Njakica
|
Bea bebica je Da pocnem pricu iz pocetka,dodjem u ordinaciju i pita me zena kako se zovem,kazem i gleda ona u svesku i ne vidi moje ime,i tako trma vrma sta kako,nadje mene ona u terminu za cetvrtak. I pocela je da me ubedjuje kako sam ja sigurno lose razumela i nije mi dala da dodjem do reci da objasnim da sam lepo cula DVA puta kako mi je rekla SUTRA a ne cetvrtak,ajd da su reci slicne,ali nisu. Rekla je da sacekam sta ce reci doktor,posle mi je bilo toliko krivo da sam malo i plakala u cekaonici,nisam mogla suze da zaustavim. Dosao je doktor i objasnjava mi i pokazuje kako su mu danas termini svi popunjeni,i da mu je jaako zao ali danas me nemoze primiti,rekoh dobro,razumem,ali ni ja sutra vise necu moci doci. Covek razmislja sta ce i zamolio je neku trudnicu i njenog muza koji su bili divni i pustili me preko reda. Sam UZ je trajao bas dugo,vec mi se pocelo vrtiti u glavi od tolikog lezanja na ledjima,ali bebu je pregledao do detalja,i posto je bila zagnjurena dole glavom prema ledjima,i jos se sakrivala iza posteljice,kaze dr da mi je steta da mi bzvz naplati za 4D kad se vide samo ledja. U nekoliko navrata je ukljucivao 4D i videla sam samo delic lica,sva je bila sklupcana i jako aktivna,ali nikako da se okrene. Imamo 381 gram i da,curica je! Termin mi je predvideo do 15. decembra. Curica je,sto je najbitnije zdrava i prava. Iako je radio 2D (obican) UZ,ja sam bila ocarana kako se vidi Videla sam kako je zevala,posle je necim dodirnula lice i okrenula glavu otvorenim ustima kao da trazi siku i pocela da pije i guta vodu Slicice ne dobih,ali kaze da ce zajedno za mesec dana kad dodjem dobiti i nove i ove od juce na CD-u i da se nada da ce se beba lepo namestiti i biti veca pa ce se bolje i videti. I na kraju mi je rekao da se sledeci put nas dve dobro dogovorimo da mozemo na miru da pricamo. I svu ovu zbrku,i doktor i babica su na tako smiren i ljubazan nacin resili,da samo mogu da im se Divan doktor,svaka mu cast,nijednog momenta nije bio nervozan,prijatno je razgovarao i zaista bio ljubazan. Vidi se da coveku bas i nisu pare bitne,da jesu uradio bi bezvezan 4D koliko sam ja insistirala (i to treba potrpeti ) ali nije,uzeo je samo za obican UZ iako je u par navrata ukljucivao i 4D. Moj utisak za ovu ordinaciju je
|