Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 11.10.2011 16:36:51
|
|
|
|
limunada
|
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 11.10.2011 16:38:19
|
|
|
|
Ana RR
|
Limunada, ja gledam kakav to poslužavnik držiš u ruci Jako si lepa
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 11.10.2011 16:39:05
|
|
|
|
GRGA
|
Limunada .....
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 11.10.2011 16:39:08
|
|
|
|
limunada
|
tu sam se tolko trudila da ispadnem dobro inace obozavam da se slikam
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 11.10.2011 16:40:15
|
|
|
|
limunada
|
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 11.10.2011 16:40:38
|
|
|
|
GRGA
|
:)) Isto kao i moj muz....on voli slikanje.........super slicica i prelepa devojka!
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 11.10.2011 16:41:12
|
|
|
|
limunada
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Limunada, ja gledam kakav to poslužavnik držiš u ruci Jako si lepa nije mi jasno kako sam to ruku stavila hvala eto i ja da se malo pokazem
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 11.10.2011 16:42:00
|
|
|
|
limunada
|
IZVORNA PORUKA: GRGA :)) Isto kao i moj muz....on voli slikanje.........super slicica i prelepa devojka! hvala,vise ne devojka vec zenica
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 11.10.2011 16:43:09
|
|
|
|
soni
|
a kako mene zamisljate??? st amislite da li licim na ovu malu sa slike ???
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 11.10.2011 16:44:40
|
|
|
|
limunada
|
soni stavi sliku ja te zamisljam luckastu i sitnu
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 11.10.2011 17:01:00
|
|
|
|
GRGA
|
Ja Soni zamisljam sa gustom kovrdzavom kosom,nisku rastom,ali zvrkastu i veselu.............Sa krupnim ocima.........
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 11.10.2011 17:15:50
|
|
|
|
tina37
|
Grgo,oooo,pa ja mislila ti uvek sa keceljom i torte oko tebe,a ti devojcurak
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 11.10.2011 17:24:34
|
|
|
|
Nina...
|
Grgo wooow!!! Ja sam zgolja... bila i ostala Evo jedne od letos :
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 11.10.2011 18:56:11
|
|
|
|
GRGA
|
Tinaaaaaa verovala ili ne ja i jesam uvek sa keceljom:)))Samo se trudim da budem uvek fensi pa sta vi mislite zasto kod mene uvek ima puno narudzbina.........sto mi dobre torte:)))
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 11.10.2011 18:56:54
|
|
|
|
GRGA
|
Opaaaaaaaaaaaa Nina........kakva figura zeno.ja sam nekada bila sada bogami salce kipce:)))
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 11.10.2011 19:04:56
|
|
|
|
lajla
|
grgo i ja te tako zamisljam bas sa nekom keceljom koja je puna veselih boja,i djuskas dok kuvas A kako li mene zamisljate?
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 11.10.2011 19:07:23
|
|
|
|
indy_25
|
Jao Grgo sto si lijepa i mackasta
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 11.10.2011 19:07:27
|
|
|
|
GRGA
|
Lajla.......pa bogami ima istine....vesele boje obozavam i uvek sam prljava nokti naravno nikada uredni zbog bojenih kolaca:)() Evo ovako Lajlu zamilsjam kao zenu koja je issatirana i neobicna:)
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 11.10.2011 19:16:18
|
|
|
|
World
|
a zar tema nije kako ZAMISLJATE a ne 'postavite sliku da vidimo kako izgledate'? grgo, opet te gledam i zakljucila sam da to nisi ti definitivno, a ti kako hoces... a limunada, ne, nismo primijetili da volisa da se slikas...
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 11.10.2011 20:46:57
|
|
|
|
hanka
|
GRGOoooo Ja te definitivno ovako nisam zamisljala Vuko bas si medena i po tvom prethodnom avataru sam te bas tako i zamisljala.bas delujes kao neka mirna i mudra zenska Verku sam zamisljala kao crnku omasila sam skrouz
< Poruku je uredio hanka -- 11.10.2011 20:51:43 >
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 11.10.2011 21:30:30
|
|
|
|
tina37
|
Nisam sve pregledala postove tj.slike al sam zapamtila tijanu koju nisam uopste tako zamisljala.Moja slika o njoj je bila da je plava i mrsavica,i bas me prijatno iznenadila svojom ljupkoscu
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 11.10.2011 21:48:50
|
|
|
|
tijana86
|
IZVORNA PORUKA: tina37 Nisam sve pregledala postove tj.slike al sam zapamtila tijanu koju nisam uopste tako zamisljala.Moja slika o njoj je bila da je plava i mrsavica,i bas me prijatno iznenadila svojom ljupkoscu He he pa hvala ! Bila ja mrsavica do pre 4 god .
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 11.10.2011 22:38:12
|
|
|
|
limunada
|
IZVORNA PORUKA: World a zar tema nije kako ZAMISLJATE a ne 'postavite sliku da vidimo kako izgledate'? grgo, opet te gledam i zakljucila sam da to nisi ti definitivno, a ti kako hoces... a limunada, ne, nismo primijetili da volisa da se slikas... mora da si videla i prosle slike malo sam se zdala cisto da me ne zaboravite
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 11.10.2011 22:50:18
|
|
|
|
jovicaa
|
limunada pre koliko si se ti porodila?
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 12.10.2011 15:44:06
|
|
|
|
malenac76
|
ooo GRGA prava maca
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?