih 4 x 2 ili 3 x 3 + 1 x 2, kako god, prijavite pa će mo videti kako da raspredimo, do 8 osoba (prvi koji se prijave)

Držim otvorenu ponudu još pola sata (tada moram da javim), pa ako mi javite u tom vremenu tražiću karte.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 297
2.12.2011 15:08:13   
aster
Ja bih rekla - idem 100% da je u nekom kasnijem terminu. Ovako, moram prvo da vidim da li mogu nekog da "ulovim" da nam pravi društvo.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 298
2.12.2011 15:13:53   
Snelle
Dunja, sad dosta mama koje bi možda mogle da idu nisu na forumu. Zar ne može ponuda da važi npr do večeras?

(odgovor članu aster)
Direktna veza do poruke: 299
2.12.2011 15:15:28   
Anoniman
Zao mi je sto nisam mogla na Viva Vox user posted image
IZVORNA PORUKA: Leki 77

Sinoć je Viva Vox pevao u SC. Fenomenalni su bili!!!!

(odgovor članu Leki 77)
  Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Ime za decaka
Lexy

Da li vam se svidja ime Jan?

Da (28%)

Ne (72%)

Ukupan broj glasova: 169

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here