Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ljubav za jednu noć 13.10.2011 11:13:26
|
|
|
|
bebać
|
Imala, i više ih pamtim,nego sa nekima što sam se vodala za ručicu
|
|
RE: Ljubav za jednu noć 13.10.2011 11:19:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Moja svaka "ljubav" za jednu noć se uvek pretvarala u još po koju, pa evo i u brak Dakle, nisam imala ovakvo iskustvo...
|
|
|
|
RE: Ljubav za jednu noć 28.10.2011 19:32:01
|
|
|
|
Meisje
|
Nema nista sladje! Mada,sto kaze n i n a,ako je lepo uvek to bude vise puta. Meni je posebno slatko ako je u pitanju neki kolega ili poslovni klijent pa spontano nesto desi i posle morate da kulirate,hehehe
|
|
|
|
RE: Ljubav za jednu noć 28.10.2011 19:47:15
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ljubav za jednu noć S osmehom je se sećam.....
|
|
|
|
RE: Ljubav za jednu noć 29.10.2011 10:59:54
|
|
|
|
foursome
|
Da, ali ne bi se to moglo nazvati ljubavlju...
|
|
|
|
RE: Ljubav za jednu noć 31.10.2011 21:35:11
|
|
|
|
limunada
|
Samo jednom,najlepse,nezaborvljeno i ne kajem se
|
|
|
|
RE: Ljubav za jednu noć 14.11.2011 1:02:03
|
|
|
|
beboni
|
Nisam imala takvo iskustvo...i ja sam od onih koja je zavrsila u braku sa prvim....nekada mi je mozda duboko u sebi i zao sto nisam jos ,,prozivela, ,i sto nisam imala takve dogadjaje ... mada opet kad razmislim ne bih ja to mogla,jednostavno ne bih to bila ja...to je jace od mene,ne bih mogla,takva sam sta cu...Sad da li je to dobro ili nije...
|
|
|
|
RE: Ljubav za jednu noć 14.11.2011 1:18:14
|
|
|
|
anuksunamun
|
xuxuxuuxuxu ljubav :):) imala sam istrazivacki period..nicega mi nije zao ,osim bivseg muza...njega bih zaobisla u svakom smislu....da je meni sadasnji muz bio prvi ljubavnik,udala bih se za njega...ovako prozivela sam bas dosta u svakom smislu...i ne zalim ni za cim ni sekunde jedne...100 posto sam sigurna da je on pravi...ne bih imala nista protiv ni da je jedini....
|
|
|
|
RE: Ljubav za jednu noć 14.11.2011 1:32:16
|
|
|
|
milia
|
IZVORNA PORUKA: bebać Imala, i više ih pamtim,nego sa nekima što sam se vodala za ručicu Haha, lepo si rekla. Avanture da, ali bas jedna noc - ne, iako je valjda to bio plan. Zato sto smo se obicno opet vracali po jos.
|
|
|
|
RE: Ljubav za jednu noć 14.11.2011 4:19:28
|
|
|
|
vukosava
|
Ja takve akcije ne bi zvala ljubav, nego seks za jednu noc a mozda i nekad dan, poslepodne, sumrak, jutro .
|
|
|
|
RE: Ljubav za jednu noć 14.11.2011 9:53:32
|
|
|
|
bebać
|
Ja sam imala jednu one night stand, sad će u 18.novembra 5 godina od toga, i rado se sjetim Sram da me bude
|
|
RE: Ljubav za jednu noć 14.11.2011 12:34:59
|
|
|
|
smeško
|
Nop!
|
|
|
|
RE: Ljubav za jednu noć 14.11.2011 12:37:22
|
|
|
|
jabudic
|
Nista... Greota
< Poruku je uredio jabudic -- 14.11.2011 12:40:38 >
|
|
|
|
RE: Ljubav za jednu noć 14.11.2011 15:53:34
|
|
|
|
bebać
|
IZVORNA PORUKA: minavb Neke se stvari prosto dese, i prosto treba da se dese. Da ne filozofiram previse, u mom slucaju je uvek bilo emocija u ovim situacijama, nekako je bilo bolje sto su ostali samo ljubav za jednu noc. Tako se te emocije nisu izlizale i pretvroile u nesto drugo, vec je ostalo ono vecno golicanje "sta bi bilo...". Zamalo i mm da upadne u tu pricu, ali nekako mi je intuicija govorila da treba da mu pozelim "laku noc" i da odem kuci da razmisljam o njemu. Tako sam uradila i evo, sad mu perem gace. mina ovo kao da su moje riječi, isto mi se desilo,identično
|
|
RE: Ljubav za jednu noć 14.11.2011 21:53:29
|
|
|
|
Vika
|
Ja sam takođe zaljubljive prirode
|
|
|
|
RE: Ljubav za jednu noć 14.11.2011 22:00:01
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Nista... Greota vrlo sam jako puno mnogo razocarana
|
|
|
|
RE: Ljubav za jednu noć 14.11.2011 22:03:26
|
|
|
|
limunada
|
Da dodam da sam i ja zaljubljive prirode,strasnooo,toliko sam se zacopala u tog muskarca a samo jednom bila snjim,mozda to i nije bila zaljubljenost vec samo pozuda,neznam al bas mi se svideo,daleko je zato i nismo ostali zajedno i zato je bila jedna noc
|
|
|
|
RE: Ljubav za jednu noć 22.11.2011 14:11:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Moja ljubav za jednu noc je danas domacin u DODJI NA VECERU. Joj, bas sam se bila zacopala u njega Pobegla sam od njega glavom bez obzira. A tako mi je bilo lepoooo. Ucinio je da se osecam kao princeza..joooooooj. Jos sada moram da ga gledam na Tv cele nedelje. A gledam i reprizu
|
|
|
|
RE: Ljubav za jednu noć 22.11.2011 14:17:07
|
|
|
|
minavb
|
Ih bre anonimna, šta se kriješ koji đavo?
|
|
RE: Ljubav za jednu noć 22.11.2011 14:19:09
|
|
|
|
zoća
|
pa Mina mistična je tema....
|
|
|
|
RE: Ljubav za jednu noć 22.11.2011 14:23:23
|
|
|
|
minavb
|
A ti li si zoćo Mistična? Mislim da nisi ubola pravu reč. U svakom slučaju ne razumem anonimnost u ovoj temi. Ajd da je tema " ja sam u šemi sa mužem te i te forumašice" pa da se krijemo, ali ovo je nešto sasvim drugo. Sve i da vam muževi gledaju, ovo je Past Tense, prošlo vreme.
|
|
RE: Ljubav za jednu noć 22.11.2011 14:25:11
|
|
|
|
zoća
|
za prošla vremena
|
|
|
|
RE: Ljubav za jednu noć 22.11.2011 14:58:58
|
|
|
|
bebać
|
Ja gdje god maknem, ono bibi od ovog jednog bivšeg, neki dan sam se isfurala, zinula u auto,kad ono stari mu vozi...još će ispast zagledam matorce ...a i on gleda iz auta, ON, ne stari mu
|
|
RE: Ljubav za jednu noć 22.11.2011 15:23:10
|
|
|
|
bratzz
|
Evo i ja sam bila radoznala da vidim tog fatalnog coveka i evo gledam emisiju.
|
|
|
|
RE: Ljubav za jednu noć 22.11.2011 16:41:55
|
|
|
|
minavb
|
Idite u persun, sad moram da odem na sajt da vidim ko je taj.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?