|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Da li sam trudna?
24.11.2011 21:16:37   
plačljiva
Već treći dan braonkast sekret...Bole me grudi?MM mi kaže da se ne ložim da sam trudna i da idemo na VTO

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 451
24.11.2011 22:07:36   
Nataša1
Jel ti kasni? Zvuči dobro! A da uradiš test pa onda proveriš progesteron, možda ti je snižen?

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 452
24.11.2011 22:14:15   
plačljiva
JOJ DUGA JE NOĆ...uZEĆU SUTRA UTROGESTAN NA SVOJU RUKU...Nesmem da radim test...Bojim se poraza

(odgovor članu Nataša1)
Direktna veza do poruke: 453
24.11.2011 22:16:51   
Odri Hepbern
Placljiva kakvog poraza se bojis? Zar se nisi pomirila sa cinjenicom da ides na Vto, ovo moze biti samo nenadana pobeda ako test pokaze user posted image . Mani se utrogestana i uradi test. Ne razmisljaj negativno.

Direktna veza do poruke: 454
24.11.2011 22:18:10   
plačljiva
Hvala Odri na podršci...Moram sutra da razmislim šta mi je činiti...

(odgovor članu Odri Hepbern)
Direktna veza do poruke: 455
24.11.2011 22:21:11   
Odri Hepbern
Da si mi blizu ja bih te za ruku i pravac apoteka po test. user posted image Ovde kod mene bas ima jedna sto radi 24h.
Ja mislim da ako stavljas utrogestan a nisi trudna da ce ti samo jos odloziti ciklus, a tebi to nije u interesu s obzirom da cekas 3dc da vadis hormone.

Direktna veza do poruke: 456
24.11.2011 22:21:50   
maslackic
da znas da na forumu ima dosta zena koje su se spremale za VTO a u medjuvremenu zatrudnele user posted image
navijam za user posted image ili user posted image

"Sundjer Bobe, nista te ne cujem previse je mracno !"

Direktna veza do poruke: 457
24.11.2011 22:23:06   
plačljiva
Odri,i ja sam o tome razmišljala...Ujutru idem rano po testić...user posted image

Direktna veza do poruke: 458
24.11.2011 22:25:27   
zivka
IZVORNA PORUKA: maslackic

da znas da na forumu ima dosta zena koje su se spremale za VTO a u medjuvremenu zatrudnele user posted image
navijam za user posted image ili user posted image

Ja!   Srecom odlozena za februar a ja trudna ostadoh i januaru kad je trebala VTO!

(odgovor članu maslackic)
Direktna veza do poruke: 459
24.11.2011 22:25:32   
Odri Hepbern
Navijamo user posted image . Javi ujutru sta je bilo.

Direktna veza do poruke: 460
24.11.2011 22:26:57   
zivka
 Nemoj test! Uradi Betu!
user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 461
24.11.2011 23:15:02   
degu
I ja navijam za betu user posted image user posted image
Plačljiva u pravu je Odri, nemoj uzimati Progesteron na svoju ruku da ti odloži ciklus ako nije pozitivan testić, a celim srcem navijam da bude user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu zivka)
Direktna veza do poruke: 462
24.11.2011 23:17:14   
maca821
placljiva drzimo fige jakoooooooooouser posted image ujutro odmah po testicuser posted image

Umesto što bih davala sebi razloge zbog kojih ne mogu,dajem sebi sve moguće razloge zbog kojih MOGU…

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 463
24.11.2011 23:35:56   
NacaN
Zdravo....
Ima li budnih? user posted image

(odgovor članu maca821)
Direktna veza do poruke: 464
24.11.2011 23:43:38   
NacaN
Citam ove stranice ovde i vaša iskustva zadnjih 3 sata, na svim mogućim temama user posted image

