Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 5.10.2011 10:22:54
|
|
|
|
jelena038
|
von, i ja buljim u tvoju sliku, mislim da sam pocela da verujem u svoju betu smeskic, hvala
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 5.10.2011 10:50:47
|
|
|
|
vonavoj
|
jelena038,veruj,i tako ce i biti! samo pozitivno!
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 5.10.2011 12:31:38
|
|
|
|
PoisonEve
|
Stvarno je super Jelena! Kao iz bajke!
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 5.10.2011 13:20:28
|
|
|
|
Tea2
|
Na redu je dekoracija decje sobe.Gde kupujete stikere za zid?Ima li neko iskustva sa kineskim,da li se odlepljuju?Vredi li dati vise para i kupiti u nekoj radnji ili je to sve isto?
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 5.10.2011 14:03:28
|
|
|
|
vonavoj
|
tea,ja sam moje kupila u kineskoj radnji,lepo se lepe...i mislim da ce stajati 150din su!
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 5.10.2011 19:36:08
|
|
|
|
smeskicTB
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj smeskic,hvala to je najobicniji,najjeftiniji dusek von, a gde da ga pogledam /kupim? koja firma? tako je dezeniran? nemam pojma jos devojke..ja sam mlada trudnica... divan ste izabrali!
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 5.10.2011 20:13:07
|
|
|
|
vonavoj
|
pravo da ti kazem ne znam...neki SZR LUKA,Smederevski put... kostao je 1800din! a ima raznih dezena...ali ja volem zeleno!!
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 5.10.2011 20:16:51
|
|
|
|
Anoniman
|
Von, svidja mi se kako ste uredili Tijanin kutak, prelep je. Jos malo pa ce ona tu da uziva.
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 5.10.2011 20:39:20
|
|
|
|
Inica
|
Divni crtezi. Ja cu ipak da nadjem neke stikere, i time dekorisem sobu. Antitalenat sam za crtanje, jedino sto bi mi "uspelo" su otisci mojih saka ili stopala. Mada to mi ne lici na neku originalnu ideju
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 5.10.2011 21:10:13
|
|
|
|
vonavoj
|
unina mama
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 7.10.2011 10:51:31
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Nasla sam jos divnish stvarcica za sobu..mm je rekao kako sam krenula izlepicu citavu zgradu Nemogu nigde da nadjem po NS ona drvena slova lepa ukrasna , bas sam htela da njihova imena zalepim na vrata... Zna li neko gde bih to mogla naci?
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 7.10.2011 10:57:19
|
|
|
|
vonavoj
|
imas ovde da ih narucis...50din kom! KLIK na prethodnoj strani mozes da vidis moje!
< Poruku je uredio vonavoj -- 7.10.2011 10:58:25 >
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 7.10.2011 10:57:38
|
|
|
|
jance
|
Anck draga ima mm broj mobilnog zene koja pravi drvena slova onako na foru slagalice u drvenom kalupu, pa kad dodje kuci mogu ti baciti broj na PP ako je to to sto trazis... imali su stand oni na trgu za vreme ulicnih sviraca pa su rekli da rade i po porudzbini. cena je bila za drveni kalup 200din i onda 100din po slovu ako se dobro secam...
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 7.10.2011 10:58:39
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Vonavoj ...bas sad tek vidim da si ti stavila ta slova...gde si uzelaaa? Jance..videla sam to u centru..ali bas ovakva slova sam trazila kasniim ..kasniimmm
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 7.10.2011 11:06:35 >
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 7.10.2011 11:02:10
|
|
|
|
vonavoj
|
poslala sam ti u PP broj telefona!
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 7.10.2011 19:55:48
|
|
|
|
Tea2
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj pravo da ti kazem ne znam...neki SZR LUKA,Smederevski put... kostao je 1800din! a ima raznih dezena...ali ja volem zeleno!! Oba moja deteta su spavala i skakala po takvom duseku i jos je ziv.Isti kao kad je kupljen.
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 7.10.2011 20:23:18
|
|
|
|
vonavoj
|
extra Tea! bas mi je drago,nije skup,a dobar je!
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 7.10.2011 20:51:49
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Tea2 Na redu je dekoracija decje sobe.Gde kupujete stikere za zid?Ima li neko iskustva sa kineskim,da li se odlepljuju?Vredi li dati vise para i kupiti u nekoj radnji ili je to sve isto? Vonvoj super si sredila sobicu..zaboravih reci! Tea..ja sam uzimala i po nekim decijim buticima, ali i kod kineza...negde se stvarno lepi stikeri mogu naci! Pogotovo oni kao od gume ili plastike sta li je ..kao MIki , Vini pu i slicno...
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 7.10.2011 21:30:49
|
|
|
|
Tea2
|
Sve sto mi se dopalo nije ispod 1000 dinara.Ipak cu kupiti kineske i zameniti ih bez zaljenja kad nam dosade.
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 7.10.2011 21:36:40
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Tako sam i ja u pocetku prvo videla te naj skuplje.... al kad sam dobro pronjuskala po kinezima...Svaasta sam nasla!!!
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 7.10.2011 21:41:21
|
|
|
|
Tea2
|
Odlepljuju li se,ASM?
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 7.10.2011 22:46:34
|
|
|
|
vonavoj
|
hvala anck su nmaun trudili smo se!
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 8.10.2011 9:01:41
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Tea2 Odlepljuju li se,ASM? Pa sta znam meni jos nisu...ne znam za ubuduce
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 9.10.2011 16:07:26
|
|
|
|
pepeljuga
|
Jelena, Mr Bean je super, bravo!!
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 9.10.2011 16:15:39
|
|
|
|
jelena038
|
hvala
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Cepanje na porođaju: Kako ga izbeći?Položaj u kojem ćete roditi ima veliki uticaj na to da li ćete se pocepati ili će biti potrebno sečenje perineuma. Cepan...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?