Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 11.10.2011 13:06:10
|
|
|
|
GRGA
|
:)))Hhehehheeh to je verolino vise je nema na forumu,,izbrisala se........ Pa grga je tresak od zene,,,visoka,,razbacana,,orasi lomim sa jednu ruku:))
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 11.10.2011 13:06:19
|
|
|
|
degu
|
Grga ženo konačno si se otkrila, prava si ribica
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 11.10.2011 13:07:18
|
|
|
|
GRGA
|
Aha imam ribicu u gace ....................
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 11.10.2011 13:09:03
|
|
|
|
degu
|
o ludo jedna, lepotice naša
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 11.10.2011 13:10:44
|
|
|
|
GRGA
|
Ajdezene sad da vidimo vas......mecite slike dase upoznamo:)))
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 11.10.2011 13:12:10
|
|
|
|
degu
|
E pa neću ovako javno
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 11.10.2011 13:13:30
|
|
|
|
GRGA
|
Ma kavai ko nas zna ...niko nas ne bi poznao na ulici
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 11.10.2011 13:14:51
|
|
|
|
nina26
|
Moram i ja da prokomentarisem Grgu, wauuu Uopste te nisam tako zamisljala Mislila sam da si starija, i onako malo "tetkasti izgled" mojne se ljutis
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 11.10.2011 13:15:07
|
|
|
|
World
|
jao grgooo, nije trebalo da stavljas slike, sad ce te pojedine sa foruma (a prepoznace se) spopadati stalno.... i btw, nisam te uopste tako zamisljala, ne znam sto si se krila toliko.....
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 11.10.2011 13:17:17
|
|
|
|
degu
|
Ja ne znam na koga si ti mislila Znala sam ja da je Grga naša antilopica, pa hvalila se više puta
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 11.10.2011 13:18:44
|
|
|
|
limunada
|
grga miss nisam te ni ja tako zamisljala valjda zbog avatara a magde lepojka,vukosava zracis dobrotom
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 11.10.2011 13:23:34
|
|
|
|
soni
|
necu da vam nabijam komplekse IZVORNA PORUKA: GRGA Ajdezene sad da vidimo vas......mecite slike dase upoznamo:)))
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 11.10.2011 13:23:44
|
|
|
|
Inica
|
Grga sad sam vec mogla da te skeniram
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 11.10.2011 13:46:58
|
|
|
|
tijana86
|
GRGO
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 11.10.2011 13:55:07
|
|
|
|
maca821
|
Vau Grga macko a znas kako sam te zamisljala, sa kratkom kovrdzavom kosom ne znam zasto i smedjom. Tijana jako si lepa tebe sam zamisljala kao plavusu, valjda zbog avatara. Da vidim jel jos koja metnula sliku..
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 11.10.2011 13:57:22
|
|
|
|
tijana86
|
Hvala
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 11.10.2011 14:11:41
|
|
|
|
limunada
|
tijanu sam i ja zamisljala kao plavusu ostru videla sam te i u blic zeni
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 11.10.2011 16:25:07
|
|
|
|
GRGA
|
IZVORNA PORUKA: nina26 Moram i ja da prokomentarisem Grgu, wauuu Uopste te nisam tako zamisljala Mislila sam da si starija, i onako malo "tetkasti izgled" mojne se ljutis Hheheheh zene moje i ja isto tako stvorim neku sliku u glavi i kada vidim nekog kazem..nisam te tako zamisljala...........Hvala hvala zene cu da se utripujem:)))
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 11.10.2011 16:26:16
|
|
|
|
GRGA
|
IZVORNA PORUKA: degu Ja ne znam na koga si ti mislila Znala sam ja da je Grga naša antilopica, pa hvalila se više puta Ih breeeeeeee jedino za tsa mogu da se hvalaim je moja kuhinja.....i moj veliki stomak i plavi cuperak!!!
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 11.10.2011 16:27:09
|
|
|
|
GRGA
|
IZVORNA PORUKA: maca821 Vau Grga macko a znas kako sam te zamisljala, sa kratkom kovrdzavom kosom ne znam zasto i smedjom. Tijana jako si lepa tebe sam zamisljala kao plavusu, valjda zbog avatara. Da vidim jel jos koja metnula sliku.. Hihiihi i ja stvorim tako sliku u glavi o nekome............isto ma moj golac je mog golac..........Hvala puno
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 11.10.2011 16:27:29
|
|
|
|
GRGA
|
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 11.10.2011 16:27:56
|
|
|
|
GRGA
|
IZVORNA PORUKA: Inica Grga sad sam vec mogla da te skeniram Inice velika slika je samo za tebe!!!
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 11.10.2011 16:28:36
|
|
|
|
GRGA
|
IZVORNA PORUKA: soni necu da vam nabijam komplekse IZVORNA PORUKA: GRGA Ajdezene sad da vidimo vas......mecite slike dase upoznamo:))) Zeneeeeeee ajde ne zezajte kad sam ja stavila sliku milim st reci............a ja sam protivnik toga!!
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 11.10.2011 16:31:23
|
|
|
|
GRGA
|
Tikiiiiiiiiiiii bas si medena .ja sam te zamisljala kao plavusu valjda zbog avatara............ Kad ono vatreno devojce!!!
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 11.10.2011 16:32:23
|
|
|
|
GRGA
|
IZVORNA PORUKA: World jao grgooo, nije trebalo da stavljas slike, sad ce te pojedine sa foruma (a prepoznace se) spopadati stalno.... i btw, nisam te uopste tako zamisljala, ne znam sto si se krila toliko..... Ko ce kog da ljuska,,ako ne svoj svog:)))Zar mi nismo sve zenske iz pcelikinog harema!!!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?