Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 26.3.2009 11:30:02
|
|
|
|
Lilly*
|
zille, nasmeja me to za kucu a jos bolji je tvoj muz kada mu rece da jeste kuca
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 26.3.2009 11:59:57
|
|
|
|
Lilly*
|
evo, sada me muz podseti jos jedne provale naseg sina, imao je oko 2,5 god: nabraja on (sin) cije je ununče(unuče)-ja sam babino ununče, dedino ununče, Sašino ununče (moj brat) i Culikino ununče (pas)
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 26.3.2009 12:03:35
|
|
|
|
eugenija
|
Uživam u vašim postovima!!!
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 26.3.2009 12:13:28
|
|
|
|
guppy RR
|
Danas sam pukla od smeha.... nisam mogla da stanem.... Perem ja suđe... otvorena su bila vrata od dnevne sobe ka dečjoj sobici... i zaboravila sam zatvoriti vrata od kupatila. Čujem ja neko utrčava u kupatilo, čuje se noša (stoji tamo na podu uz kantu za smeće i jednu kantu za novine / papir) ... i ja odoh da pogledam ko je.... KAD ONO ... sedi Maja na noši... u rukama raširene novine.... kaki i čita ... slikala sam je... ja mislim da ćemo se toj slici smejati do kraja života!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 26.3.2009 12:44:23
|
|
|
|
Anoniman
|
Dosla nama drugarica iz drugog grada u goste, pa smo mm i ja smislili da izadjemo sa njom u grad uvece. Objasnili smo detetu kako stoji situacija i odveli ga kod svekrve i svekra na nocenje. On je tamo svekrvi zabrinuto ispricao "dosla neka luda Sanja i mama me oterala od kuce"
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 3.4.2009 0:30:21
|
|
|
|
Lilly*
|
Bili smo danas na igralistu, i jedan decko od oko 6 god kaze mom sinu da je beba, na sta moj sin odgovara "nisam beba, spavam u velikom krevetu", ljubi ga mama, a najzanimljivije od svega je sto se svo vreme buni sto smo ga, pre oko nedelju dana, prebacili iz krevetca u veliki krevet, a sada je taj isti krevet dobar kao argument da nije beba..
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 3.4.2009 0:37:29
|
|
|
|
kumara
|
Jooooj srce!!!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 11.4.2009 12:35:49
|
|
|
|
Lilly*
|
peva moj sin malo pre pesmicu "zakleo se bumbar u cvet i u med.." ali on peva "zapleo se gumbar.."
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 11.4.2009 19:49:13
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: lilly.79 peva moj sin malo pre pesmicu "zakleo se bumbar u cvet i u med.." ali on peva "zapleo se gumbar.."
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 24.4.2009 17:09:16
|
|
|
|
Lilly*
|
Evo jos jedne "ideje" mog sina: sada je odlucio da je veliki i sam se oblaci, jedino ne zna kratke carapice (dugacke je naucio) okrene ih naopacke-peta gore i ja mu objasnjavam "Ovo je peta i ona ide dole" a on me zeza "A ovo je šesta"
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 24.4.2009 21:12:08
|
|
|
|
Dora
|
Luka: "Što ne kupiš Plantikač da ti kada bude čista i blistava?" Plantikač je izmišljena reč za wc sanitar. On često tako izmisli reč za nešto. "U gadnu je ćila" ja fraza za nešto gde njih dvojica idu, a ja ni dan danas nisam odgonetnula šta bi to moglo da znači... *********************************************** Luka sedi pola sata na wc-u i ja ga požurujem:"Hajde, siđi sa wc-šolje, hoću da se kupam!" Luka:"Ali mama, što hoćeš da se kupaš u wc šolji???" *********************************************** -Milice, kaži mi kako ti je bilo u školi? -"kako ti je bilo u školi."
< Poruku je uredio guppy RR -- 25.4.2009 21:37:27 >
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 25.4.2009 14:19:14
|
|
|
|
mamanp
|
Brus Li je Mus Li (musli) Ene kak sam lepa!
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 13.5.2009 12:01:11
|
|
|
|
gracija
|
Sad dok sam ja bila sa vama na crticama,cujem u sobi da Matej stenje a Milica ga tjesi.Udjem u sobu da vidim sta se desava a ona mu stavlja snale u kosu i govori:Pa mora malo da boli,smiri se,moras se strpiti ako hoces da budes lijep.Kad sam joj poslije desetominute price "objasnila"zasto djecaci ne nose snale ona odgovara:Ali mamaaa,njemu bas lijepo stoje snale i mnogo je zgodan sa njima
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 13.5.2009 12:02:33
|
|
|
|
mamanp
|
Slatkisi mali.
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 13.5.2009 12:03:10
|
|
|
|
Anoniman
|
divna je
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 14.5.2009 0:51:33
|
|
|
|
Dora
|
IZVORNA PORUKA: Zille Pecemo mi jagnje na raznju, i kad je bilo gotovo pita moj Laza"tata je l' to kuca". Tata kaze "jeste, hoces da jedes?" Laza bez razmisljanja kaze"daaa" i otkine parce mesa i pojede. ...ali, jeste, hoćeš da jedeš?
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 14.5.2009 7:17:21
|
|
|
|
Nanica1
|
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 3.6.2009 18:38:37
|
|
|
|
Lilly*
|
Kupujem jutros sinu kiflu i pitam ga koju hoce, lisnatu ili sa susamom, a on kaze "Glistavu"
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 3.6.2009 18:41:44
|
|
|
|
Lilly*
|
A jeste li cule za Mindza kornjace
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 3.6.2009 19:11:33
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: lilly.79 A jeste li cule za Mindza kornjace
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 3.6.2009 19:14:07
|
|
|
|
Tara
|
Uzivam u vasim postovima, andjeli
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 17.6.2009 9:27:25
|
|
|
|
Maya21
|
pita mene danas Maki: Mama je l ljudi kad umru i odu na nebo oni postaju avioni??
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 17.6.2009 9:34:00
|
|
|
|
prase
|
Bolje je tako, nego kako je moja nećaka sa 3 godine otišla kod svoje prababe i rekla: "Baba, kad ćeš da umreš, da te zakopamo?" Onda su joj objasnili da ljudi idu na nebo, a ne u zemlju, na neki način... E od tad je htela da vine babu na nebo... Procenilo dete da je prababa tome najbliža, a hoće da vidi
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 17.6.2009 9:36:33
|
|
|
|
Ana RR
|
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 17.6.2009 15:47:00
|
|
|
|
NadaR
|
IZVORNA PORUKA: prase Bolje je tako, nego kako je moja nećaka sa 3 godine otišla kod svoje prababe i rekla: "Baba, kad ćeš da umreš, da te zakopamo?" Onda su joj objasnili da ljudi idu na nebo, a ne u zemlju, na neki način... E od tad je htela da vine babu na nebo... Procenilo dete da je prababa tome najbliža, a hoće da vidi
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici SVE JE POŠLO NAOPAČKE, ZA VRAPCE I MAČKEPesma iz legendarne emisije za decu - Na slovo, na slovo. Autor: Duško Radović; Peva: Vlastimir Đuza Stojiljković.
Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?