|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Folikuli
30.10.2011 18:48:15   
meyo
bravo malenac ovo je super!!
ajmo pa da zajedno slavimouser posted image user posted image

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 1751
31.10.2011 9:28:05   
malenac76
meyo kad danas ides na UZ user posted image

(odgovor članu meyo)
Direktna veza do poruke: 1752
31.10.2011 9:50:07   
meyo
za nekih pola sata draga ja tako uskocim da pitam jel imaju vremena posto radim bliyu na minut od ofisa pa ako nemaju vremena dodjem za sat uglavnom sad cu da podjem javim rezultat cim ga saznam a uzbudjena sam ko da sam trudna hahahauser posted image

(odgovor članu malenac76)
Direktna veza do poruke: 1753
31.10.2011 10:34:20   
meyo
evo me folikul 21mm puci ce danas il sjutra tako mi je dr rekla
jel ako pukne znaci da ima jc.user posted image a i ja pitam gluposti ...
od danas krece akcijauser posted image
al me buni sto je enometr. tanji 8.8mm a bio 10mm

< Poruku je uredio meyo -- 31.10.2011 10:46:57 >

(odgovor članu meyo)
Direktna veza do poruke: 1754
31.10.2011 13:14:59   
degu
Meyo, bravo za folikul user posted image pa trebalo bi da ima jć, nekad se desi i da folikul bude prazan, ali nemoj o tome da misliš user posted image
Možda ti prvi put nije dobro izmeren endometrijum, ali ne brini i dalje je dobar. user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu meyo)
Direktna veza do poruke: 1755
31.10.2011 14:11:31   
maca821
meyo super za folikuluser posted image sad u akcijuuser posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1756
31.10.2011 16:44:24   
Nataša1
Ne znam tačno da napišem, ali baš mi je ginekolog ovog meseca na folikulometriji objašnjavao to oko endometrijuma - njegov kvalitet i oblik se promene oko ovulacije, pa mada deluje tanji, on se zapravo promenio i pripremio skroz za ovulaciju. Mislim da je to sasvim OK, 8 mm je dovoljno. Samo budite vredni user posted image

(odgovor članu meyo)
Direktna veza do poruke: 1757
31.10.2011 18:31:30   
daca77
Evo i ja sam se vratila sa UZ i stanje je sledece: na desnom jajniku nema nista, izgubila se vodena cista...a na levom 2 folikula-32x27 i 24x17mm...i da ne zaboravim da napisem da je stigla user posted image a 19dc mi je...
Uzas zivi...dr mi predlaze da krenem odamh sa orgametrilom kako bih zaustavila user posted image i odlozila je za nedelju dana.
Sta sada da uradim?user posted image

(odgovor članu Nataša1)
Direktna veza do poruke: 1758
31.10.2011 18:37:29   
malenac76
daco to su dosta veliki folikuli i cini mi se da su vec malo prerasli..jel dr rekao ista da li su spremni da pucaju?

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1759
31.10.2011 18:39:50   
daca77
malenac, prerasli su, tako da niko i ne pominje pucanje. Dr brine samo da oni ne krenu sa rastom...definitivno imam malo progesterona i zato lepo napreduju u I fazi ciklusa, a onda ne pucaju i nema Ouser posted image

Direktna veza do poruke: 1760
31.10.2011 18:43:16   
nonni
Daco ja bih poslusala doktorku.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1761
31.10.2011 18:44:49   
malenac76
meni se cini da bi tebi dr trebao da da pregnil kad budu na 18 - 19mm i da imate ciljane odnose..i da uzimas progesteron u drugoj fazi ciklusa
ocigleno imas problem sa prerastanjem folikula tj ne puknu kad treba i prerastu u ciste

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1762
31.10.2011 18:48:09   
nonni
Daco ne znam dal se dobro secam, jel tebi bese davao dr. progesteron prosli ili preprosli mesec, kako je stanje tad bilo.

Direktna veza do poruke: 1763
31.10.2011 18:49:00   
daca77
Vec sam popila orgametril, pa ce verovatno i prestati krvarenje. Dr mi je sada samo napomenuo da ce morati da promeni pristup, ali je najbitnije da nestanu ovi veliki folikuli. Verovatno ce mi dati pregnil-mada ranije nisu pucali od 5000 jedinica.

