Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vaginalna lučenja (belo pranje) u trudnoći 18.9.2011 14:58:55
|
|
|
|
ivana87
|
Lalojedac, ne brini, i opusti mozak malo..znam da ti je tesko trenutno, jer sam ja svakih mesec dana radila testove, sto babyrapid plocica, sto beta hcg- i svaki put nista..pitala sam se da li uopste i mogu da ostanem trudna..i onda kada nisam razmisljala o tome- desilo se!!! Moj ti je savet da se opustis, i ne dozvolis drugima da te u tome pritiskaju, i sve ce biti u redu..zelim ti da ti se vise od svega pojave
|
|
RE: Vaginalna lučenja (belo pranje) u trudnoći 24.9.2011 18:06:12
|
|
|
|
lalojedac
|
Stigla sam,uhvatio me ispitni rok pa me nema,i dalje cekam,pocele su grudi da me bole,imam mucnine i jutros zamalo da se onesvestim.Sad sam kuci i sutra zovem doktorku da zakazem pregled,drzite palceve!!!Nadam se da je
|
|
|
|
RE: Vaginalna lučenja (belo pranje) u trudnoći 27.9.2011 9:09:45
|
|
|
|
lalojedac
|
Bila sam na ultrazvuku i naravno kao i do sada nema nista,cista!!! Dao mi je chloramfenical i chimoral forte,samo ne znam sta je to zasto? Moj suprug ima los spermogram i doktor kaze da ako ja zatrudnim od mog muza o tome moze da se napise knjiga .Vise ne znam gde da idemo i sta da radimo?5 godina po lekarima i nista.Drzim svima palceve i hvala vam na svemu.
|
|
|
|
RE: Vaginalna lučenja (belo pranje) u trudnoći 27.9.2011 15:52:16
|
|
|
|
mirjam86
|
Devojke nema nigde teme gde bi mi koje planramo trudnocu mogle da pitamo nesto vas koje ste vec . Moze li neka od vas da mi kaze da li je posle oplodnje i ovulacije i dalje imala lepljivu tecnost i vlaznost pol. organa, bolove ali blage u jajniku i nozi? Kako ste merile temperaturu i koliko je iznosila. Hvala vam unapred
|
|
|
|
RE: Vaginalna lučenja (belo pranje) u trudnoći 27.9.2011 16:03:15
|
|
|
|
Olga75
|
ZNACI TRUDNOCE
|
|
RE: Vaginalna lučenja (belo pranje) u trudnoći 5.10.2011 16:45:47
|
|
|
|
VERA980
|
Pomoc! Znam da je najbolje da dr ubedim da mi uradi bris ali do tada molim za savet! Imam jako belo pranje,toliko svrbi da mi je oljustio kozu pa sada imam kao ragade,tj ispucali kozicu koja naravno pece! Pojavile su se i neke potkozne bubuljice,uh..vec sam promenila 2 vrste vaginaleta,macmiror i polyginax. Pomognu par dana pa opet sve nanovo,da poludim,vec mi je dosta svega! Ima li neko slican problem,tacnije RESENJE???
|
|
|
|
RE: Vaginalna lučenja (belo pranje) u trudnoći 3.11.2011 19:15:09
|
|
|
|
Anoniman
|
Imam jedno pitanje za vas, da li smeju da se koriste vaginalete ako je grlic materice uloziv za jedan prst, doktorka mi je rekla da uzmem kanestan i da stavljam, ali je mene strah, a svakog dana mogu da se porodim? Ako neko moze da mi pomogne bila bih mu zahvalna....
|
|
|
|
RE: Vaginalna lučenja (belo pranje) u trudnoći 3.11.2011 19:25:10
|
|
|
|
Verus
|
Ja mislim da je kanesten bezbedan za gljivicnu infekciju, sto pretpostavljam da imas cim ti je dr. rekla? Ti si vec na kraju tako da nemas da brigas, gurni vaginaletu koliko ti prst ode, mislim ne guraj dalje na silu-a i dr. ti je rekla meni bi to onda bilo ok pa da uradim
|
|
|
|
RE: Vaginalna lučenja (belo pranje) u trudnoći 3.11.2011 19:31:11
|
|
|
|
Anoniman
|
Verus hvala na odgovoru... Imam sekret, a taman sam ga se bila resila skoro mesec dana, ma znam ja da mi ona ne bi dala da ne smem, ali mene strah, pa o svemu razmisljam...
|
|
|
|
RE: Vaginalna lučenja (belo pranje) u trudnoći 3.11.2011 19:39:14
|
|
|
|
vonavoj
|
ako ti je dr rekla,stavi moja poznanica se prosle nedelje porodila,imala lak porodjaj,ali jako los bris i beba morala da ostane u bolnici,jos koliko sam shvatila imala i eserihiju,pa i to je beba dobila..uzas bolje ti to zaleci,nego da npr.beba dobije gljivicu na oku,lupam (ala te tesim ,danas mi je takav dan)
|
|
|
|
RE: Vaginalna lučenja (belo pranje) u trudnoći 3.11.2011 19:45:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma ona mi jos juce rekla, a mene bilo strah, kandida opet, mrzim je jedva cekam da je se resim, ona kaze bebi ne moze da skodi, ali ce meni biti teze da se oporavim,da rana zaraste itd... A mene bilo strah zato sto sam otvorena... Von , ti bas znas da utesis coveka...
|
|
|
|
RE: Vaginalna lučenja (belo pranje) u trudnoći 3.11.2011 19:56:28
|
|
|
|
vonavoj
|
Um,ti znas da te ja lolim neces mi zameriti,nije mi dan!
