nenja22
|
hvala srna, mozda nisam detaljisala, ali da, i jesam pokusavala (i jos to radim, je l' te ) posle podoja i to tako u pocetku tog popodnevnog, koji znam da mi je malo slabiji...pa nije mrtav gladan, al' nije ni totalno sit (jer, naravno i to sam probala, pa je to bilo zabava u svakom smislu, samo jedenje ne ) a o tome da treba prvo slane, jer posle nece da ih jedu nikako, ako se naviknu na slatke...pa, znam da je tako u teoriji...ali, em sto onda ovaj moj, mogao bi do hoklice da tera sa sisanjem, kao sto rekoh negde vec...a em mislim da je i to nekako individualno, kao i mnoge stvari kod beba/dece, pa verujem da cu kosti neke slane obroke, intenzivnijih ukusa, koji kasnije dolaze na red, moci mnogo lakse da "prodam" od ovih sad "golih" krompira, tikvica, i sta ti ja vec znam sto sad kao treba (mali off, ali to sto se svake bebe za sebe tice, kosta je meni prvih mesec, ako ne i duze, naizmenicno flasicu sa mojim mlekom i sisanje i ni u jednom trenutku nije bila frka da nece sisu, jer mu na flasicu lakse ide...a znam da po teoriji, a cula sam pocesto i u praksi, ume stvarno da bude problem)...tako da...daj da ja njemu ustalim bar tu jabuku, pa onda jabuku sa sararepom, pa cemo da smanjujemo jabuku, pojacavamo sargarepu, dodajemo jos po nesto...dok dodje do slaninice, nece on meni praviti problema, ja mislim, ako je suditi po meni i ocu mu