Direktna veza do poruke: 1764
31.10.2011 18:50:52   
nonni
Daco nadam se da ce se to sto pre srediti, pa novi pristup da rezultira dobrom ovulacijom pa bebicom.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1765
31.10.2011 18:51:23   
malenac76
mozda imas prejake opne na folikulima ..pa neka ti da vise jedinica user posted image  
vrijeme je da promijeni pristup... sljedeci ciklus folikulometrija i neka ti da pregnil na vrijeme i poslije progesteron .... ma mora da upali user posted image  cuvam fige
a sta kaze otkud da dobijes tako rano? jel si bas bas dobila ili je neko drugo krvarenje user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1766
31.10.2011 18:57:44   
daca77
nonni, hvalauser posted image
malenac, dr to objasnjava nepravilnim radom jajnika. Ja sam na tu rekla da je vreme da nesto preduzme i spreci vise stvaranje perzistentnih folikula.

Direktna veza do poruke: 1767
31.10.2011 22:10:59   
degu
Daco user posted image to se isto meni dešavalo iz meseca u mesec, ali ja sam to virkom rešila.
Navijam da kod tebe Pregnil bude rešenje, a i da ti se ovo više ne ponavlja, znam koliko to izluđuje.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1768
1.11.2011 10:38:52   
meyo
daco bojim se da i meni ne bude slicna situacija
danas mi je endomertrijum 11mm a folikul 23mm znaci porastao je 2mm od juce ujutro..kako je rekla da ce puci meni nije jasno...mada meni vjestica nece jos to je sigurno..ja pijem virak svakodnevno a pila sam i malo macine trave i koprive ..ma muka mi od svega vise.
ne daje mi nista za pucanje.. e da kad sam radila progesteron ranije meni je bio ok.user posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1769
1.11.2011 10:41:32   
malenac76
meyo ako danas ne pukne vjerovatno ce prerasti ..jel ti dr ista rekla ?

(odgovor članu meyo)
Direktna veza do poruke: 1770
1.11.2011 10:41:38   
degu
Meyo a zašto ti ne da Pregnil? user posted image
Mada verujem da ona vidi da će folikul pući. Šta ti ona kaže?

(odgovor članu meyo)
Direktna veza do poruke: 1771
1.11.2011 11:47:17   
meyo
ne nista osim da dodjem da vidi sjutra pitala me koliki su mi ciklusi ja rekla yadnjih mjeseci dugacki i upitah sta ako ne pukne..nista ti ne brini ima i a to lijek bio je odgovor... mislim da su ovaj m. samo htjeli da vide kako se ponasam u prirodnom ciklusu...user posted image
moyete mi reci zasto ne pucaju ako se u pocetku lijepo razvijaju tj. oni sporije rastu jer su mi cikl.dugi endometr. je valjda ok. .. sta moze biti problem..
jel daju oni pregnyl u prirodnom uopste da pitam sjutra ako budu mogli da mi daju..

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1772
1.11.2011 12:45:04   
daca77
degu, ne znam sta da ti kazem...mozda sam ipak premalo pila cajauser posted image . Dupliracu dozu naredne nedeljeuser posted image .

(odgovor članu meyo)
Direktna veza do poruke: 1773
1.11.2011 16:12:59   
meyo
e da ranije kad sam radila progesteron bio je ok. ... barem su mi tako rekli znam da se to mijenja ..
maa strpit cu se do sjutra pa da vidim sta dalje..

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1774
7.11.2011 12:16:23   
tina37
Ja sam juce pocela sa Puregonom 200 j bio mi je 3 dc i na uz nije bilo nicega,zabrinuta sam,valjda ce proraditi ovi moji jajnici

Jos nisam imala tu priliku i cas_t da me sreca upozna

(odgovor članu meyo)
Direktna veza do poruke: 1775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Izaberi ime
Milica#n

Koje ime vam je najlepse?

Anastasija (42%)

Lane (8%)

Ema (33%)

Ena (17%)

Ukupan broj glasova: 64

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here