|
|
|
|
RE: Vaginalna lučenja (belo pranje) u trudnoći 3.11.2011 19:58:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Znam, i ja tebe ... Znaci da je gurnem ja veceras, necu duboko, nego ja se tripujem sta ako dobijem bolove pa porodjaj krene, na svasta mislim...
|
|
|
|
RE: Vaginalna lučenja (belo pranje) u trudnoći 4.11.2011 8:46:45
|
|
|
|
Anoniman
|
um, koji kanesten ti je prepisala? ja sam mojoj kukala juce kad je insistirala da moze samo onaj od 6 komada rekla je da je druga opcija krema koju bih unosila isto aplikatorom, ali da su vaginalete bolje.
|
|
|
|
RE: Vaginalna lučenja (belo pranje) u trudnoći 4.11.2011 8:49:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Meni moja uvek da Canesten 3, koristim ga bez aplikatora, ne razumem zasto ta tvoja daje samo taj od 6. Meni ova nudi makmirior, koji ima 12 a kod mene ne delujue, ili Canesten, uzela sam Canesten...
|
|
|
|
RE: Vaginalna lučenja (belo pranje) u trudnoći 14.11.2011 14:39:07
|
|
|
|
Anoniman
|
na kraju mi je dala kremu gyno-daktarin i rekla mi da stavim tri puta, svako drugo vece. i sa kremom, bez obzira sto je isto stavljam uz pomoc aplikatera, nisam imala nikakvih problem. treci put je bio u petak, ali vidim da i danas imam taj beli sekret pa razmisljam da stavim barem jos veceras. na uputstvu pise da moze da se koristi dve nedelje svako vece i da nema opasnosti od predoziranja.
|
|
|
|
RE: Vaginalna lučenja (belo pranje) u trudnoći 23.11.2011 22:05:58
|
|
|
|
Sanchy
|
Ja u vaginalnom sekretu imam gljivice ,posto sam u prvom trimestru dr.mi nista nije prepisala posto je ocigledno protivnik da se bilo sta koristi u ta prva tri meseca ali meni bas smeta ovaj sekret pa da li je nekoj od vas dr.rekao da je upotreba prirodnih tj.biljnih vaginaleta u ovom periodu dozvoljena?Ne znam vise svi pricaju svoju pricu ni u sta nisam sigurna
|
|
|
|
RE: Vaginalna lučenja (belo pranje) u trudnoći 23.11.2011 22:25:11
|
|
|
|
New Mom
|
Ne znam za biljne preparate, stvarno. Meni je sekret duže vreme obilan i onako beličast, bez drugih simptoma, tako da sam zaradila Canesten vaginalete na neko vreme, 3-4 puta nedeljno. I posle 2 doze se smanjio skoro skroz.
|
|
RE: Vaginalna lučenja (belo pranje) u trudnoći 24.11.2011 19:25:21
|
|
|
|
Sanchy
|
Dr mi je striktno rekla nista do kraja prvog trimestra,propustila sam da je pitam za biljne opcije..a kada citam po internetu ispada da ni biljke nisu bezbedne pa sta onda da radis kada imas problem?Pocinjem da se nerviram na samom startu prvenstveno zbog toliko oprecnih stavova izmedju doktora a i svega drugog sto procitas ...ispada da je medicina jedna vrsta filozofije koju interpretira svaki dr na svoj nacin... pa ti sad vidi sta ces..c c c
|
|
|
|
RE: Vaginalna lučenja (belo pranje) u trudnoći 24.11.2011 19:37:43
|
|
|
|
Anoniman
|
definitivno svaki dr ima svoju pricu, a ja ne bih ni biljne preparate na svoju ruku, pogotovo u prvom tromesecju. ako bas ne mozes da izdrzis pitaj da ti da neku kremu za spoljasnju upotrebu.
|
|
|
|
RE: Vaginalna lučenja (belo pranje) u trudnoći 29.11.2011 16:19:43
|
|
|
|
smeskicTB
|
ja od pocetka trudnoce imam sekret- nekada je vodenast, nekada belicast, redji, gusci..nekada ga nema danima..nisam imala peckanje, neprijatan miris..samo se cesto perkam i menjam pamucan ves. medjutim, jutros mi se pojavio sekret koji je nekako sirast, blago zelenkast.. da li imate iskustva? zvala sam dr i rece mi da uradimo sutras bris.
|
|
|
|
RE: Vaginalna lučenja (belo pranje) u trudnoći 29.11.2011 19:21:16
|
|
|
|
limunada
|
Joj kad se seti,od pocetka pa do samog kraja sam imala taj beli sekret sirasti,svaki cas menjala donji ves a pred sam kraj trudnoce bilo je zelenkasto pa posle pred porodjaj krv. Smeskic izvini al neznam,koji si mesec?
|
|
|
|
RE: Vaginalna lučenja (belo pranje) u trudnoći 29.11.2011 19:23:17
|
|
|
|
smeskicTB
|
limunada, sada sam 24nedelja-sesti mesec.
|
|
|
|
RE: Vaginalna lučenja (belo pranje) u trudnoći 29.11.2011 19:28:14
|
|
|
|
limunada
|
Aha,ok nadam se da te nisam uplasila jer meni je to bilo pred sam kraj a nemora da znaci,mozda je bilo i pre al nisam obracala paznju.
|
|
|
|
RE: Vaginalna lučenja (belo pranje) u trudnoći 29.11.2011 19:33:27
|
|
|
|
smeskicTB
|
na trenutak se uplasih-ali cula sam se sa dr, rekla mi je da ne brinem, da uradim bris sutra, pa cemo videti-mozda neka infekcija.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.