Pa posto i ja razmisljam-mozda poostoji mogućnost da sam trudna. To bih tako volela i želela, a sa druge strane , ne znam kakvu bi to katastrofu izazvalo svima oko mene...Živa nisam. Da ne objašnjavam sada...Ali bilo bi lepo imati bebicu....
Ne znam da li test već mogu da kupim i uradim ili ne.... Zadnju user posted image imala sam 29.10 a već 04.11 smo imali TAJ odnos, sto znači sedmog dana ciklusa... Nemam nikakve neke simptome, oduvek sam jela mnogo pa mi i nije cudno sto i sada jedem, samo su mi grudi problem. Uglavnom me bole samo 7-8 dana pre nego sto treba da dobijem,i kada dobijem prestanu. A sada su pocele da me mnogo bole nedelju dana posle tog odnosa, oko 10.11. I bole me jos uvek...A ovo je sad kao period pred menstruaciju. Jao zbunjena sam totalno... Ne naspavah se celog meseca od bolnih grudi, nikako ne mogu da se namestim.
A mislim da je rano da kupujem test. ILi nije?

(odgovor članu NacaN)
Direktna veza do poruke: 465
24.11.2011 23:48:01   
degu
Naca dobrodošla user posted image
Na koliko su ti inače ciklusi? Jeste li imali samo taj jedan nezaštićen odnos?
Mislim da je sedmi dan ciklusa rano za ovulaciju, al sve je moguće. Uradi testić bar na dan kad bi trebala da dobiješ, nemoj ranije. user posted image

(odgovor članu NacaN)
Direktna veza do poruke: 466
24.11.2011 23:53:49   
NacaN
Hvala user posted image

Ciklusi su mi uglavnom na 29-30 dana...
Ne znam šta da mislim, jooooj.....
Posle toga smo jos jednom imali nezasticeni odnos, ali nije bilo U meni, tako da to nekako ne racunam. 04 je zavrsio u meni, pa zato i razmisljam.
Prethodnih meseci nismo pazili bas u najplodnijim danima, kako kazu po knjizi, ali nista...A sada nismo ni razmisljali o tome, nego smo racunali kao-nema sanse sada, to je neplodan dan...Pa mi je cudno, da li je moguce da se sada "zakacilo" user posted image
Tj.najcudnije mi je samo zbog tih mojih grudi...
A test bih cini mi se, sada otisla da kupim. Kako da izdrzim jos 5 dana?? user posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 467
24.11.2011 23:54:41   
NacaN
A ako sam trudna, i uradim test sutra, sta mislite, bi li on to i pokazao??? user posted image

(odgovor članu NacaN)
Direktna veza do poruke: 468
24.11.2011 23:55:58   
madre
nacan, dobro ti nama doslauser posted image
odgovor ne tvoje pitanje ne znam, ali javice se sigurno neko ko znauser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu NacaN)
Direktna veza do poruke: 469
24.11.2011 23:56:22   
NacaN
Vidim da ima ovde i onih kojima je test pokazao trudnocu iako su ga radile pre sledece ocekivane user posted image
a joooj, dosadna sam znam user posted image

(odgovor članu NacaN)
Direktna veza do poruke: 470
25.11.2011 0:02:13   
degu
Naca mislim da je rano. Nekome je test pokazao i pre očekivane, ali češće bude lažno negativan. Bolje sačekaj, strpi se, prvo da vidiš hoće li ti kasniti. Mada stvarno mislim da ti još tad nisu bili plodni dani, ali opet raznih primera ima. user posted image

(odgovor članu NacaN)
Direktna veza do poruke: 471
25.11.2011 0:06:47   
NacaN
Ok...Pokusacu da se strpim jos malo user posted image
I naravno , obavestiću vas o rezultatima user posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 472
25.11.2011 0:09:56   
plačljiva
Drage moje ako i sutra ne dođe user posted image  sutra radim testić...

(odgovor članu NacaN)
Direktna veza do poruke: 473
25.11.2011 21:11:35   
biks
placljiva drzim palceve user posted image

Direktna veza do poruke: 474
26.11.2011 10:22:07   
Bebana17
Napred placljiva user posted image

(odgovor članu biks)
Direktna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Na odmor sa detetom
Admin

Kuda najčešće idete na odmor sa decom?

na more (46%)

u planine (15%)

u banju (15%)

na selo (15%)

ostalo (8%)

Ukupan broj glasova: 13

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here