Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 1.12.2011 16:41:16
|
|
|
|
dunja RR
|
1. Testove sam koristila jednom, iz razloga sto su prilicno skupi, ali mislim da su odlicni i da uz njih se svakako povecava sansa da ugledamo nase dve crtice:-)))))))
|
|
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 1.12.2011 16:41:34
|
|
|
|
dunja RR
|
2. Dobra stvar.
|
|
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 1.12.2011 16:41:58
|
|
|
|
dunja RR
|
3. Trudilicama je ovo najlepši poklon!
|
|
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 1.12.2011 16:42:20
|
|
|
|
dunja RR
|
4. Kućni test za ovulaciju -pruža satisfakciju ! kućni test je prava stvar ako čekaš Božji dar :)
|
|
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 1.12.2011 16:43:12
|
|
|
|
dunja RR
|
5. Ako osvojimo nagradu dacemo je kumi,vreme im je za bebe :)
|
|
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 1.12.2011 16:43:31
|
|
|
|
dunja RR
|
6. Da znamo kada po bebu:)
|
|
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 1.12.2011 16:43:52
|
|
|
|
dunja RR
|
7. Volela bi da u iscekivanju ovog testa kao poklon za bozic ugledam svoju bebu :)
|
|
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 1.12.2011 16:44:49
|
|
|
|
dunja RR
|
8. Nama koji jedva čekamo malo biće ovo stvarno treba.
|
|
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 1.12.2011 16:47:35
|
|
|
|
dunja RR
|
9. Volela bih da II crtice uskoro ispune prazninu u mom srcu i ucine me najsrecnijom osobom na svetu ...
|
|
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 1.12.2011 16:48:02
|
|
|
|
dunja RR
|
10. Neuspelih pokusaja biti nece, na vidiku je zacece, bice radosti i srece, a za 9 meseci dolazi roda pune vrece!
|
|
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 1.12.2011 16:48:23
|
|
|
|
dunja RR
|
11. Svaka čast za akciju i RR i sponzorima!
|
|
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 1.12.2011 16:50:43
|
|
|
|
dunja RR
|
12. Kad Baby time dobijem ja nece vise biti promasaja malo ljubavi + plocica = moja srecica
|
|
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 1.12.2011 16:51:17
|
|
|
|
dunja RR
|
13. Cekamo crtice
|
|
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 1.12.2011 16:53:22
|
|
|
|
dunja RR
|
14. Dobar dan.....evo popunila sam jos jedan test i nadam se da sam dobro odgovorila a i pritom osvojila BABy TIME,voljela bi i s tim probati ostati u drugom stanju....kod nas nema tih plocica za kupiti...pa bi voljela probati kad bi imala.......hvala
|
|
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 1.12.2011 16:53:56
|
|
|
|
dunja RR
|
15. Hvala Vam što nam olakšavate put do bebe! :)
|
|
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 1.12.2011 16:55:01
|
|
|
|
dunja RR
|
16. Baš ste me obradovali. Koristim Baby Time, dugo čekamo lepe vesti, i nadamo se da će mo ga sada osvojiti.
|
|
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 1.12.2011 16:56:11
|
|
|
|
dunja RR
|
17. Kako ste divni, extra! Mi ga imamo, ali nas rode ne vole. Možda ga dobijemo nije na odmet, voleli bi.
|
|
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 1.12.2011 16:56:35
|
|
|
|
dunja RR
|
18. please... :)
|
|
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 1.12.2011 16:58:59
|
|
|
|
dunja RR
|
19. Pomogao je našim prijateljima, a nadamo se da će i nama:)
|
|
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 1.12.2011 16:59:18
|
|
|
|
dunja RR
|
20. Baby Time, Vreme za Bebe!
|
|
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 1.12.2011 16:59:30
|
|
|
|
dunja RR
|
21. Koristila sam BabyTime i jako sam zadovoljna ovim testovima za utvrdjivanje ovulacije. Mnogo nam je pomoglo u tacnom tempiranju odnosa :) nadam se ce jedan od sljedecih ciklusa biti dobitni :)
|
|
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 1.12.2011 16:59:55
|
|
|
|
dunja RR
|
22. Evo nas i zelimo Baby Timeeeee
|
|
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 1.12.2011 17:01:31
|
|
|
|
dunja RR
|
Postati i biti roditelj, jedan je od najzahtevnijih,a istovremeno i najlepših iskustava u životu svakog čoveka. Barem 90 miliona parova širom sveta rade na proširenju porodice u svakom trenutku. Uz samo 20 procenata šanse za trudnoću u ciklusu od mesec dana, nije čudo da lako postanu malodušni. Šta možemo učiniti da bismo povećali šansu za začeće? Od danas glasajte za najbolji komentar a 7.12. ćemo objaviti dobitnika Baby Time testa i poklon iznenađenja. Pročitajte više...
|
|
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 2.12.2011 9:00:23
|
|
|
|
MASHKA
|
joj što volim da glasam, ovoga puta za 9!
|
|
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 2.12.2011 9:08:13
|
|
|
|
srecica_80
|
9
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?